Şimdi Ara

Ehliyet sınavında ellerimin terlemesi sorun olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,otomobil sınıfı ehliyeti için başvuru yaptım. Mayıs ayında yazılı sınav varmış ondan sonrada sanırım haziran temmuz ayında ise de direksiyon son sınav var. İşte benim için sorun burda. Temmuz ayında direksiyon sınavı , arkadaşlar yazın çok sıcak oluyor , durduğum yerde ellerim terliyor , gerçi kışında öyleyim ama en azından yazın ki kadar değil. İşte bu durumdan çekiniyorum , biliyorum direksiyonun , vitesin su içinde kalacağını, bide yanımda arkamda hocalar olacak baskı stresten daha çok terleyecek.
    Yani işte arkadaşlar bundan dolayı bir şey derler mi ? Direksiyonu ellerimi ıslak görseler ellerimin terli olduğunu bilseler sorun olur mu ? Yani işte terli ellerle sürsem elenme sebebi mi ? Elerler mi ?
    İşte bunun için bahane arıyorum , eldiven ile kabul ederler mi ? Yada bandajla elimi sarsam ezildi burkuldu desem olur mu ? Yada sizin öneriniz var mı arkadaşlar.

• terlesin sen durumu belli etme sorarlarsa söylersin.
  • Ameliyat eldiveni kullan, oturduğun yerede servislerin koltuğa serdiği kılıftan ser. Sorarlarsa yüzlerce kişinin değdiği yere değemem Mizofobi rahatsızlığı var bende dersin. Her türlü yırtarsın.
  • Şuna emin ol ki, ne kadar terlediğin o gün araçta bulunan kimsenin umrunda olmayacaktır.
  • Eğer ki gıcık olurlarsa elemek için bahane edebilirler çok stresli bir görüntüsü vardı araç kullanırken diye ama öyle pekte bi sorun olacağını sanmıyorum hareketletiniz de anormallik olmadıkça
  • Elleriyin sürekli terlemesi araç kullanman için sakıncalı olabilir. Direksiyola manevra yaparken (özellikle ani hareketlerde) elinizin kayması senin ve trafikteki diğer araçlar için tehlike arz edebilir. Sınav gününe kadar doktora muayene olup tedavi olman her bakımdan daha kolay olacaktır.
  • Ellerinin terlemesine değil, parkurdaki yeterliliğine bakıyoruz korkma bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede Dövme Sorun Olurmu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz mı? Bizim bi arkraba vardi. Sinav esnasında ellerinin terledigini sonradan fark etmişler. Hemen o an kenara cektirip sinavi bitirmişler. Bir daha ehliyet basvurusunda bile bulunamadi.
  • Ellerin terledikçe, sırayla tişörtüne sil.
  • Girerken söylersin sürekli öyle olduğunu yüzünden el kol hareketinden heyecanlı olduğun görülmese sıkıntı yok
  • SON DERECE KLİMA AÇARSIN SORUN OLMAZ HERALDE
  • adıdı kullanıcısına yanıt
    Sadece bilgi için yazıyorum dediklerinize lafım yok.

El ayak yüz terlemesinin malesef %100 tedavisi bulunabilmiş değil
  • Benimde çok terliyor hiç sorun olmadı, ehliyet alırken de sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrEvo

Ameliyat eldiveni kullan, oturduğun yerede servislerin koltuğa serdiği kılıftan ser. Sorarlarsa yüzlerce kişinin değdiği yere değemem Mizofobi rahatsızlığı var bende dersin. Her türlü yırtarsın.

hocam harikasın ya şu fikire bak bu en son çare

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

terlesin sen durumu belli etme sorarlarsa söylersin.

Evet artık öyle yapacağım hocam , belli etmemek neredeyse imkansız ama olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred10

Şuna emin ol ki, ne kadar terlediğin o gün araçta bulunan kimsenin umrunda olmayacaktır.

Keşke. Çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Ellerinin terlemesine değil, parkurdaki yeterliliğine bakıyoruz korkma bu kadar

Peki. Çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Ellerin terledikçe, sırayla tişörtüne sil.

O zaman arabayı kullanamam ki , her saniyede sağlı sollu tişörte silsem tişört sırımsıklam olur
  • Bişey olmaz sakin olursan olabildiğince düzgün kullanırsan her türlü geçiriyolar. Bizim sınavda kaza olmuştu bütün öğrenciler şoka girmişti görünce ondanmıdır bilmiyorum ama hocalar çok töleranslıydı , sakindi , sabırlıydı hepsi öylemi oluyo bilemiyorum. Ben çok acemiydim durmadan stop ettirdim aracı , kırmızı işıkta geçtim , dolmuşçular yüzünden bir sağa bir sola zigzag çizip savurdum hocaları , şerit değiştirmeyi beceremedim durup 10 dk yolun boşalmasını bekledik hep beraber vs sınavda başımıza gelmeyen kalmadı bana bile sabrettiler gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rossberg

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Ellerin terledikçe, sırayla tişörtüne sil.

O zaman arabayı kullanamam ki , her saniyede sağlı sollu tişörte silsem tişört sırımsıklam olur

Elinizin terlemesi hiçbir komisyonun sizin sınavınızı geçersiz sayması için etken değildir... anksiyete artmasından oluşan terleme aşırı kaygı ve heyecanlı okup aracı kullanma, direksiyon ve tepki süreçlerinize etki ediyorsa sınavda başarısız sayılırsınız... aksi durumda eli terleyen, ayağı titreyen, midesine kramp giren bir çok adayla karşılaşıyoruz elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz ama sınavda olduğumuzu ve bu sınavın belli süresi olduğunu unutturmuyoruz...çoğu zaman bunun ana nedeni yetersiz eğitim ve kendine güvenmeme olmakta vücutda buna tepki vermekte...

Siz aracı kurallara uygun sürer, park eder, geri geri gider, ani freni yaparsanız kimse sizi eliniz terledi diye sınavdan bırakmaz... sınav görevlilerinin amacı sizin sınavdan başarısız olmanızı sağlamak deil, sınavın kurallar çerçevesinde mümkün olduğunca( direksiyon sınavlarında belirgin ölçüt olmadığından) onjektif ve normlara bağlı sınav yapmaktır...

Şimdiden başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 9 Ocak 2017; 21:52:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.