Şimdi Ara

ZEYTİNİMDEN KURT ÇIKTI,BAŞKA MARKA ALDIRMAK İSTİYORUM(Gerek Kalmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
13.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün açtığım "EN BÜYÜK MARKANIN ZEYTİNİNDEN KURT ÇIKTI. TAVSİYE LAZIM" isimli konum Madde 16'dan dolayı silindi(Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir)

Neyse firma ismi vermeden söylüyorum, pahalı bir markanın en pahalı zeytinini yıllardır kullanıyordum. Geçenlerde alttaki resimde görülen kurt çıktı. Bende başka marka almak istiyorum.

Ekol Zeytin isimli firmanın 7 Yıldızlı modelini daha önceleri kullandım, bunu bana temin edebilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçer inanın. Sanalpazar üzerinden ödemesini yaparım. Bulunduğum ilçede bayisi yok, hele İzmir'de baş bayisi bile yok.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Resimde yemek üzere olduğum yaratık Dacus Olea adı verilen zeytin sineğinin kurtu imiş:

Ekol Zeytin 7 Yıldızlı modeli
    TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 22 Şubat 2015; 13:04:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zeytininden Kurt Çıktı mı? Endişelenme, İşte Yapman Gerekenler

Zeytinden kurt çıkması can sıkıcı bir durum olsa da paniğe kapılmana gerek yok. İşte kurtlanmış zeytinle karşılaştığında izlemen gereken adımlar:

• Kurtlanmış zeytinleri at: Kurtlanmış zeytinleri hemen atmalı ve diğer zeytinlere bulaşmasını önlemelisin.
    • Zeytinleri yıkamalı veya bekletmelisin: Zeytinleri bol suyla yıkayarak veya birkaç saat temiz suda beklettikten sonra tüketebilirsin. Bu işlemler kurtları ve larvaları uzaklaştırmaya yardımcı olur.
    • Zeytinleri kuru silmelisin: Yıkadıktan sonra zeytinleri temiz bir bezle kuru silerek nemden kaynaklanan bozulmayı önleyebilirsin.
    • Zeytinleri tuzlu suda bekletmelisin: Kurtlu zeytinleri tuzlu suda bekletmek, kurtları ve yumurtalarını öldürmeye yardımcı olur. Zeytinleri bir bardak suya 1 yemek kaşığı tuz ekleyerek hazırlayacağın tuzlu suda birkaç saat bekletebilirsin.
    • Zeytinleri salamura etmelisin: Kurtlu zeytinleri salamura etmek de kurtlardan kurtulmak için etkili bir yöntemdir. Zeytinleri salamura etmek için bir kavanoza yerleştirmeli ve üzerini %10'luk tuzlu suyla doldurmalısın. Zeytinleri kavanozda 2-3 hafta beklettikten sonra tüketebilirsin.

Kurtlanmış Zeytin Yenir mi?

Yukarıdaki yöntemlerle kurtlardan arındırılmış zeytinler yenebilir. Ancak koku veya tatta herhangi bir anormallik fark edersen zeytinleri tüketmemelisin.

Kurtlu Zeytin Kurulur mu?

Kurtlu zeytinleri kurmak güvenli değildir. Kurtlar ve larvalar kurutma işlemi sırasında zeytinlerde kalabilir ve sağlık sorunlarına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vitamini orda kardeş götürr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouzhanmetin

Vitamini orda kardeş götürr
    Zeytine kurt nasıl giriyor ben anlamadım kurtlar sürü şeklinde olur ve ormanlarda avlanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Arkadaşlar dün açtığım "EN BÜYÜK MARKANIN ZEYTİNİNDEN KURT ÇIKTI. TAVSİYE LAZIM" isimli konum Madde 16'dan dolayı silindi(Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir)

Neyse firma ismi vermeden söylüyorum, pahalı bir markanın en pahalı zeytinini yıllardır kullanıyordum. Geçenlerde alttaki resimde görülen kurt çıktı. Bende başka marka almak istiyorum.

Ekol Zeytin isimli firmanın 7 Yıldızlı modelini daha önceleri kullandım, bunu bana temin edebilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçer inanın. Sanalpazar üzerinden ödemesini yaparım. Bulunduğum ilçede bayisi yok, hele İzmir'de baş bayisi bile yok.

Resimde yemek üzere olduğum yaratık Dacus Olea adı verilen zeytin sineğinin kurtu imiş:

TIKLAYIN

Tüketici haklarına şikayet et hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Zeytine kurt nasıl giriyor ben anlamadım kurtlar sürü şeklinde olur ve ormanlarda avlanırlar

Halk dili ile kurt.
    Gerçek adı Dacus Olea sineğinin bişeyisiymiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Halk dili ile kurt.
    Gerçek adı Dacus Olea sineğinin bişeyisiymiş

Alıntıları Göster
    Çok tavsiye edildiğinden Gemlik Katırlı Köyü zeytini siparişi verdiğimden Ekol Zeytine gerek kalmadı.

Umarım istediğim kalitededir.

Teşekkürler

• quote:

Çok tavsiye edildiğinden Gemlik Katırlı Köyü zeytini siparişi verdiğimden Ekol Zeytine gerek kalmadı.

Umarım istediğim kalitededir.

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Katırlı'yı nereden sipariş ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BallıBey

Alıntıları Göster
    Kurt köpeği değilse sıkıntı yok kurttan zarar gelmez abcçdefgğhjklmn vitaminleri mevcuttur kendisinde.
  • quote:

Arkadaşlar dün açtığım "EN BÜYÜK MARKANIN ZEYTİNİNDEN KURT ÇIKTI. TAVSİYE LAZIM" isimli konum Madde 16'dan dolayı silindi(Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir)

TIKLAYIN

İzmir içindeysen direk bizden alabilirsin hocam.Kendi ellerimle eliyorum zeytinleri.

• iyide sonucta zeytinin icini gormuyolarki adamlar her markadan cikabilir boyle birsey. elmadan kurt cikmasi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

quote:

TIKLAYIN

İzmir içindeysen direk bizden alabilirsin hocam.Kendi ellerimle eliyorum zeytinleri.
    Kardeş daha kaç konu açacaksın her zeytininden kurt çıkan konu açsa dingonun ahırına döner bura

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Kardeş daha kaç konu açacaksın her zeytininden kurt çıkan konu açsa dingonun ahırına döner bura

Alıntıları Göster
    Gidip marketten açık almak varken niye marka tutkunluğu yapılır zeytinde bile, anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

iyide sonucta zeytinin icini gormuyolarki adamlar her markadan cikabilir boyle birsey. elmadan kurt cikmasi gibi.
    Açık zeytin alıyoruz biz gayet güzel oluyor.. He pazarda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Telefon ile nakit ödeyerek.

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Kardeş mesajımı okumadın galiba. Ben Ekol Zeytin alacak bir arkadaş arıyorum. Dingonun ahırı demeden önce iyi oku.

quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Gidip marketten açık almak varken niye marka tutkunluğu yapılır zeytinde bile, anlamış değilim.

Açık zeytinlere hep bakarım ama tadını beğenmem. Çok seçiciyim bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 9 Ocak 2013; 22:54:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Telefon ile nakit ödeyerek.

quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

Kardeş mesajımı okumadın galiba. Ben Ekol Zeytin alacak bir arkadaş arıyorum. Dingonun ahırı demeden önce iyi oku.

quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Açık zeytinlere hep bakarım ama tadını beğenmem. Çok seçiciyim bu konuda.

Alıntıları Göster
    Çıkması gayet doğal, bütün zeytinleri tek tek X-ray cihazından geçirecek değiller heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Çıkması gayet doğal, bütün zeytinleri tek tek X-ray cihazından geçirecek değiller heralde.

Doğrudur dostum
  • quote:

quote:

Doğrudur dostum

İstemeden belki bazen yiyiyoruz, mesela ben Brokoliyi çok yerim, onda bile bir defa yeşil tırtıl çıktı Ama göz görünce tiksiniyor ister istemez. Görmeyince sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 10 Ocak 2013; 17:24:48 >

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur dostum

İstemeden belki bazen yiyiyoruz, mesela ben Brokoliyi çok yerim, onda bile bir defa yeşil tırtıl çıktı Ama göz görünce tiksiniyor ister istemez. Görmeyince sorun yok.

Göz görmeyince gönül katlanır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur dostum

Göz görmeyince gönül katlanır

Alıntıları Göster
    yazık kardeş oda yesin

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

yazık kardeş oda yesin

İyide zaten eşek cennetini boylamış. Daha ne yiyecek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.