Şimdi Ara

Kubarın içinde eroin var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sarı kız denilen kubarın içinde eroin var mı ?
    Bi arkadaşım içmiş eğer öyle birşey varsa erkenden önlemleri alalım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kubarda Eroin Var mı?

Kubara eklenen katkı maddeleri hakkında endişeleriniz varsa, bu bilgilendirme yazısı size yardımcı olacaktır.

Katkılı Kubar Nedir?

Katkılı kubar, normal kubara kimyasal veya doğal maddeler eklenerek üretilen bir türdür. Bu katkı maddeleri genellikle kubarın etkisini artırmak veya kullanıcıları bağımlı hale getirmek için kullanılır.

Katkılı Kubar İçindekiler

Katkılı kubarın içeriği katkı maddesine göre değişmekle birlikte, yaygın olarak kullanılan bazı maddeler şunlardır:

• Eroin
    • Kokain
    • Amfetaminler
    • Opioid analjezikler
    • Esrar

Kubarda Eroin Var mı?

Evet, bazı katkılı kubar türlerinde eroin bulunabilir. Eroin, güçlü bir opioid bağımlılık yapıcı maddedir ve kubara eklenmesi, kullanıcılarda ciddi sağlık sorunlarına ve hatta ölüme yol açabilir.

Kimyasal Kubarın Tehlikeleri

Katkılı kubarın kullanımı, hem fiziksel hem de psikolojik olarak önemli riskler taşır. Fiziksel riskler arasında kalp krizi, felç, solunum güçlüğü ve karaciğer hasarı bulunur. Psikolojik riskler arasında bağımlılık, anksiyete ve depresyon bulunur.

Kubar Kullananların Yorumları

Katkılı kubar kullanan kişilerde genellikle olumsuz deneyimler görülür. Kullanıcılar, bağımlılık, sağlık sorunları ve sosyal izolasyon yaşayabilirler.

Kubar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Güvenilir kaynaklardan kubar satın alın.
    • Katkılı kubar olabileceğinden şüphelendiğiniz kubarları kullanmaktan kaçının.
    • Kubar kullanıyorsanız, aşırı tüketimden kaçının ve düzenli olarak tıbbi kontrol yaptırın.

Katkılı kubarın ciddi sağlık riskleri taşıdığını unutmayın. Sağlığınız için endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Varsa depolayak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubar dediğin yaprağın toz haline gelmiş şekli , ne eroini

• sarı kız dediğin şey , açık sarı sakallı olan yani sakal dediğim kahverengi tüylü olan zehir(kafası çok yüksek) esrara denir mahalle ağzında. kubar dediğin de ya toz olur yada plaka içinde eroin falanda olmaz bi 3lüsünü 10liraya verdikleri dalganın içine eroin katan torbacı görmedim daha . ha sinek ilacı sıkan gördüm ama . öyle içiyorum konu açıyım millet içtiğimi bilsin ayaklarında konu açmanda gereksiz olmuş bu arada genç . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

sarı kız dediğin şey , açık sarı sakallı olan yani sakal dediğim kahverengi tüylü olan zehir(kafası çok yüksek) esrara denir mahalle ağzında. kubar dediğin de ya toz olur yada plaka içinde eroin falanda olmaz bi 3lüsünü 10liraya verdikleri dalganın içine eroin katan torbacı görmedim daha . ha sinek ilacı sıkan gördüm ama . öyle içiyorum konu açıyım millet içtiğimi bilsin ayaklarında konu açmanda gereksiz olmuş bu arada genç . .

Sinek ilacı sıkmalarındaki amaç, kokusunu polisler almasın diye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

sarı kız dediğin şey , açık sarı sakallı olan yani sakal dediğim kahverengi tüylü olan zehir(kafası çok yüksek) esrara denir mahalle ağzında. kubar dediğin de ya toz olur yada plaka içinde eroin falanda olmaz bi 3lüsünü 10liraya verdikleri dalganın içine eroin katan torbacı görmedim daha . ha sinek ilacı sıkan gördüm ama . öyle içiyorum konu açıyım millet içtiğimi bilsin ayaklarında konu açmanda gereksiz olmuş bu arada genç . .

hayır alakası yok sinek ilacı bi kimyasal esrarın üzerine yapışıyo ve daha yüksek kafa yaşatıyo . fazla sıkılırsa esrar çok koyu olur siyaha yakın , ve tadı kötüleşir , kusturur hemen aşırı çok sıkılırsada zehirler 1 gün boyunca kusma yapar ve hastanelik olursun. bi tanıdığımın başına geldi ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Beyler sarı kız denilen kubarın içinde eroin var mı ?

la eroinin gramı olmuş 100 lira kubarın içine mi koyacak onu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

hayır alakası yok sinek ilacı bi kimyasal esrarın üzerine yapışıyo ve daha yüksek kafa yaşatıyo . fazla sıkılırsa esrar çok koyu olur siyaha yakın , ve tadı kötüleşir , kusturur hemen aşırı çok sıkılırsada zehirler 1 gün boyunca kusma yapar ve hastanelik olursun. bi tanıdığımın başına geldi ordan biliyorum

Fazla kafa istemeyene normal esrar veriyor mu o kişiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Beyler sarı kız denilen kubarın içinde eroin var mı ?

la eroinin gramı olmuş 100 lira kubarın içine mi koyacak onu

Evinden cikmamis adam yazdigina bak.blok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.