Şimdi Ara

Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızarıklık yok.
    Sivilce yok.
    Çukurlaşma yok.
    Yağ yok.

Tek olan şey ten renginde bir ten, ve mükemmellik.

İşte bu tarz yüze sahip olan insanlar güzel/yakışıklı oluyor.

Tipsizim diye geçinen insanlar bence bu noktaya odaklanmalı. Sizce? Tartışalım.

Edit:Benim de yüzüm gerçekten kızarık yağlı kısaca pis. Yani tipsizim.

• Yüzünü her sabah sabunla yıka yağ falan kalmaz gün boyunca
  • Düzgün ve orantılı yüz hatları en önemlisi.İfade de önemli.

Bu arada kükürtlü sabun yağı baya azaltıyor. Deneyebilirsiniz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B492E9D5B -- 28 Mart 2015; 1:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

Düzgün ve orantılı yüz hatları en önemlisi.İfade de önemli.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @w4nd3t

Çözümü biliyorum zaten, uygulamıyorum. Üşeniyorum çok. Önceden banyoya alırdım sabun kabını orada 2 günde 1 yıkardım da o alışkanlığı da kaybettim. Şampuan + duş jeli tek elde tutuluyor sabunu tutamadığım için alamıyorum.

@Balmumsuz Kadın

Evet, tam olarak kükürtlü sabun var dolabımda. Teşekkürler. Başlamıştım da, yarım kaldıydı.
    Hızlı edit: Dediklerinizin de üzerinde bence ten rengi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 28 Mart 2015; 1:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

@w4nd3t

Çözümü biliyorum zaten, uygulamıyorum. Üşeniyorum çok. Önceden banyoya alırdım sabun kabını orada 2 günde 1 yıkardım da o alışkanlığı da kaybettim. Şampuan + duş jeli tek elde tutuluyor sabunu tutamadığım için alamıyorum.

@Balmumsuz Kadın

Evet, tam olarak kükürtlü sabun var dolabımda. Teşekkürler. Başlamıştım da, yarım kaldıydı.
    Hızlı edit: Dediklerinizin de üzerinde bence ten rengi.

Esmer olmak iyidir.

• w4nd3t W kullanıcısına yanıt
    Kumral alır.

<Bu mesaj DH Kumral Üye tarafından atıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yüzden retricada herkes baby face çıkıyo. ışık + filtre yüzünüzde ki, kırışıkları, prüzleri kapatıyor
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle değil. Adriana Lima karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı olsaydı kim beğenirdi ki ? Güzel bir ten güzellik ölçütü değil bence.
  • Tabii dediğiniz kısımlar da önemli. Onların etkisini yok saymıyorum. Sadece önem sırası benim için renkte.

Ama mesela 2 adriana lima düşünün, birisi karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı ama mükemmel ten rengi var. Buna 1 diyelim.
    Diğeri de karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı değil, ama yüzü kızarık, yağlı falan. (Ya tabii ki adriana lima'yı gerçek hayatta görmedik ama x kadını da diyebiliriz Lima yerine.) Buna da 2 diyelim.

Bence 2 numaralı kişi 1 numaralı kişiden daha kötü durumda.
  • forumdaki yarbaylarin tipsiz olacagi aklima gelmezdi. Senin deyiminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

forumdaki yarbaylarin tipsiz olacagi aklima gelmezdi. Senin deyiminle.

arkadaşı yönetime bildirdim mavi gözlü sarışın 1.80 oladan nasıl yarbay olmus mesut bey cevap vermeli
  • söylediğin kadar basit değil yüz yapın yani kemiklerin düzgün değilse istersen bi yerini yırt çirkin olmaktan kurtulamazsın estetik dışında ( tabi estetik doğal durursa ) bütün olay yüzdeki kemiklerin düzgünlüğü istediğin kadar sivilcesiz yağsız ol mesela şöyle bir yüze sahip olamazsın genetik bişey

• quote:

Forum yarbaylarını nasıl hayal ettiğini bizimle paylaşır mısın, merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Forum yarbaylarını nasıl hayal ettiğini bizimle paylaşır mısın, merak ettim.

Saka amacli yazdim dostum. Ciddiye alma.

• Doğru demişsin burnu yamuk olup dediğin özellikleri barındırmayan insanların geneli yakışıklı oluyor. (sivilce,yağlı ve kapalı bir ten rengi,lekeler vs.)

Edit: Ayrıca eklemeyi unutmuşum keskin bir suratın da çok etkeni var yuvarlak kafa,temiz surat,zayıf olmak suratı çirkin gösterir iken düz kafa,keskin surat,temiz surat,zayıf olmak kat kat avantaj sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5E38AFF9 -- 28 Mart 2015; 2:11:06 >
  • Bende hiç biri yok ama değilim.

Bence ortak nokta burun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

söylediğin kadar basit değil yüz yapın yani kemiklerin düzgün değilse istersen bi yerini yırt çirkin olmaktan kurtulamazsın estetik dışında ( tabi estetik doğal durursa ) bütün olay yüzdeki kemiklerin düzgünlüğü istediğin kadar sivilcesiz yağsız ol mesela şöyle bir yüze sahip olamazsın genetik bişey

Ya şimdi genetik dememek lazım, herşeyi genetik diyerek yırtabiliriz. Bana kalırsa o yüz de çok kocaman, über yakışıklı değil. Fazla büyük. Çene kısmı biraz küçülmeliydi dümdüz inmiş. Ten renginden kurtarıyor bence.
    Anlıyorum, ikisi de önemli faktörler velhasıl kelam.

@PrometheusDesmotes

Ben de.

• surat fizyonomisi önemli, güzel bir ten ve tombiş bi surat eşittir güzel bir kadın yapmaz

• Yüzüm sivilceli burnum biçimsiz ama yakışıklıyım. Bugün iş yerindeki kız 30 metreden bana baka baka servise geldi. Yolda vs çoğu kız bakar. Karı kız var mı diyenlere yok diyorum şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki asosyal bi eziğim.

Şuanda 10 üzerinden 7 7,5 alsam 2 ay sonra burun estetik ameliyatı olacağım , sivilcelerde gitti mi kendime 8,5 9 puan veririm yalan yok biz bizeyiz şurda.

Bence önemli olan düzgün bir vücut , giyim , gözler , saçlar/kaşlar , hijyen , diksiyon. Dediklerine katılıyorum ama sıralamam bu. İyi geceler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.