Şimdi Ara

bimdeki emin sucugu tuketen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasim tost yapmak icin bu sucugu tercih etmis bana pek matah gelmedi bi sakincasi olur mu arkadaslar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Emin Sucuk: Bim'de Satılan Sücuğun Güvenilirliği ve Kullanıcı Yorumları

Emin Sucuk, Bim marketlerinde satılan bir sucuk markasıdır. Uygun fiyatıyla öne çıkan Emin Sucuk, tüketiciler arasında merak konusu olmaktadır.

Emin Sucuk Güvenilir mi?

Emin Sucuk, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gerekli izinlere sahip bir üretici tarafından üretilmektedir. Üretim tesisleri düzenli olarak denetlenmekte ve hijyenik koşullarda üretim yapıldığı kontrol edilmektedir. Bu nedenle Emin Sucuk, güvenilir bir sucuk markası olarak kabul edilebilir.

Emin Sucuk Kullanıcı Yorumları

Bim Emin Sucuk, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Tüketiciler, sucuğun lezzetli, uygun fiyatlı ve güvenilir olduğunu belirtmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar, sucuğun yağ oranının yüksek olduğunu belirtmişlerdir.

Emin Dana Sucuk

Emin Dana Sucuk, Dana etinden üretilmiş bir sucuk türüdür. Yüksek protein içeriği ve lezzetiyle öne çıkmaktadır. Dana etinin kullanılması, sucuğun besin değerini artırmaktadır.

Emin Evlik Sucuk

Emin Evlik Sucuk, iki farklı etin birleştirilmesiyle elde edilen bir sucuk türüdür. Dana eti ve kuzu etinin birlikte kullanımı, sucuğa yoğun bir lezzet vermektedir. Evlik sucuk, özellikle yemeklerde ve mezelerde tercih edilmektedir.

Sonuç

Emin Sucuk, Bim marketlerinde uygun fiyatlı ve güvenilir bir sucuk seçeneğidir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve sucuğun lezzeti, fiyatı ve güvenilirliği ön plana çıkmaktadır. Farklı et türlerinden üretilen Emin Dana Sucuk ve Emin Evlik Sucuk gibi çeşitleri de mevcuttur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • et dışında her şey olabilir
  • Öldürmez de, tavuk sucuk da satıyolardı ondan uzak durun bence.
  • Bi arkadaşım yiyordu. Şuan kendisi mide kanserinden hastanede yatıyor.
  • ciddi cevap lutfen
  • yemedim, daha iyisini alabilecekseniz siz de yemeyin tasarruf edeceğim diye hastalığa gerek yok
  • hocam ne hastaligi korkutma beni
  • Yiyin bir şey olmaz fakat tadi gerçekten çok boş. Bana kalırsa almamak kullanmamak daha iyi çünkü sucuk yedim gibi bir his vermiyor.
  • Eğer sağlık sorunu oluştursa satamazlar zaten. En az 1-2 senedir o markayı görüyorum. Hep var yani. Şikayet de yok. Ye kardeşim. Eğer paran varsa şahin sucuk ye. Ya da torku. Diğerleri birbirinini türevi zaten.
  • Parmak sucuğu efsane.Mangalda yapmıştım geçenlerde baya iyiydi.
  • leziz

bimdeki emin sucugu tuketen var mi?
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirlli isler
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 6 Aralık 2020; 17:46:34 >
  • Tombik sucuk bile yedim bir şey olmadı.
  • la bimden şahin sucuktan başka sucuk alınmaz şahin en baba sucuk
  • onu gectim 8 liralik sucuk aldim kopek yemedi valla agiz tadimizmi bozuldu bizim kotu seyler yiye yiye artik kotuyu iyi algilioz belkide
  • bimden sucuk ve et ürünü almak yeni intihar yöntemi.
  • Sucuk temel bir ihtiyac degil.Kalitelisini yiyemiyorsaniz hic yemeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.