Şimdi Ara

Her türlü şey yapabileceğim bir canavar bir gaming laptop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene LGS ye giren oğluma 475 puan aldığı için bir gaming laptop almayı düşünüyorum. tavsiye edecebileceğiniz var mı

İstediğim Özellikler:

-16 gb ram

-intel i7 9.nesil

-NVIDIA GeForce RTX 2060

-21 inç üstü ekran

ve not olarak hp olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theorain -- 23 Haziran 2020; 10:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-70D0E7FE0

Bu mesaj silindi.
    21 ve üstü anlamında demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykalayci

Bu mesaj silindi.
    malesef... ekran boyutu uygun olsaydı msi ge66 olabilirdi
  • istediğim tüm özellikleri laptopta bulabilir miyim acaba ? Tamamı olması çok önemli
    Yoksa sadece pc denilen masaüstü bilgisayarda mı vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theorain -- 23 Haziran 2020; 18:50:29 >
  • Theorain T kullanıcısına yanıt
    Malesef bu özellikleri laptopta bulmak biraz zor. Laptoplardaki en büyük ekranlar 17 inch oluyor. Örnek: Monster Tulpar T7, Acer Predator Helios 300, MSI GL75

21 inch üstü lazımsa laptop + monitör ya da daha iyisi masaüstü almak daha mantıklı olur.
  • Ben de birkaç video izleyince öyle düşündüm . Peki pc denilen zımbırtının parçaları için öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theorain -- 23 Haziran 2020; 19:4:45 >
  • Theorain T kullanıcısına yanıt
    Aynen videolar arada yanlış yönlendirebiliyor. Hazır sistemlere bakabilirsiniz ama paranızın değerini almak istiyorsanız kendiniz toplamak en mantıklısı.

Tabi tam bir bütçe varsa öneri daha kolay olur. Hatta yükseğe çıktıkça donanım bakımından benzer fiyatlı bir laptopa göre çok daha iyisini bulabilirsiniz. Orta bütçeyle alabileceğiniz, bu seviyede çoğu laptopu geçecek basitçe önerebileceğim bazı parçalar:

İşlemci: Ryzen 5 3600 çoğu işlem için baya yeterli olur
    Ekran kartı: 2060 Süper fiyat için güzel
    Anakart: B450 veya B450M MAX versiyonları güncelleme gerekmeksizin 3600 ile uyumludur
    RAM: Herhangi 2 tane 8GB 3000MHz işinizi görür Ör.
    Trendyol.com
    Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah | Trendyol
    https://www.trendyol.com/corsair/cmk8gx4m1d3000c16-vengeance-8gb-3000mhz-ddr4-cl16-siyah-p-3247456

Depolama: Fiyatına uygun bir 1 TB SATA SSD https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBQMCX/
    Kasa ve PSU: Çok farketmemesi lazım, bilindik birşey alırsanız yeterli olur bence. Bazı kasalar PSU ile de gelir, 450W üzeri yeterli olur
    Monitör: https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ Renkleri standı hızı vs çok iyi bir 24 inch IPS monitör
    Mouse Klavye Kulaklık: Bunlar kişisel tercihe baya giriyor. Ayrı araştırmanız daha mantıklı.

Alacağınız parçaları kararlaştırdığınızda Sistem Tavsiyeleri forumu altında atıp ekstra öneri düzeltme vs alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaa0 -- 24 Haziran 2020; 4:41:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim üstad...
  • Fen lisesine başlarken babam bana bilgisayar aldı ve ben asla fen lisesinde ders çalışamadım : (
  • MertGunesus kullanıcısına yanıt
    haha aynisi bende de oldu. simdi de uniye gectigim icin bilgisayar alacak babalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.