Şimdi Ara

Kadınların penis boyuyla tatmin olduğunu düşünen üyeler, gelin sapıkça konu değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün açtığım konularda bir takım üyelerin cinsellikte penis boyunu ortaya kattığını okudum, sanırım kardeşlerim 18-22 yaş arası.

Gelin gerçeği örneklerle anlatayım

Bir kadın, johhny Sins ve Tom Hardy üçgeni.

Bir kadın kolay kolay Tom Hardy’ye hayır diyemez, aşk evlilikte tipte Tom Hardy’i seçer, ama konu cinsellik ise her daim Johnny Sins’i tercih eder, etme sebebi Johnny Sins’in kara kaşı kara gözü ortalama 20 cm penisi değil TECRÜBESİ’dir, Tom Hardy’de 24cm penis olsa dahi Johhny Sins’i tercih edecektir, bazı Türk kadınları dahil dünyadaki kadınların Johnny Sinsle yatmak istemesi bu sebeptendir, Johnny Sins’te Allah için tip var’mı? Yok az buçuk vücut ve engin tecrübesi var olay bundan ibaret.

Yani kıymetli dostlarım bekaretini vermiş cinselliği belli ölçüde deneyimlemiş kadının cinsellikten beklentisi çok tecrübeli erkektir, bunda penis boyu ve tip önemli değil, aşk ve cinsellik et ve tırnak değil karıştırmayın.

Bide insanoğlunda gördüğünün altını kabullenme gibi bir durum söz konusu olamaz, bugün şahin kullanıyorsunuz loto tutturdunuz, kendinize e63 amg aldınız 2020’de battınız ve tekrardan şahin aldınız, binersiniz binmesine ama mideniz bulana bulana binersiniz, insan gördüğünden düşüğünü kabullenemez bu doğanın kanunudur.

Lütfen konuda sapıkça yorumlar yapmayın, aklı güzel şekilde düşünün zaten kavrarsınız olayı, olay penis boyu değil tecrübedir.

Benim eski konularda bahsettiğim budur o yüzden haram iş yapılmamalı derim, hanginiz aletta ocean gibi kadınla 1 yıl vakit geçirse sonra kezban dediğiniz Türk kızıyla zevkle evlenir? Hanginiz Johnny sinsle 1 yıl vakit geçirse keko dediğiniz Türk erkeği ile evlenir?

Hanginiz lüks havuzlu sahunalı villada 5 sene yaşasa sonra gece konduda rahat yaşar.

20’li yaşlarda anlamıyorsunuz ama yaş ilerledikçe ve yaşadıkça anlayacaksınız size abi tavsiyesi.

İşle değil, insan insana bağımsız tecrübe her zaman ilersi için huzursuzluk getirir tecrübe iyi birşey değil.

Hepiniz ayrı ayrı kıymetli saf temiz pırlanta gibi kardeşlerimsiniz ama bu dediğimi düşünün.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadınların Penis Boyuyla Tatmin Olma Oranı

Johnny Sins Penis Boyu:

Ünlü yetişkin film yıldızı Johnny Sins'in penis boyutu internette sıkça tartışılan bir konudur. Çoğu kaynak, penisinin yaklaşık 22 cm uzunluğunda olduğunu tahmin etmektedir.

Kadınların Penis Boyuyla Tatmin Oranı:

Kadınların penis boyuyla tatmin oranı bir tartışma konusudur. Bazı çalışmalar, kadınların ilişki kalitesini penis boyuna kıyasla daha çok önemsediğini göstermiştir. Bununla birlikte, diğer çalışmalar penis boyunun da önemli bir faktör olabileceğini öne sürmüştür.

Farklı Faktörler:

Kadınların penis boyuyla tatminini etkileyen bir dizi faktör vardır, bunlar şunları içerir:

• Kültürel normlar
    • Kişisel tercihler
    • Bireysel deneyimler
    • Hormonal seviyeler
    • Geçmiş cinsel deneyimler

Özet:

Kadınların penis boyuyla tatmin olup olmadığı, bireysel tercihlere ve diğer faktörlere bağlı karmaşık bir konudur. Penis boyu, ilişki kalitesinde yer alan birçok faktörden biridir ve kadınların çoğunluğunun aşırı penis boyutu arzusunda olmadığı anlaşılmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkarttirma bana 30cm

Cetveli.
  • kardeş senin sorunun ne yahu günlerdir karılı cinsellikli konular acıp fanteziler yazıyorsun
  • yani diyor ki arabada 5 evde 15 hoşunada giderse bendensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kardeş senin sorunun ne yahu günlerdir karılı cinsellikli konular acıp fanteziler yazıyorsun
    Bu konuları bilerek açıyorum sizin düşünce yapınızı çözmeye çalışıp yapmanız gereken doğru yola girmenizi sağlamaya çalışıyorum, hepsi sizin iyiliğiniz için, yoksa beni alakadar etmez

İlerde çok pişman olabilirsiniz o pişmanlığı yaşamayın istiyorum.

Bir abiniz bir kardeşiniz olarak.

Ha diyorsanız ben bildiğimi okurum okuyun ama yaş 40’a doğru gelip çökerseniz aklınıza ilk bu abiniz gelsin.
  • Estetik dediğimiz bir şey var kardeşim bunun bilimsel temelleri var sen nasıl doğurganlığı temsil ettiği için kıvrımlı büyük kalçalı memeli kadını estetik buluyorsan onlarında estetik bulduğu şeyler var ama küçükse çok üzülme bir sürü estetik özellikten biri sadece bu inanılmaz küçükse de tıp gelişiyor ileride büyüttürürsün
  • ne biliyon belki tom hardy yatakta daha iyi belki kadın tom hardyle ile daha iyi anlaşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Bu konuları bilerek açıyorum sizin düşünce yapınızı çözmeye çalışıp yapmanız gereken doğru yola girmenizi sağlamaya çalışıyorum, hepsi sizin iyiliğiniz için, yoksa beni alakadar etmez

İlerde çok pişman olabilirsiniz o pişmanlığı yaşamayın istiyorum.

Bir abiniz bir kardeşiniz olarak.

Ha diyorsanız ben bildiğimi okurum okuyun ama yaş 40’a doğru gelip çökerseniz aklınıza ilk bu abiniz gelsin.

Alıntıları Göster
    Knk sen bu konuları boşver otomativ genele gel

• Olm araba markalı nik aliyon sonra gelmis buraya pemis punis bilmem ne diyon
    Kaybol burdan dalgami geciyon milletle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Estetik dediğimiz bir şey var kardeşim bunun bilimsel temelleri var sen nasıl doğurganlığı temsil ettiği için kıvrımlı büyük kalçalı memeli kadını estetik buluyorsan onlarında estetik bulduğu şeyler var ama küçükse çok üzülme bir sürü estetik özellikten biri sadece bu inanılmaz küçükse de tıp gelişiyor ileride büyüttürürsün
    Kıymetli dostum benim penis boyunda problem yok dünya standardında 20cm üstü değil 14cm altıda değil ortalarda standart, hatta kalınlık bakımından standarttan daha kalın bu daha önemli.

Sorun bu değil sorun insanların yaptıkları, zaten bir kadın cebimdeki paraya penis boyuma geliyorsa asla gelmesin, mal olduğu için mal olduğuma gelsin, eşit tecrübede olsun gerisi mühim değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Knk sen bu konuları boşver otomativ genele gel

Alıntıları Göster
    Konu yok otomotiv bölümünde ben açmazsm muhabbet edilecek konu olmuyor.

Açsınlar muhabbet konusu gelelim ben açmaktan sıkıldım.
  • Kadinlarda kalca ve gogus dogurganligi, erkekte de genis vucut ve kas hamile kadini koruyabilme ozelligini gosteriyor. Cogu hayvanin penisi cinsel birlesme disinda gozukmuyor bile, iceride oluyor, hatta disiler muhtemelen o sirada arkalari donuk oldugu icin gormuyorlar, o yuzden onun bir etkisi olmasi imkansiz.

Hastalikli gozukuyor musun? Cevik misin? Guclu musun? Dogada bunlar onemli. Penisin tek olayi dolu iceri gondermek.

Insanlarda sosyal evrim son hiziyla devam ediyor, kadinlar hala guvenilir erkek bakiyor, ama bu yavas yavas guclu gozuken degil de maddi ve sosyal acidan guclu olanlara donuyor.

Ha iyi seksle bunlarin bir alakasi var mi? Hayir, ama kalcadan gogusten bahsettiysen isin evrimsel surecte olusan icguduler kismina giriyorsun, onun da erkek karsiligi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Kadinlarda kalca ve gogus dogurganligi, erkekte de genis vucut ve kas hamile kadini koruyabilme ozelligini gosteriyor. Cogu hayvanin penisi cinsel birlesme disinda gozukmuyor bile, iceride oluyor, hatta disiler muhtemelen o sirada arkalari donuk oldugu icin gormuyorlar, o yuzden onun bir etkisi olmasi imkansiz.

Hastalikli gozukuyor musun? Cevik misin? Guclu musun? Dogada bunlar onemli. Penisin tek olayi dolu iceri gondermek.

Insanlarda sosyal evrim son hiziyla devam ediyor, kadinlar hala guvenilir erkek bakiyor, ama bu yavas yavas guclu gozuken degil de maddi ve sosyal acidan guclu olanlara donuyor.

Ha iyi seksle bunlarin bir alakasi var mi? Hayir, ama kalcadan gogusten bahsettiysen isin evrimsel surecte olusan icguduler kismina giriyorsun, onun da erkek karsiligi budur.
    Bamyaların avutma mesajlarını okudukça gülüyorum AŞSDJALSDJŞLASAS

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Üreme için seks dediğimiz şeyin çekici olması gerekmiyor mu seksi çekici kılan unsurlardan biride cinsel organların estetik görüntüsu değil mi diğerlerine ek olarak bunalara da evrimsel içgüdü oluşmuş olamaz mı en azından ben için oluşmuş galiba vajina görünce bir dil atasım geliyor diğerlerini bilmiyorum belki benim ki placebo etkisidir
  • Birbirimizle sevismek isteyelim diye cekici olunmuyor, turun devamliligi ve daha iyi nesiller icin gerekli olan bireyler cekici oluyor. Tum soyumuz boyunca hep asiri kitlik olsa, insanlar acliktan oluyor olsa vucudu bol yag depolayan, enerjiyi iyi saklayan sisman kizlar cekici gelirdi.

Bize suan estetik gelen sey aslinda hic estetik degil. Mesela iran kedisi mi bir kedi var tuysuz, ne kadar garip ve cirkin geliyor bize tuysuz diye, herhangi bir hayvan olsak da insanlar bize garip ve cirkin gelirdi. Tuysuz, iki ayak uzerinde hareket eden, garip kaşlari olan bir canli derdik, ama zaten insan oldugumuz icin birbirimize cekici geliyoruz, guzel ya da yakisikli oldugumuz icin degil. Guzel dedigimiz kiz da sadece saglikli ve dogurgan oldugu icin bize guzel geliyor. Hatta ve hatta bir kadin adet olduktan 12-13 gun sonra bize en seksi geldigi ve en guzel koktugu an oluyor, cunku o sirada yumurtasi dollenirse hamile kaliyor.

Yani kisacasi insanlarin sevisebilmesi icin guzel olmasi diye bir sey yok, cunku zaten guzellik kavrami tamamen genlerimize kodlanmis bir sey, bir su aygirina da baska bir su aygiri guzel geliyor.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şeyi söylemiyor muyum zaten genel bakarsak olaya sevişmek için çekici gelmiyor ama bölüm bölüm ayırırsak hedef olan üremek için bireylerin sevişmesi gerekiyor sevişmeyi istemesi için karşı cinsten olanları çeşitli özellikleri nedeniyle çekici bulması gerekiyor örnek erkek erkeğe üreme fonksiyonumuz olsa benim üremek aklıma gelmezdi çünkü arada bir cinsel çekim yok
  • Benim 6 santim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.