Şimdi Ara

Böyle Bir Mail Gelmiş(İşbank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşbank ile ilgili hiçbir işlem hesap vs.. olmadı bu zamana kadar da yapmadığım halde bana böyle bir mail gelmiş çok tedirgin oldum..Sahte mail mi acaba yoksa gerçekte böyle birşey varmı?Size böyle bir mail geldi mi?

• ismin belirtilmemiş ise sahte olması muhtemel. yada bir hata sonucu gönderilmiştir. hesap numaran tutuyormu?
  • Fake bence...Bununla alakalı başvurulan bir yerde vardı orayla iletişime geçmeye çalış.
  • öyle ya iş bankasının interaktif mail adresi böyle bir şey idi..o kadar abudik bir mail ben de şüphelenmiştim.insan daha düzgün yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

ismin belirtilmemiş ise sahte olması muhtemel. yada bir hata sonucu gönderilmiştir. hesap numaran tutuyormu?

Hiçbir hesap numaram, kredi kartı normal kartım bile yok yani hiçbir zaman işbank ile işlem yaptırmadım bu zamana kadar
  • Sahte olduğu çok açık , sayfa düzeni iş bankasının maillerine pek benzemiyor

İş bankası ile bağlantıya geçmenizi öğrenirim , birçok müşteriyi dolandırılmaktan kurtarabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 23 Şubat 2009; 23:07:23 >
  • Yarın git bankaya konuş veya müşteri hizmetlerini ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir mesaj geldi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle yanlış göndermişlerdir. Çünkü iş bankasında otomatik ödeme hesabı olanlara ödeme tarihinden
    birkaç gün önce bilgilendirme amaçlı böyle mail atarlar. Bizede geliyor böyle mailler.
  • 444 02 02 ara bence müşteri numaraları bu
  • arkadaşlar

bana da "customer.alert@denizbanking.com>" adresinden fake mail geldi

bağlantı linkleri filan göndermişler;

# Retail Users: https://acikdenizxx.xxdenizbank.com/CustomLogin/Retail.aspx?Lang=EN
    # Business Users: https://acikdenizxx.xxdenizbank.com/CustomLogin/Business.aspx?Lang=EN

bir de ingilizce yazmışlar,
    arkadaşlar sakın kanmayın bu mesajlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConnorMcLeod -- 1 Ağustos 2009; 1:35:23 >

• yanlışlıkla tıklayıp ta problemler yaşamayın diye adreslerin başına xx.xx yazdım
  • ileti.isbank.com.tr diye bi site olamaz
    fake bu kesinlikle isim felan da yazmamışlar
  • neden olamaz.
    Alt domaine bakarsan isbank.com.tr ki bu da isbankasının resmi sitesi.
    ileti diye bir alt domain kurmuşlar.
    Olamaz yanlış, olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGaSSaS

ileti.isbank.com.tr diye bi site olamaz
    fake bu kesinlikle isim felan da yazmamışlar

İşbankası müşterisiyim, mailler bu adresten geliyor sorun yok. Sıkmışsın yani.

Mailin dizaynı da iş bankasına benziyor ama bu iş böyle olmaz dostum. Arayıp soracaksın arkadaşlar vermişler numarayı 444 02 02 ne kadar çabuk ararsan o kadar iyi.
  • Hatta üşenmedim, bana gelen taşıt kredisi hatırlatmaları emailine baktım.
    Gelen adres aynen sendeki gibi. (ESET emaili spam olarak görüyor bende, o yüzden SPAM yazmış, ama taksitler doğru ve ben ödüyorum o tutarları)
    Yani email fake değil, ama yanlış gönderilmiş olmalı.
    Ya da senin adına birisi kredi mi çekmiş nedir, bi ara sor en iyisi.

• Biraz geç oldu ama yine de yazayım maset konu hortlamış..Müşteri hizmetlerini aradım yanlışlıkla bir müşterinin adresi ile benim adresim karışmış başka müşteriye yollayacaklarına bana yollamışlar şimdi o mail gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.