Alıp kullanan memnun olan var mı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler
Yazlık Lastik Tavsiye
Yazlık lastik alacağım 225-40-18 ebatlarında
Hankook ventus prime 4 düşünüyorum kullanan varsa yorum rica ediyorum.
Başka marka tavsiyeleri de bir olabilir. Teşekkürler
Tez Çalışması İçin Yardım
Merhaba, tez calışması için yeterli sayıya ulaşmaya çalışıyoruz anketi doldurabilecek arkadaşlara şimdiden teşekküler.
Anket :
Not. konu doğru yerde değilse mod arkadaşlar ilgili yere taşıyabilirse sevinirim.
İzmir'de kapalı otopark?
İzmir karabağlarda veya merkezde kapalı ve güvenli otopark var mi bilem üyeler yardımcı olabilir mi?
225-45-17 ebatlarında yazlık lastik araştırıyorum
Michelin Pilot Sport 5 ve Goodyear EagleSport F1 Asimetrik 6 arasında kaldım.
Yapılan testlerda azda olsa Goodyear önde görunuyor. Kullanan arkadaşlar varsa lastikler hakkında yorumlarınızı rica ediyorum.
200bin TL Araç Önerisi ?
Merhabalar, 200-210bin TL civarı sorunsuz tam otomatik araç arıyoruz ? Bayan kullanacağı için hb araçlardan tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
Plaka Tahsis İşlemi ?
Plaka tahsis işlemleri güncel durumda nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Noterden mi Emniyetten mi tahsis ediliyor , süreç nasıl oluyor.
Yakın zamanda bu işlemleri yapan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
1.2 tsi vs 1.4 fr ??
Merhaba, 240k bütçe ile leon almayı düşünüyorum 1.2 tsi mi yoksa 1.4 fr olanlara mı bakmalıyım ?
1.2 lerin performansı veya kronik sorunu var mı? Manuel almayı dusunuyorum. Birde 1.4 fr ile 1.2tsi aynı kasayı mı kullanıyor
Şu ilandaki aracın fiyatı sizce nasıldır.
1.33 vs 1.6 Corolla ?
2013 - 2018 arası olan Corollada benzinli 1.33 mü yoksa 1.6 mı alınmalı ? Çekiş vs nasıldır kullananlardan yorum rica ediyorum. Otomatik 1.6 advance bakıyorum ama fiyatlar uçuk ve düzgün araç yok
Manuel mi alsam acaba diyorum.
Ayrıca bu aracı kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Kronik sorunu var mı. Hangi donanım tercih edilmeli ve alırken nelere dikkat edilmeli? Şimdiden teşekkürler.
180bin TL Araç Önerisi ?
Merhaba arkadaşlar , 180 - 190k fiyat tutarına kadar olan;
Benzinli & Lpgli , Kronik Çok Sorunu Olmayan , Bakım Zamanı Kredi Çektirmeyen ve Parçaları Uygun Fiyatlı ve Bulunabilir olan Araç tavsiye edermisiniz?
Aklımdaki Araçlar : Sıfır Egea , Sıfır Clio ,Sıfır Corsa veya 2.el Corolla , 2.el Jetta
Sizce hangisi alınır , alınmalıdır?? Farklı önerileriniz varsa lütfen yazarmısınız.
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanları: Web Teknolojileri
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.002
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 56.351 (Bu ay: 1.645)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 328 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası