Şimdi Ara

Bir türlü yakışan saç modeli bulamıyorum. Kafayı yemek üzereyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımı her kestirdiğim de en az 1 ay aynaya bakamıyorum. kendimden nefret edesim geliyor. uzayınca en azından kendime bakacak hale geliyorum. ama bu seferde saç şekil almamaya ve her yönden kabarmaya başlıyor. daha da kötü bir hale geliyor

Yanları makineyle 5-6 numara yapıp üstlere bırakıyorum. bu sefer de kekonun tekine dönüşüyorum

Tipimin çok kötü olduğunu bilsem uğraşmayacağım da arkadaşlarımın çoğu benden daha tipsiz ama kendilerine uygun saç modelleri bulmuşlar ve giderleri oluyor. Benim ise saçlarım hep iğrenç, komik bir şekilde

Dışarıya çıkacak öz güvenim kalmadı artık

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Şeklini Nasıl Bulabilirsin?

Birçok kişi "saç şeklimi bulamıyorum" veya "saç stilimi bulamıyorum erkek" şeklinde dert yanar. Aslında, kendine yakışan saç modelini bulmak, düşündüğünden daha kolay olabilir.

Öncelikle, yüz şeklini belirlemen gerekiyor. Oval, yuvarlak, kare, dikdörtgen veya kalp şeklinde yüzler için uygun farklı saç modelleri vardır. Yüz şekline uyumlu saç modelleri, yüz özelliklerini ortaya çıkaracak ve denge sağlayacaktır.

Saç tipini de dikkate almalısın. İnce, kalın, düz, kıvırcık veya dalgalı saçlar için farklı saç modelleri daha uygundur. Saç tipine uygun bir saç modeli seçmek, saçlarını şekillendirmesini ve bakımını kolaylaştıracaktır.

Tarzını da göz önünde bulundurmalısın. Klasik, modern, rahat veya sofistike bir tarzın olabilir. Saç modelin, genel tarzını yansıtmalı ve seni olduğun gibi göstermelidir.

Eğer hala saç şekli bulamıyorsan, bir kuaföre danışabilirsin. Profesyonel bir kuaför, yüz şekline, saç tipine ve tarzına uygun seçenekler önerebilir.

Ünlülerin saç modellerinden ilham alabilirsin. Leonardo DiCaprio'nun saç modeli gibi popüler saç modelleri, yüz şekline ve saç tipine uygun olup olmadığına bakmak için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Önemli olan, kendine güvenmen ve seni en iyi hissettiren saç modelini seçmendir. Birkaç farklı modeli denemekten ve sana neyin yakıştığını keşfetmekten çekinme. Herkesin farklı olduğunu ve sana uyacak tek bir saç modelinin olmadığını unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cevabı kendin vermişsin soruda.

Kendine uygun saç modeli bulmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Cevabı kendin vermişsin soruda.

Nasıl bulacağım hocam? Kuaföre gidiyorum adam soruyor nasıl keseyim diye. ben de o an sallıyorum bişiler. Adama yakışan bi model yap desem makineyle girer. herkes mahalle berberine gidiyor ama jilet gibi çıkıyor
  • yanları al üstler kalsın de berber halleder gerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACB5B9068

quote:

Nasıl bulacağım hocam? Kuaföre gidiyorum adam soruyor nasıl keseyim diye. ben de o an sallıyorum bişiler. Adama yakışan bi model yap desem makineyle girer. herkes mahalle berberine gidiyor ama jilet gibi çıkıyor

Alıntıları Göster
    Pahalı bi kuaföre gideceksin paradan kaçınırsan kafan 3 numara yollar tabi mahalle berberi...

Kadınlar ne yapsın o halde bi saç yaptırıyorlar rahat 100 kağıt bırakıyorlar kuaföre bunun manikürü var pedikürü var makyajı var.

Kendinize bakın yahu paradan kaçınmayın.

Bizim buradaki adamın saçını mahalle berberi bi kesmiş yemin ederim besleme gibi... Üzüldüm yemin ederim beklesin dursunda saçı uzayacak... Herifte tipte yok zaten saçıda öyle kesmişler bildiğin köylü sanırsın...

• kısa kes!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

dostum yüzün nasıl genişmi incemi üçken cenemi var vs vs yüz tipin hangi ünlüye benziyor ordan kopya çekebilirsin tipin degil yüz yapın
    hangi ünlüye benziyorsa o saç modeline yönel

leonardo dicaprio nun üçken bir çenesi var yüz hattıda normal uzun saç yakışıyor

bu şekilde ince uzun yüz yapın varsa kısa saç yakışır

bu şekilde de simetrik kafa yapın ve normal yada hafif üçken çene yapın varsa 3 numara saç yakışır

bu şekilde çene yüz kafa simetrisi varsa bırak dagınık kalsın saçlar

bu şekilde yüz kafa şeklin varsa hiç ugraşma

sonuç yüz cene ve kafa şekline göre saç modeli bul millet yanları kazıyor tepeyi bırakıyor diye sende yapma
    3 numara saç madaydı bir ara herkez vurdu saçları 3 numaraya maymun gibi oldular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sac uzarken bir noktada sekil almiyor ve ne yaparsan yap tipsiz oluyor ama bir kac ay daha dayanirsan efsane bir saca sahip oluyorsun.

Her birde bazilari sac uzatip Ismail YK gibi jole suruyor, o zaman yanlarina yaklasmaya igreniyor insan. Sakin oyle yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Sac uzarken bir noktada sekil almiyor ve ne yaparsan yap tipsiz oluyor ama bir kac ay daha dayanirsan efsane bir saca sahip oluyorsun.

Her birde bazilari sac uzatip Ismail YK gibi jole suruyor, o zaman yanlarina yaklasmaya igreniyor insan. Sakin oyle yapma.

1 ay bile dayanmak çok zor hocam. haftaya işe başlıcam. bu halde çok kötüyüm, mecbur kestirmem gerekiyor. kestirmesem bile 2 ay sonra okul falan var. her türlü kesmek zorunda kalıyorum yani. omuza kadar falan baya uzatınca yakışacağını bilsem yine denerim de ondanda emin değilim.

yarın kuaföre gideceğim. yine iğrenç bir dönem başlayacak

• oxata kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilgili birisine benziyorsunuz. yüz şeklimi bile bilmiyorum. size tipimi özelden atmayı düşündüm de korkuyorum biraz
  • kafayı kes kurtul kardeş basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 31 Temmuz 2016; 8:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kafayı kes kurtul kardeş basit

Ya hocam bazı fotoğraflarda kendimden iğreniyorum bazılarında ise yakışıklı buluyorum. mesela saçım uzamaya başlayınca aynada falan kendimi beğeniyorum.

Yani tamamen tipsiz görsem kendimi intihar falan edicem. Kendimi ne yakışıklı ne de çok tipsiz görüyorum.
    Birisi alıp beni saç+sakal+bakım yapsa cillop gibi çocuk olurum. bakımsızım, kıllıyım, tipim dağınık. bu yüzden iğrenç duruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACB5B9068

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kafayı kes kurtul kardeş basit

Ya hocam bazı fotoğraflarda kendimden iğreniyorum bazılarında ise yakışıklı buluyorum. mesela saçım uzamaya başlayınca aynada falan kendimi beğeniyorum.

Yani tamamen tipsiz görsem kendimi intihar falan edicem. Kendimi ne yakışıklı ne de çok tipsiz görüyorum.
    Birisi alıp beni saç+sakal+bakım yapsa cillop gibi çocuk olurum. bakımsızım, kıllıyım, tipim dağınık. bu yüzden iğrenç duruyorum.

Alıntıları Göster
    Şu televizyonlarda kadınlara saç, ağda, bakım, estetik vs yapıp evrim geçirtiyorlar ya. onların erkek versiyonu yok mu? alsınlar beni diledikleri gibi yontsunlar bir şeye benzetsinler

• Kisa amerikan kestir ben hep oyle yapiyorum baya da guzel oluyor. Gerci yedigim tum protein saclara gidiyo herhade 2 haftada en az 4 numara uzuyor nasıl oluyor anlamadim gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Kisa amerikan kestir ben hep oyle yapiyorum baya da guzel oluyor. Gerci yedigim tum protein saclara gidiyo herhade 2 haftada en az 4 numara uzuyor nasıl oluyor anlamadim gitti

Kısa saç hiç yakıştıramıyorum hocam. Alnım geniş ve kaşlarım kalın. (birleşik değil, genişlik olarak) Ama kısa saç kestirince çok rahat ediyorum. keşke yakışsa hep öyle ferah ferah takılsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Hocam siz bilgili birisine benziyorsunuz. yüz şeklimi bile bilmiyorum. size tipimi özelden atmayı düşündüm de korkuyorum biraz

ifşa etmem merak etme ss attım bak ordan yüz kafa şekline hangisi senin söyle saç modeli önereyim

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxata -- 31 Temmuz 2016; 10:14:10 >

• Şansını başka alanlarda deneyebilirsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZordHashnet

Şansını başka alanlarda deneyebilirsin bence
    saçlarım çok şekil benim brolar üstler uzun yanlar 5 numara of şekil sürüyorum joleyi kızlar hasta
  • oxata kullanıcısına yanıt
    pm gelir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

saçlarım çok şekil benim brolar üstler uzun yanlar 5 numara of şekil sürüyorum joleyi kızlar hasta

kıskandım bro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.