Şimdi Ara

İş Bankası karttan karta transfer hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 - Bu işlemi yapmak için İş Bankası'na ait kredi kartımın olması mı gerekiyor? Benim kredi kartım yok. Bankamatik kartım var.

2 - Parayı göndereceğim kart kredi kartı mı olmalı? Banka kartına da transfer yapabiliyor muyum?

3 - Kısaca herkese transfer yapabilir miyim?

https://i.ibb.co/v16f0X1/isbnakk.png

• 1)Bankamatik kartı da olur.
    2)Banka kartına da transfer yapılabiliyor. (Banka kartına gönderdiğiniz para gönderdiğiniz banka kartının bağlı olduğu vadesiz hesaba yansıyor)
    3)Kart numarasını bildiğiniz herkese transfer yapabilirsiniz. (Parayı gönderdiğiniz banka sisteme dahil değilse hata veriyordu sanırım.)

Eskiden bu sistem fast yokken mesai saatleri dışında para göndermek için kullanılırdı. (Bkm express mobil uygulaması üzerinden yapılan transferlerde enpara ve akbank ücret almıyordu.) O dönemlerde günlük 2000, aylık 5000 tl gibi bir limiti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Güncel limiti nedir bilmiyorum. Ben 1-2 kez kullandım, sorun yaşamadım ama forumda paranın sizden düşüp karşı tarafa yansımadığı durumlar yaşayan olmuştu. Banka ve bkm'ye kayıt açıp bir hafta - bir ay paranın geri dönmesi için uğraşmışlardı. Bir de yapı kredinin world nakit diye ön ödemeli kartı vardı, buna da gönderilen paralar yansımıyor sakın göndermeyin deniyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.