Şimdi Ara

Ehliyet sınavında ellerimin terlemesi sorun olurmu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınavdan 1 saat önce Dideral Tablet al bir tane, heycanını alır ; elin de başka yerlerin de terlemez, aç karna alma ama tok olsun karnın

Not: tıp doktoruyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sxn4 -- 9 Ocak 2017; 21:54:59 >
  • Yav rahat ol, karda kışta sınava sokmayacaklar sonuçta. Bir şey olmaz. Sen düzgün sür, kurallara uy gerisi hiç sorun değil. Ben de geçen sene Ocak'ta pratik sınavda 0 derece havada pişmiştim(benden önceki aday bayan üşüyorum deyip klimayı sonuna kadar açıp içerisini hamama çevirmiş sağolsun). Ter doğal bir şey. İşine engel değilse sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: Rossberg

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Ellerin terledikçe, sırayla tişörtüne sil.

O zaman arabayı kullanamam ki , her saniyede sağlı sollu tişörte silsem tişört sırımsıklam olur

Elinizin terlemesi hiçbir komisyonun sizin sınavınızı geçersiz sayması için etken değildir... anksiyete artmasından oluşan terleme aşırı kaygı ve heyecanlı okup aracı kullanma, direksiyon ve tepki süreçlerinize etki ediyorsa sınavda başarısız sayılırsınız... aksi durumda eli terleyen, ayağı titreyen, midesine kramp giren bir çok adayla karşılaşıyoruz elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz ama sınavda olduğumuzu ve bu sınavın belli süresi olduğunu unutturmuyoruz...çoğu zaman bunun ana nedeni yetersiz eğitim ve kendine güvenmeme olmakta vücutda buna tepki vermekte...

Siz aracı kurallara uygun sürer, park eder, geri geri gider, ani freni yaparsanız kimse sizi eliniz terledi diye sınavdan bırakmaz... sınav görevlilerinin amacı sizin sınavdan başarısız olmanızı sağlamak deil, sınavın kurallar çerçevesinde mümkün olduğunca( direksiyon sınavlarında belirgin ölçüt olmadığından) onjektif ve normlara bağlı sınav yapmaktır...

Şimdiden başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim hocam , bu iyi oldu motive olarak klimalı araç olursa ve açmama izin verirlerse bir sorun olmaz büyük ihtimal. Ya da terlesede artık önemli değil

• benimde terlemişti sıcak bir mayıs günü (30 derece sıcaklık vardı çanakkalede ) camlar açık klima 3. seviye de çalışır halde sınav olmuştum eller terledikçe klima panelinden soğutuyordum elleri gerci bana gelen heyet çok iyidi muhabbet ede ede gitmiştik başarılar sanada
  • El terlemesinin tek sıkıntısı kendi aracında direksiyon derisini çabuk eskitirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.