|
Ankara kış lastiği tavsiye (3. sayfa)
-
-
Uyarınız için teşekkür ederim. Daha önce JEH2507 dotlu orjinal Japonya üretimli Bridgestone Ice Cruizer5000'i 195/60r15 ebat olarak Dost Otolastik tavsiyesiyle 2013 yılı Ocak ayında kullanmaya başladım kış aylarında. Salgın nedeniyle geç de olsa haziran 2020'de çıkardım ve konuda geçen Bridgestone Blizzak Lm001 185/60r15 takım olarak aldım. Çıkan Ice Cruizer lastikleri de kasım ayı başında ikinci el olarak sattım ve hala yaklaşık 6 mm derinliğe sahipti. Sonuç olarak 185/60R15 Bridgestone Blizzak ile aracım hafifledi ve yolda resmen akıyor ve çok memnunum. Bridgestone kalitesiyle nasip olur ölmez sağ kalırsak lastikleri en kötü 2026 yılı kışını geçirdikten sonra emekliye ayırırım. 2012 model aracımı 2.el 2014 nisan ayında 12.000kmde aldığımda üzerinde yazlık Bridgestone Turanza 195/55r15 vardı ve Ice Cruizer ile dönüşümlü olarak yaklaşık 100.000 km'ye kadar kullandım. Nisan ayındasöylediğim gibi kışlıkları çıkardığımda bu sefer orjinal alaşımlı jantıyla birlikte üzerinde 185/60r15 Petlas PT515 lastikleri olan ikinci el takım aldım. Tabi ki yazlıklar ömrünü tamamlayınca uygun fiyata kış aylarında yazlık Bridgestone lastikleri alacağım. Uzun lafın kısası iki lastik fiyatına dört kışlık bridgestone blizzak aldım takdırdım, biniyorum. Takdiri İlahi kaza musibet vermesin....
-
siz anladığım kadarıyla kışlık lastik olsunda gerisi önemli değil diyorsunuz. -
fiyatı uygun Bridgestone diyorum, herkes canını sever güvenliğine dikkat eder, 10 satırlık bir paragraftan bu cevap nasıl çıktı anlamıyorum, bence paragraf sorularına ?daha dikkat etmemiz! , daha dikkatli okumamız gerekiyor!!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X