Şimdi Ara

Hangi bankada hesabım ve kredi kartım var sorgulama (E Devlet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13
Cevap
6
Favori
43.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İşinize yarayabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istiyorum.

https://www.turkiye.gov.tr/bddk-mevduatkatilim-fonu-hesabi-bulunan-banka-sorgulama

E devletteki bu modül sayesinde hangi bankalarda hesabınızın olduğunu görebiiyorsunuz.

Kredi kartı için ise

https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-bankalar-birligi-risk-merkezi-raporu-basvurusu

Faydası olacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Ocak 2023; 18:47:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hangi Bankada Hesabım ve Kredi Kartım Var? (e-Devlet ile Sorgulama)

Giriş:

Günümüzde, birden fazla bankada hesabınız ve kredi kartınız olabilir. Ancak tüm bu hesapları ve kartları takip etmek zorlaşabilir. e-Devlet sistemi, tüm banka hesaplarınızı ve kredi kartlarınızı tek bir platformda görüntülemenizi sağlayan kullanışlı bir araç sunar.

Sorgulama İşlemi:

• e-Devlet portalına giriş yapın.
    • "e-Hizmetler" sekmesine tıklayın.
    • "Finansal İşlemler" kategorisini bulun ve "Bankacılık İşlemleri" alt kategorisine tıklayın.
    • "Adıma Kayıtlı Banka Hesap ve Kredi Kartları Sorgulama" hizmetini seçin.

Sonuçların Yorumlanması:

Sistem, tüm banka hesaplarınızı ve kredi kartlarınızı ayrıntılı bir şekilde listeleyecektir. Listede yer alan bilgiler şunları içerebilir:

• Bankanın adı
    • Hesap numarası
    • Kredi kartı numarası
    • Kredi kartı limiti
    • Son ödeme tarihi

Diğer Bilgiler:

e-Devlet sorgulaması, yalnızca adıma kayıtlı banka hesaplarını ve kredi kartlarını görüntüler. Başkasının adına kayıtlı hesap ve kartlara erişemezsiniz.

Ayrıca, e-Devlet sorgulaması gerçek zamanlı bilgi vermez. Son değişiklikleriniz sistemde hemen yansıtılmayabilir.

Sonuç:

e-Devlet sistemi, hangi bankalarda hesap ve kredi kartınız olduğunu hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmen için kullanışlı bir araçtır. Bu bilgi, finansal durumunuzu yönetmenize ve olası dolandırıcılığı veya kimlik hırsızlığını tespit etmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bankaya gitmeden kapatmanın da bir yolu var mı acaba?

• E devletten risk merkezi raporu alarak hangi bankadan kredi kartının var olduğunu görürsün.

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar sadece Ziraat hesabını şubeye giderek kapattım. Diğerlerini mobil şube, internet şube, çağrı merkezi ile kapatabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borucusamosan -- 16 Ocak 2023; 18:27:51 >
  • Borucusamosan B kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler ek bilgi için hocam.

• faydalı bilgi. hiç bilmediğim bir kredi kartının 254 bin limiti varmış. hatta 40 bin de kredili mevduat hesabı . kapattım.

• elcas kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• biraz önce aynı konuyla ilgili banka müşteri temsilcimle konuştum en kolay ve zahmetsiz yol kayıp çalıntı bavurusu yapmak o zaman mecbur kapatıyorlar. hiç bir şeyle uğraşmazsınız bu durumda.

• bozkurt8111 kullanıcısına yanıt

Kart kapanıp hesaba bloke koyuyorlarsa iyi hocam.

• sağol tamda bu dönemde ilaç gibi geldi kral adamsın.

• pppoe kullanıcısına yanıt

Estağfurullah rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.