Şimdi Ara

Pasaport alırken dövme sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela almaya için pasaport alıyoruz . ama kolumuzda nazi dövmesi (damgalı haç ) var . pasaport alırken soyunuyor muyuz ?

• pasaport alırken soyunuyor muyuz ne ya ahadkasjfadfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

pasaport alırken soyunuyor muyuz ne ya ahadkasjfadfa

parmak izi alıyorlar illaki elin de gözüküyor
  • dostum ne soyunması indirip çavuşa falanda bakmıyorlar fotoğraf çektiriyorsun emniyetten randevu alıyorsun işlemler falan derken pasaport kapına geliyor sonrada vize falan işte uzun kollu birşey giy vize için görüşmeye gidince o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

pasaport alırken soyunuyor muyuz ne ya ahadkasjfadfa

parmak izi alıyorlar illaki elin de gözüküyor

eğer soyunmuyorsak dövme görünmez . ozaman da pasaportu alırken sorun çıkmaz demek istemiştim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 26 Ağustos 2013; 1:59:11 >

• İstersen çıplak git görseler ne olacak pasaportu sana yurdum polisi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salona

İstersen çıplak git görseler ne olacak pasaportu sana yurdum polisi veriyor.

vizeyi ?
    vizede soyunuyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç pert olur mu..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne soyunmasi la sacmalama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: Salona

İstersen çıplak git görseler ne olacak pasaportu sana yurdum polisi veriyor.

vizeyi ?
    vizede soyunuyor muyuz?

Yooo
  • Hiç bi problem olmaz.
    Fakat şöyle bir şey duymuştum, ACAB dövmesi olanlar İngiltereye giremiyormuş sözde. Nasıl bakıyorlarsa her yerine, görünürde olmayabilir dövme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Hiç bi problem olmaz.
    Fakat şöyle bir şey duymuştum, ACAB dövmesi olanlar İngiltereye giremiyormuş sözde. Nasıl bakıyorlarsa her yerine, görünürde olmayabilir dövme.

eyvallah hocam bunuda yaptırcam.
  • Pasaport bahane gibi geldi.

• Oo nazi dövmesi varsa vip olarak giriyorsun almanya ya .

• Nazi sempatizanlarinin IQ seviyesi ortada...
  • Hangi akla hizmet böyle bir ideolojinin amblemini vücudunuza kazıtırsınız anlamıyorum.. Çocuk oyuncağı değil bu işler öyle şeklini beğenmekle bunu yapabiliyorsanız vay halinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle

Hangi akla hizmet böyle bir ideolojinin amblemini vücudunuza kazıtırsınız anlamıyorum.. Çocuk oyuncağı değil bu işler öyle şeklini beğenmekle bunu yapabiliyorsanız vay halinize..

kardeşim biraz araştır bunu . life luck bilmemne demek de . nese forumda bir arkadaş yazmıştı . birşey derlerse onu derim
  • Soyunduruyorlar sen diğer cahillere inanma. Hatta ben sırada beklerken bir kaç arkadaş eşcinsel diye alınmadı yok dimi sende öyle durum?

• Bence 12 yaşında bebesin az önceki konudan etkilenip şov yapıyorsun. Koy bakalım şu fotoğrafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bence 12 yaşında bebesin az önceki konudan etkilenip şov yapıyorsun. Koy bakalım şu fotoğrafı.

hangi fotorağrafı kardeşim . id me bak . profilim gizli ama . 2010 üyesiyim ben. ona göre davran .
    cümlelerim devrik olabilir . gece gece kafamızı kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle

Hangi akla hizmet böyle bir ideolojinin amblemini vücudunuza kazıtırsınız anlamıyorum.. Çocuk oyuncağı değil bu işler öyle şeklini beğenmekle bunu yapabiliyorsanız vay halinize..

kardeşim biraz araştır bunu . life luck bilmemne demek de . nese forumda bir arkadaş yazmıştı . birşey derlerse onu derim

Merak etme o anlamını da biliyorum ama onun hiç bir önemi yok sonuçta Nazilere mal olmuş bir işarettir. Aynı şekilde Davud'un Yıldızı gibidir. En derin anlamı değil şuan ne için kullanıldığı önemlidir. Sen kaç yerde ''mutlu ve sağlıklı olmak'' anlamında kullanıldığını gördün gamalı haçın? Kendimizi kandırmayalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.