Yazlık Lastik Tavsiye
-
-
Lastik testlerinde (Adac) zirvedeki 2 model
conti premium contact 7 ve ardından Michelin primacy 4 tür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende alacağım Laufenn tavsiy ettiler. Hankook markasına aitmiş.Kararsız kaldım.Detaylı bilgisi olan var mı acaba ?
-
good year efficientgrip performance bu lastikten kullandım oldukça memnundum.
-
Yıllardır lastik değiştirme .vb ile uğraşmamak için Michelin Crossclimate 4 mevsim lastiği kullanıyorum. Kış dönemi İstanbul yazın da Bodrum'da gayet memnunum. Eğer yaşadığınız yer uygunsa bence bu seçeneği de değerlendirin.
-
Pilot sport 4 ya da Conti 7
Michelin primacy 4 tavsiye ederim çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burda öneri almak yerine uygun ebatları seçip en pahalıdan ucuza filtreleyin. Zaten ilk çıkan 3 seçenek bu forumda önerilmiş olanlardır.
Bir gariban da petlas lassa kullanıp önermez burada :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklentiye göre değişir,
Yol tutuş isteniyorsa Sport Contact yada Pilot Sport
Dengeli bir lastik ise: PC7 ya da primacy
Uzun ömür isteniyorsa: primacy+ ya da ultracontact
Yakıt verimliliği eco contact
Ucuz lastik alırsan performansını daha çabuk kaybeder, uzun vadede en bariz fark bu olur.
-
Bende 195/65r15 ebatini aldım daha kargoda . Memnunmusunuz lastikten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turanza 6 almayi dusunuyorum.
205/55 R16 91V yada 94V
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 22 Aralık 2024; 20:53:32 >
İyi günlerde kullanın. Ben yıllardır tüm araçlarımda CrossClimate kullanıyorum ve memnunum. Kış dönemini İstanbul'da geçiriyorum ama yoğun bir kar olursa aracımı trafiğe çıkartmayı tercih etmem. Onun haricinde hiç sıkıntı yaşatmıyor. Yaz aylarını da Bodrum'da sıcakta geçiriyorum ve orada da çok memnun ediyor. O yüzden yaz/kış lastiği rotasyonuna dönmeyi hiç düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X