Şimdi Ara

Dövme yaptırdım. Alkol alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün dövme yaptirdimç Suanda kremleyip folyo sardim. Alkol alımı minimum kac gün sonra olmalı? Cumartesi rkadasimin dogum günü olduundan soruyorum.
    Dövmede sekil bozuklugu yada ters bisey olurmu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme Yaptırdıktan Sonra Alkol

Dövme yaptırmak, ciltte mürekkebin kalıcı olarak yerleştirildiği bir işlemdir. Bu işlem, cildin travmaya uğramasına ve iltihaplanmasına neden olabilir. Alkol, kanın incelmesine ve iltihabı artırmasına neden olan bir maddedir. Bu nedenle, dövme yaptırdıktan sonra alkol almak önerilmez.

Dövme Yaptırdıktan Kaç Gün Sonra Alkol Alınır?

Dövme sonrası alkol almak için önerilen süre, dövmenin boyutuna, konumuna ve iyileşme hızına bağlı olarak değişebilir. Genellikle, dövmenin tamamen iyileşmesi için 2-4 hafta beklemek en iyisidir. Bu süre zarfında alkol almaktan kaçınmak, enfeksiyon veya diğer komplikasyon riskini azaltır.

Dövme Yaptırdıktan Sonra Alkol Almanın Riskleri

Dövme yaptırdıktan sonra alkol almak, aşağıdakiler gibi bazı riskler oluşturabilir:

• Enfeksiyon Riskinin Artması: Alkol, bağışıklık sistemini baskılayarak enfeksiyon riskini artırabilir.
    • İyileşme Süresinin Uzaması: Alkol, iltihabı artırarak iyileşme süresini uzatabilir.
    • Kanama Riskinin Artması: Alkol, kanı incelterek kanama riskini artırabilir.
    • Ağrı ve Şişliğin Artması: Alkol, ağrı ve şişliği artırabilir.

Önemli Noktalar:

• Dövme yaptırdıktan sonra tamamen iyileşene kadar alkol almaktan kaçınmak en iyisidir.
    • Dövmenizin iyileşme süresini doktorunuza danışabilirsiniz.
    • Alkol aldıysanız, dövmenize ekstra özen gösterin ve herhangi bir enfeksiyon belirtisi olup olmadığını kontrol edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • alkolu vücuduna mı sürcen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

alkolu vücuduna mı sürcen ?

Dövme yapilan yer derinin altı.
    Mesela dövmeden önce alkol alırsan dövme tutmaz ve kayar. cünkü kanın sulu olacaktır. bende aynı şeyin dövmeden sonra geçerlimi diye sordum.
  • Dövmenizin ss'sini atarmısınız merak ettim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sourcee_ -- 5 Temmuz 2013; 23:06:46 >
  • La ne bilsin burdaki bebeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.