Merhaba Arkadaşlar Ailemin yaşadığı bölgede (Muğla/Köyceğiz) türk telekom altyapısı yok. Altyapı olmadığı için yine türk telekomun magnet tarifesine başvurmak istedim ama pilot bölgede olmadığı için onu da vermediler. Bölgede airfiber hizmeti veren firma var fakat kurulum için 3500 TL isteniyor sonraki aylar ise 200 TL aylık ücreti var. Daha önce türk telekom evde wifi kullanılıyordu ama onun da fiyatı arttı. Turkcell Superbox keza pahalı. Sizlerden bu konuda destek ve tavsiye rica ediyorum. |
İnternet Altyapısı olmadığı için uygun internet tarife tavsiyesi?
-
-
Vodafone nasıldır, hiç baktınız mı hocam? -
hocam kapsama haritasında 2g görünüyor
pratikte de hiç denemedik. vodafone kullanan komşular varsa onlardan sorup soruşturabilirim.
çekiyorsa tavsiye edebileceğiniz bir tarife var mıdır?
-
Telefon için limitsiz tarifeler, ev için Redbox olabilir. -
Teknobox 100 gb yeterse onada bakabilirsin. -
Teşekkürler hocam fiyat iyiymiş ama 100 gb sanırım yetmez gibi. Keşke bu paketin 200 gb versiyonu da olsa gerçekten çok iyiymiş.
-
iki hat alın sıkıntı olmaz.
-
Ev interneti gibi kullanılmasına gerek yoksa Vodafone tarafında limitsiz tarifeler var onlara geçebilirsin, hem sadece evde değil dışarda da internet derdin olmaz.
Ama tüm eve her daim Wi-Fi dağıtacağım ev interneti gibi olsun derseniz ve o evde ekipman maliyeti karşılanacak kadar yaşayacaksanız sanırım Airfiber almanız daha mantıklı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 21 Ocak 2023; 2:20:3 > -
hocam ben olsam yaparım da anne baba pek uğraşmaz :) olmadı 100 gb idare ederler artık.
-
aslında ev interneti olarak kullanmak amaç. bir de vodafone sanırım o bölgede sıkıntılı
-
Airfiber ile 200TL ye verdikleri hız iyi ise ona geçmek en mantıklısı olur o zaman.
Düşüneceğiniz tek şey şu olmalı: bu evde en az 2 sene oturur muyuz? Çünkü o yüklü ekipman fiyatını en az 2-3 sene kullanmak karşılar, 6 aya taşınabiliriz vs diyorsanız bulaşmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E7723167BAirfiber ile 200TL ye verdikleri hız iyi ise ona geçmek en mantıklısı olur o zaman.
Düşüneceğiniz tek şey şu olmalı: bu evde en az 2 sene oturur muyuz? Çünkü o yüklü ekipman fiyatını en az 2-3 sene kullanmak karşılar, 6 aya taşınabiliriz vs diyorsanız bulaşmayın.
10 mb download 4mb upload hızları var. kullananlar orta derece memnun.
Daha önce mobil yetiyor diye almamıştık o zamanlar 500 liraydı kurulum. Geçen sene 1500 liraydı şimdi 3500 TL.
Türk telekom için altyapı talebinde bulunduk gelip bakıyorlar direk dikecez diyip gidiyorlar ama sonuç yok. Gelecek diye bekledik bekledik ama gelmedi :)
-
Hiperbox diye olay vardı hepsinden daha ucuza veriyordu. Ancak kullanmadım. Nasıldır bilmem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X