< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 3 Ekim 2024; 22:50:18 > |
Psikaytri geçmişi askerlikte sorun olurmu
-
-
bi asker vardi gunluk kullandigi ilaclarla gelmisti. RDM yazdilar. rdmler sofor olamaz ve genelde sorunlu olarak gorulur. -
Muvazzaflık değil de normal askerlik için soruyorsan teşhise göre değişir
Ufak tefek stres bozuklukları, basit anksiyetelerde vs.sorun olmuyor(psikoloji okuyan arkadaşlar daha iyi bilir; bu rahatsızlıkların derecesi oluyor, belli bir dereceye kadar problem yok). Ama belli bir derecenin üzerindeysen acemi birliğine katıldıktan kısa bir süre sonra birliğine sarı bir zarf geliyor, bölük komutanına veriliyor. Akabinde komutan seni RDM'ye gönderiyor (rdm'ye gönderiyor dediğim rütbeli psikolog subaylar var, seninle konuşuyorlar ve rahatsızlığının hangi aşamada olduğunu öğrenmeye çalışıyorlar), ondan sonra da yanıcı - patlayıcı araçlardan uzak tutuluyorsun. Belirli periyotlarla yine rdm ziyaretin olur, hal ve hareketlerine göre seni uygun bir yerde görevlendirirler
Muvazzaf olmak istiyorsan kuruldan geçirmiyorlar maalesef(saçma ama hiçbir doktor riske girmek istemiyor, olumsuz diyip hayatını söndürüyorlar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 3 Ekim 2024; 23:10:22 >
-
Sen 16 yasinda değil mıydın 8-9 yaşında psikiyatride ne işin var -
bilmiyorum gitmişim neden gittim bilmiyorum hatta prozac 20 mg vs yazmış doktor -
O gece uyumak için doktordan yardım istedim -
Anksiyete- kaygı filan Çok ağır psikolojik belirtisi yok. -
-
İnşallah olmaz abi kaygım var biraz o sebebten gidecegim insanlar ruhumu bunaltiyor hevesim yok hiçbir şeye okula ve staja giderken küfür ederek gidiyorum sabahları
Belki hiç gitmem muaf yaparım kendimi tip 2 şeker de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 3 Ekim 2024; 23:19:25 > -
Tip 2 diyabet tanısı ile muafiyet alabilirsin. 200 üzeri şekerin varsa tip 2 diyabetlileri de muaf ediyorlar. Ben de Tip 2 diyabet, kilo ve psikiyatri geçmişi ile muaf oldum. Hayatımdaki en doğru işti.
Sen de boyuna göre çok kilolusun. Diyabetin var ve major depresyonun var. Muaf olman en doğrusu. -
Teşekkürler abi -
Aile hekiminde kan verdirtecekler, şekerin 201 bile çıkarsa muafsın. O boyda 60 kg olman gerekiyor en fazla. 60 kg olmazsan zaten askerde kalp krizi bile geçirebilirsin koşarken vs. 40 şınav çekmeni istediklerinde ne yapacaksın? Bırak şu askerlik, polislik işlerini. Hayattaki en doğru tercihim muaf olmak. Polisliğe gelince parkuru en baba sporcular koşarken zorlanıyor, süre limitinin altına inemezsen gg. -
Konu hakkında bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim abi sağolasın -
Benim böbreğimde de sıkıntı vardı sanırım daralma var böbreğin olduğu yerde doktora gitmiştim geçer dedi başka birşey demedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 4 Ekim 2024; 0:40:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X