Şimdi Ara

Lisede Dövme Sorun Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Yaz Boynuma Fotoğraftaki Gibi Ufak Bir Dövme Yaptıracağım Lisede Çok Sorun Olurmu Sizce?
     Lisede Dövme Sorun Olurmu?

• Benim arkadaşın kolunda kocaman batman var pek sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömür boyu cenabet gezmek mi istiyorsun Blok

• geçici yaptır kalici de bisey demezlerse kalıcı yaptır ha yönetmelikte olması gerekiyor yasak değildir heralde. Değilse birşey derlerse şikayet edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 23 Mart 2015; 17:16:00 >
  • DonlaYüzelim kullanıcısına yanıt
    Sadece Sordugum Soruya Cevap Verin Lütfen
  • sana tavsiyem boynuna yaptirma. Zaten gidecegin dövmeci adamakilli bir adamsa o da aynidini diyecektir. Tamam simfi cok guzel geliyor lisede buyuk ihtimal sorun olacaktir ama bunun birde iş konusu var. Memur olurken sorun cikarilir, ögretmen olamazsin. İş gorusmesinde önyargiyla yaklasirlar onun icin boynuna yaptirmaktan vazgec.

• Yaptırdıktan sonra ne diyecekler, sildir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı cahil kimseler , dövmenin günah olmasını abdest almaya engel olmasına yani derinin o bölümüne su değmemesine bağlar. Cehaletten başka bir şey değildir. Dövmenin günah olmasının tek sebebi , ALLAH'ın vermiş olduğu deriyi sırf kendi keyfin için daha da güzelleştireceğim diye değiştirmektir. Abdestin geçersiz olması gibi bir durum yoktur yani , şayet öyle olsaydı dövmenin olduğu deri düşerdi.

Ben 17 yaşında dövme yaptırmış biri olarak sana tavsiye etmiyorum. Şuan 25 yaşındayım. Dövmeyi yaptıracağın yer boynun. 7/24 göreceğin bir yer. Daha önünde onlarca yıl var ve her gün oraya bakacaksın, sıkılacaksın emin ol ve değiştirmek hatta silmek isteyeceksin. Büyüdükçe fikirlerin değişecek ve keşke yaptırmasaydım diyebilme ihtimalin var o zaman.

İş hayatında problem olma ihtimali var , girebileceğin işleri daha ilk görüşte kaybedebilirsin. Sırf havalı gözükeceğim diye yaptırıyorsun bu yaşta başka hiçbir anlamı olmaz. O yüzden yaptırma.

En azından 23,24'lü yaşlara gelmeyi beklemeni tavsiye ederim.

• Hazır yeri gelmişken, askerde de sorun olurmu? Komutanların yaklaşımı nasıl olur?

• Ne diyebilirler ki saç değilki bu kestiresin. Ama bana sorarsan yaptırma. Hem yaşın daha küçük sana şuan güzel gelen şey ilerde hoşuna gitmeyebilir. Hemde üstteki arkadaşın dediği gibi ülkemiz insanı dövmeyi pek sevmez, boynunda olunca dikkat çeker ve bu iş hayatında sana zorluk çıkarabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceninterk

Hazır yeri gelmişken, askerde de sorun olurmu? Komutanların yaklaşımı nasıl olur?

Sadece rütbeli personeli ve askeri öğrencileri ilgilendiren ilişkidir.
    yani askerliğini er, erbaş veya yedek subay olarak yapacak olanları bağlamaz. öyle kimsenin kolundaki dövmeyi de sildirip silah altına almazlar.
  • Önyargılarını aşabilmiş bir toplum değiliz.
    En azından mesleğine karar verene kadar benzer dövmelerden kaçın. Koluna, bacağına falan yaptır, gerekirse saklarsın.
    İş görüşmesinde de, okulda da aynı şekilde düşünecekler çünkü, "serseri bu, bundan adam olmaz..."
  • Okuldan atılırsın boş yere dövme
  • ankascu kullanıcısına yanıt
    Yapan eleman DH'li mi? Özürlü South Park karakteri olmuş.
  • sorun olacagini sanmiyorum bilegimde köpeğimin dövmesi var,mezun olmadan önce yazlari kisa tisort giyiyordum.ayrica gusül ve abdest ile ilgili kabul olmaz diye gecerli bi hüküm yok.namazda kilarsin kilisede mumda dikersin(?)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.