Şimdi Ara

Pringles'ta Domuz Yağı Var mı ( Yokmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
28.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pringlesde dün gördüğüm bi yazı kafama takıldı açıklamaya bakarsak katkı maddesi kutunun altında yazıyor diyor forumda başka bi konu var da dünya kadar yazı yazmışlar içinde domuz var mı yok mu bunun cevabını istiyorum ben

Kutunun altında

L 3323035740 0644
    P: 19/11/13 E/BB :18/02/15

yazıyor
     Pringles'ta Domuz Yağı Var mı  ( Yokmuş) Pringles'ta Domuz Yağı Var mı  ( Yokmuş)

--------------------------------------------------------

kutunun soldaki yazısı ile sağdaki yazı devamı niteliğinde domuz katkı maddesi içermez yazıyor .
     Pringles'ta Domuz Yağı Var mı  ( Yokmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1olgllu -- 7 Haziran 2014; 15:56:51 >

• Evet knk . Sen sakın yeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Evet knk . Sen sakın yeme

bundan sonra yemem zaten
  • Eger yoksa yemem. Domuz yagi olmayani yemem.

Edit: trolluk bir yana akp doneminde domuz kesimlik hayvan sinifina sokuldu. İsterseniz kasaptan bile alabilirsiniz. Eger pringles ta domuzla ilgili bir sey kullaniyorsa buyuk ihtimalle domuz jelatinidir. Sikinti olmaz. Kafaniza takmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 7 Haziran 2014; 12:56:27 >
  • Yazi kaymis bi alt alta oku bakalim

• harbi lan domuz ve domuz yağından elde edilen bilmem ne bilmem ne kutunun altındadır diyo yok demiyo ozaman kesin var hay akm

• domuz'dan elde edilen ürünler, normalinden daha pahalı iken adamlar neden domuz yağı kullansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de kapladıkları ambalajda bir sorun olmuş arkadaşım. O iki cümle birbirinin devamı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

domuz'dan elde edilen ürünler, normalinden daha pahalı iken adamlar neden domuz yağı kullansın.

bu türkiyde pahalı nede n çünkü domuz yağı ülkede zor bulunuyor gavur memeleketlerinde daha ucuz örenk migrosta 5 tane domuz sosisi 20 tl gavurlarda bu tam tersi
  • Yeme mümkünse cips yeme ve Cola içme ben bugün bir video izledim. OFff OFf

Not: Resim kendi çekimimdir ve Kipa da gördüm :(
  • Var ama yerim gördüğum zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Bence de kapladıkları ambalajda bir sorun olmuş arkadaşım. O iki cümle birbirinin devamı değil.

internette de baktım da her yerde böyle yazıyor yazı kayması da bnce imkansız

• Edit:Olum yanlış anlaşılma var lan yazı pringles logosuyla 2 ye bölünmüş.Adamlara iftira attırıyonuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 7 Haziran 2014; 13:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Yeme mümkünse cips yeme ve Cola içme ben bugün bir video izledim. OFff OFf

Not: Resim kendi çekimimdir ve Kipa da gördüm :(

Söylede bizde izliyek,

• Türkiye'de satılanlarda yok fakat yurtdışında var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1olgllu

quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Bence de kapladıkları ambalajda bir sorun olmuş arkadaşım. O iki cümle birbirinin devamı değil.

internette de baktım da her yerde böyle yazıyor yazı kayması da bnce imkansız

Peki üretim tarihi serin ve kuru ortamda muhafaza edinizde bir saçmalık yok mu.yazının devamı logonun yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Edit:Olum yanlış anlaşılma var lan yazı pringles logosuyla 2 ye bölünmüş.Adamlara iftira attırıyonuz.

demekki 2 tür piyasaya sürülüyo büyük marketlerdekinde oluyo senin resimdeki de soldakinde domuz la alakalı bi yazı yok diğerinde domuz olduğunu belirtmiş
  • Varsa alıp yiyelim
  • Aferin zenginsiniz pringles yiyorsunuz. Madalyada ister misin? Biraz daha pohpohlanmak filan??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.