Şimdi Ara

Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 2015 golf 7,2012 golf 6,2012 focus,2011 astra h kullanmıştım.Kullandığım araç da bravo 1.6 multijet.Net söyleyim bu araca b veya b+ diyen otomobilden birşey anlamıyordur.Zaten yapılan olumsuz,yalan yorumların hepsi de kıskançlık çekememezliğin sonucu.Valla samimi söylüyorum;bu egea daha önce kullandığım bu saydığım araçların hepsinden de sürüş zevki,rijitlik ve sessizlik olarak daha iyiydi.Araçta beni şaşırtan husus şasi tek parça gibi rijit,sessizdi.Araçta en ufak çıtırtı,trim sesi yoktu.İşin en güzel yanı da süspansiyonun sönümlemesi kullandığım golf6,golf 7,focus,bravoya göre gerçekten iyiydi.Sedan böyleyse heçbek nasıldır merak ediyorum.

Kullandığım araç 2017 model urban paket 250000 km idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 14 Eylül 2022; 20:26:50 >

• Benim babamda var 2019 1.4 urban plus, şahsımda da 2020 honda civic fc5 var. Egea ile arasındaki fiyat tam 2 katı. Ama 2 katı fark var mı dersen kesinlikle yok. Egea konfor işçilik trim sesinin olmaması yol sesi konularında çok daha iyi. Fabrika işçiliği gayet başarılı. Genişlik noktasında Honda çok iyi. Honda da ise fabrika işçiliği kaporta kalitesi vasat. Benzer kmlerdeki 2 arabada Honda direksiyon parlamış, otomatik olmasına rağmen vites topuzu çizilmiş, trim sesleri bolca. Egea da eskime ibaresi bile yok.

Kısacası dersen ki 2 kat para verdim 2 kat kalite olsun, olmuyor. Egea üzerine 300bin koyup başka araba aldığınızda egea dan sonra yeni arabadaki his max 1.3 kat olur. 2 kat olmaz

4,5 Yıldır HB 1.6 benzinli otomatiğini kullanıyorum. Ne göklere çıkartılacak kadar iyi ne de forumda bir çok üyenin eleştirdiği kadar kötü.

Yalıtımı cidden güzel, corolla, grandland, İ20, stonic, clio v.s. den daha sessiz bir kabine sahip, rijitlik açısından da hiç fena değil, sağı solu esnemez öyle kasislerden v.s. geçerken. Trim sesi zaten ayrı bir dünya, daha şu ana kadar süreğen bir trim sesi duymadım araçta. İçeride malzeme kalitesi iyi değil ama ilginç şekilde yıpranan, dökülen bir yeri de yok aracın ki benim arabam sürekli, dışarıda duran bir araç. Yeri geliyor Ankara kışında karda yağmurda yeri geliyor Antalya yazında sıcak altında günlerce, haftalarca kalıyor araba.

Genişlik olarak c segment araçların ortalaması neyse ona uygun ölçülerde yaşam alanı sunuyor ve uzun yolda olsun, şehir içinde olsun konforlu, rahat bir yolculuk edebiliyorsunuz. Konumlandırmam gerekirse Corolla ve Astra J kasalarla genel anlamda rekabet eder diyebilirim.

• Kıçı kırık egeanın kim neyi neresini çekemeyecek yahu? Azıcık mantıklı yorumlar yapın. İç kokpit leş gibi ekran konumu desen berbat. İyi olan bir şey varsa o da 1.6 multijet motoru.

• Profil resminde ki Fiat amblemi her şeyi anlatıyor :)
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Evet senin profil resmin de herşeyi anlatıyor.😂

• fakirliğin sucuk bulmuş hali gibi. karikatür kimin benim değil

Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...
  • egea'ya kötü demedik sadece abartanlara kızıyoruz. egea'yı utanmasalar d segment diyecek arkadaşlar var. egea c diye geçsede maalesef b sedan özelliklerine sahip. büyük olması bişeyi değiştirmez artık yeni arabalar hep büyük. mercedesin en girişi a180 benim tempradan bir iki tık uzun.

• ikinci el piyasası yavaşlayınca gidip forumda bir öveyim dedin herhalde Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki... 

• Vay yürek yemiş üyemiz, kısacık listeye korkmadan iki Golf eklemiş. :))

• Bir marka modelin düşmanı, nefret edeni çok işe genelde onu fazlasiyla ve saçma sapan övenlerden ötürüdür. En azından bu forumda öyledir.

Yani, adam Polo fanboyu polo övüyor. B sınıfı arabaya dahi tapıyor. Golf şöyle şahane böyle mükemmel kıskanıyorsunuz diyor. Egea şöyle dayanıklı böyle sağlam.

Evet hepsi iyi araçlar, zaten özellikle bizim ulkeler gibi ülkelere üretilen bazı Reno, Dacia modelleri dışında güzel arabalar artık hepsi. Ama insanlar mesela bu tip fanboylar yüzünden markaya irite oluyor.

Egea bence de iyi araç bu arada
  • Benim babamda var 2019 1.4 urban plus, şahsımda da 2020 honda civic fc5 var. Egea ile arasındaki fiyat tam 2 katı. Ama 2 katı fark var mı dersen kesinlikle yok. Egea konfor işçilik trim sesinin olmaması yol sesi konularında çok daha iyi. Fabrika işçiliği gayet başarılı. Genişlik noktasında Honda çok iyi. Honda da ise fabrika işçiliği kaporta kalitesi vasat. Benzer kmlerdeki 2 arabada Honda direksiyon parlamış, otomatik olmasına rağmen vites topuzu çizilmiş, trim sesleri bolca. Egea da eskime ibaresi bile yok.

Kısacası dersen ki 2 kat para verdim 2 kat kalite olsun, olmuyor. Egea üzerine 300bin koyup başka araba aldığınızda egea dan sonra yeni arabadaki his max 1.3 kat olur. 2 kat olmaz
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki... Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...

Evet ya ekran konumu berbat. Tıp ki bir e serisi coupenin ekranı gibi o kadar berbat ki.

• Egea gibi bir arabayı eleştirmek için ekran konumuna gelene gelene kadar bir sürü madde yazılır

Adam golf6- golf7 ile kıyaslayıp egeayı üstün görmüş bu zırvaya cevap da ekran konumu mu?

• ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt

Akli organlarınız iflas etmiş gibi gözüküyor şifalar...

• Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...emrah demiryoutube
    Herkes gibi bizde benzinli egea magduruyuz. Gitmeyen araba yapmışlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=JpNSepsocv8
  • Hocam rijitlik konusunda bari Focustan iyi demeseydiniz.
  • egeayı fazla gömmeye gerek yok golf'leri de fazla abartmaya gerek yok. vw fanboylar egeayı göme göme bitiremiyorlar sadece gülüyorum. ön konsol ve süspansiyonu haricinde koltuklarına kadar çok güzel araç bence. ki motora gelirsek 1.6mj motor tdi üniteye göre hem daha sağlam. hem sorunsuz, hemde çok daha güçlü. laf atan fanboylara cevap bile vermemek gerekir
  • Peki neden büyük kısmı tr de satılıyor. Ab milleti o kadar aptal mı
  • Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

Arkadaş, bu kadar boş bir yoruma ne yazılır bilemiyorum???Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki... AB Milleti zeki olduğu için EGEA almadığını, Türk Milleti aptal olduğu için EGEA aldığını zannediyorsun öyle mi? O zaman bakalım Avrupa da 2022 Yılı için de en çok satan araçlar hangileriymiş?

1. Sıra da Dacia SANDERO
    2. Peugeot 208
    3. Peugeot 2008

En çok satan Elektrikli araçlar

1. Kia Niro
    2. Renault ZOE
    3. Fiat 500

Yani zeki oldukları için mi Dacia SANDERO tercih ediyorlar???

Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...arabam.com
    En Çok Satan Otomobiller 2022: Avrupa
    https://www.arabam.com/blog/genel/en-cok-satan-otomobiller-2022-avrupa/

Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...yolcu360 blog
    Avrupa'da En Çok Satan Arabalar Hangileri? (2022) - Yolcu360 Blog
    https://yolcu360.com/blog/avrupada-en-cok-satan-arabalar-hangileri/

Geçen yılın listesine bakalım 2021 için

1. Volkswagen GOLF
    2. Peugeot 208
    3. Dacia SANDERO

Bugün egea 1.6 multijet urban sedan kullandım.Egea'nın düşmanı çokmuş demek ki...ensonhaber
    2021'de Avrupa'da en çok satan otomobiller
    https://www.ensonhaber.com/otomobil/2021de-avrupada-en-cok-satan-otomobiller

Demek ki neymiş??? Avrupa da tüketiciler, fiyat performans olarak hangi marka kendilerine hitap ediyorsa, o markayı tercih ediyorlarmış. Hiç bir markanın fanatikliğini yapmıyorlar ya da küçümsemiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.