Şimdi Ara

Vakıfbank yapılandırma ile ilgili hukuk bürosu çok farklı banka çok farklı konuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Acil yardımınız lazım.

Ben Vakıfbank'tan 5000₺ yardım kredisi çekmiştim bundan bir sene önce falan. İlk başlarda her şey çok iyi ödüyordum ki işten çıkarıldım. Bundan 2 gün önce hukuk bürosundan icra takibine başlandığına dair bir mesaj aldım. Tabii hemen döndüm ve borcumun taksit ile ödeyip ödemeyeceğini sordum bunun mümkün olmadığını 12sine kadar ödeme yapmamam dahilinde icra kağıdının evime gideceğini söylediler tabii benim ailemin bundan haberi yok kesinlikle. Ben bu konuyu bankam ile konuşacağımı söyleyince bildiğiniz küfür eder gibi laf söylendi. Bankam ile konuştuğum zaman 6-7 ay yapılandırma yapılacağını söylediler. İlk 700-800 tarzı bir para ödeyip bunu yapılandıracağım bu hafta içi hukuk bürosu bunun için bana bir şey yapabilir mi? Yani ekstra haciz açarlar mı? Bu konu hakkında ne yapmam lazım. Akıl lazım çünkü yeni çalışmaya başlayacağım aylar sonra banka yapılandırma yaptığı andan itibaren icra takibi düşer mi yoksa ne olur? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vakıfbank Borç Yapılandırması: Farklı Hukuk Bürolarından Farklı Yanıtlar

Vakıfbank'ın icra borçlarını yapılandırma süreciyle ilgili olarak farklı hukuk bürolarından farklı yanıtlar alabilirsin. Bunun nedeni, her bankanın borç yapılandırma politikalarının değişebilmesidir.

Vakıfbank İcra Avukatları

Vakıfbank'ın icra borcunu yapılandırmak için bir avukatla görüşmek istersen, [vakıfbank icra avukatı telefon numarası] veya [vakıfbank hukuk bürosu] araması yaparak iletişime geçebileceğin avukatları bulabilirsin.

İletişim Bilgileri

Avukatlarla iletişime geçmeden önce, borç miktarını, aylık ödeme kapasiteni ve mevcut finansal durumunu net bir şekilde bilmen faydalıdır. Bu bilgiler, avukatların senin için en uygun yapılandırma seçeneklerini belirlemelerine yardımcı olacaktır.

Yapılandırma Süreci

Vakıfbank icra borcu yapılandırma süreci genellikle avukatların bankayla görüşerek borcun miktarı, ödeme koşulları ve faiz oranları gibi konuları müzakere etmesini içerir. Avukatlar, müvekkillerinin mali durumunu ve ihtiyaçlarını dikkate alarak en iyi anlaşmayı sağlamaya çalışırlar.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir hukuk bürosuyla anlaşmadan önce, avukatların ücretleri, deneyimleri ve başarı oranları gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca, anlaşmanın şartlarını dikkatlice okuman ve anlaman önemlidir.

Bu bilgiler ışığında, Vakıfbank icra borcunu yapılandırmak için bir hukuk bürosu seçerken kapsamlı bir araştırma yapmalı ve farklı seçenekleri dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Borcu ödeyeceğinize dair belge imzalarsanız ve ödeyemezseniz hapis cezası yatma ihtimaliniz doğabilir.

• metin0 kullanıcısına yanıt

biliyorum. böyle bir şey imkansız çünkü ödeyeceğim aylık miktar 2000₺ değil 600-700₺ arası bir şey her şekilde öderim. Ama işte öderken hukuk bürosu icrayı devam ettirebilir mi? Böyle bir şey mümkün mü?

• Findeks varsa ordan bakın yoksa e devletten findekse bakın hocam orda borcunuzun durumu görünüyor artık öncelikle takip için en az 3 ay beklıyor banka sizden hıc odeme yapılmamıssa (aylık taksidiniz 200 ise en azından ara ara 50 filan ödemek lazım ) banka borcunuzu parayla başkasına satıyor alan da sizi arıyor işte 3 ayın sonunda bankanın telefonunu açıp yapılandırma yapmak en azından 3 ay daha kazanmak mantıklı. Kaldı ki ekim ayına kadar bu vade süresi 6 aydı yanı 6 ay hıc para yatırmadınız ekim e kadar banka takipe düşüremiyordu, bankalar iyice tozuttu en ıyısı ödeme durumu yoksa 89 uncu gün telefonu yanıtlamak ve yapılandırma talep etmek, neyse takipe düşen borç topluca kapatmak bi halta yaramıyor taksit yaptırmak daha mantıklı cünkü takıbe düşünce 3 sene fılan ekranda görünüyor kredı vermıyorlar ben 3 sene önce cektıgım kredi için 3 taksit filan ödedim yanı anlayacagın sürekli yapılandırma yapıyorum bakalım toplu para gecınce kapatacam

• Merhaba,

Oncelikle sizi arayan avukatlık bürosu bankanın anlaşmalı olduğu avukat.Borcun tahsili için sizleri zorlayacaklardır bu konuda geri adım atmıyorlar maalesef.Borcunuz henüz icraya gitmemiştir idari takip sürecinde olduğunuz icin kolay yoldan ücreti sizden tahsil etmek istiyorlar.Bu aşamada avukatlık bürosu sizinle taksitlendirme yapmaz bankayı arayın ve tutarı gerçekten ödeyeceğinize inandırarak şansınızı deneyin.Kamu bankaları bu dönemde zor taksitlendirme yapıyor.Kredi kattınız ya da başka ödeme aracınız var ise bu tutarı ödeyip kurtulmak en mantıklısı aksi halde avukatlık masrafı ve temerrüt faizi ile ödeyeceğiniz miktar artar ve zor ödediğiniz borcu ödeyemez hala gelirsiniz.Kolaylıklar dilerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.