Şimdi Ara

Ankara kış lastiği tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın gidip lastik alacağım internetten alamıyorum. Lastik boyutları 195 65 r15 önerdiğiniz marka model var mı continental biraz pahalı geldi daha hesaplı tavsiye lazım ancak çok iyiyse continental de alabilirim. Jantlı lastik öneriyorlar jantı sök tak, bir de jantsız bekleyince kötü oluyormuş lastikler. Rot balans ayarı da lazım herhangi bir yerden alsam fark eder mi bu yönden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokian dan şaşma, fiestama aldığım 175/65/14 lastikler dünki kar yagışında hiç sıkıntı yaratmadı, wr d4 tavsiye ederim
  • OnlyBRZ kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. 170 tl tanesi biraz daha uygun. Peki jantlı lastik heryerden alınabiliyor mu hiç tecrübem yok da Jant derken de şu siyah olanlardan bahsediliyor sanırım değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli ankara da kullanacaksanız çok iyi lastik almalısınız, continental yada nokian olabilir.
  • Sava veya petlas al fazla para vermeye gerek yok şurda takacağımız 4 ay daha, jant olayına hiç girme lastikleri düzgün sakladıktan sonra hiçbirşey olmaz
  • Çıkma alın
  • Kesinlikle Petlas. Kış lastiklerinde petlas f/p ürünü. Şehir içinde zaten kar çok fazla kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Lastiği Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Kış lastiği tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brigstone lm32
  • Comtinental TS860, Nokian WR D4 alamıyorsanız PETLAS alın
  • ben sen aynı durumdayım, yarın öbür gün lastik almayı düşünüyorum 185/70/14 ama nereden alacağımı da bilemiyorum. petlas önerenler ben dikmen'de oturuyorum petlas kullanıcıları bayır tepe çıkamadığını ve genellikle petlasın üzdüğünü söylerler, fiyat açısından mı öneriyorsunuz petlası? üzülmek yolda kalmak istemem üç beş fazla olması da sorun değil bu aralar nokian wr d4 düşünüyorum ben de, bayır tepe performansı nasıldır acaba kullanan var mıdır?

stg 44 hocam siz nerden almayı düşünüyorsunuz
  • V desenli olanlarından almayında hangisinden alırsanız alın
  • ben istanbulda lassa kullanıyorum bir kere bile üzmedi buzda karda olsun fiyatıda petlastan 10-20 tl pahalı bir bakın derim
  • tuncay90 kullanıcısına yanıt
    Dikmenin -10 derecede buz tutan o meşhur bayırlarında ne alsan kar etmez hocam.
  • tuncay90 kullanıcısına yanıt
    daha karar vermedim hocam nokian wr d4 e bakıyordum forumdan teklif geldi 1 sezon kullanılmış michelin alpin 5 iyice karıştı aklım. yarın çıkıp fiyat alayım ona göre karar vericem

• Lassa

Petlas

Barum

Sava

Bu 4 ünden birini al bosuna cok para verme.

Çin malı olanlardan uzak dur.

Ben Goodyear Ultragrip kullaniyorum GtRaxial Champro da cok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

hocam cevizlidereyi çıksın yeter ara sokaklara girmesek de olur :) bir de bolu kartalkaya tırmanış videoları gördüm bazı araçlar zincirsiz çıkamıyorken nokianlar kolaylıkla çıkıyor. bolu'ya da sık sık gittiğim için artık sağlam bir şey almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay90

quote:

hocam cevizlidereyi çıksın yeter ara sokaklara girmesek de olur :) bir de bolu kartalkaya tırmanış videoları gördüm bazı araçlar zincirsiz çıkamıyorken nokianlar kolaylıkla çıkıyor. bolu'ya da sık sık gittiğim için artık sağlam bir şey almak istiyorum

Kartalkayaya arkadasim (kendisi Bolulu) 2 kıştır Falken dörtmevsim (AS200)lerle cıkıyor, kış lastikli arabaların cikamayip da sadece Nokian cıkiyor gibi bisey olamaz.
    Nokiandan öte Continental var bir kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Aralık 2016; 0:36:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

Kartalkayaya arkadasim (kendisi Bolulu) 2 kıştır Falken dörtmevsim (AS200)lerle cıkıyor, kış lastikli arabaların cikamayip da sadece Nokian cıkiyor gibi bisey olamaz.

zincirsiz çıkabilmesine değinmiştim illa ki diğer lastikler de çıkıyordur ama nedense nokian biraz daha cazip geliyor. continental daha pahalı nokiandan fiyat açısından da biraz nokian istiyorum:)

• Diger lastikler hakkında yorum yapamam ama

Gecen sene aynı ebatlarda lassa aldım

Memnunum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

zincirsiz çıkabilmesine değinmiştim illa ki diğer lastikler de çıkıyordur ama nedense nokian biraz daha cazip geliyor. continental daha pahalı nokiandan fiyat açısından da biraz nokian istiyorum:)

O zaman siz ne alirsaniz alin, aklinizda Nokian kalir.
    O yüzden Nokian alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Aralık 2016; 8:46:07 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.