Şimdi Ara

Bir türlü yakışan saç modeli bulamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Katılmıyorum, İstanbulda yaşıyorum, ve bayanlar rahat yüz lira bırakmıyor, çevremden ve bizzat 'bounty' uygulaması ile araştırma yaptığım için biliyorum ki cihangir bölgesinde bile 50 liraya saç ve tüm bakımı yapan bayan kuaförler var, berber konusuna gelirsek kendim 10 yıldır mahalle berberin gidiyorum 13 lira oldu bu yıl ve istediğim şekilde veya bana en yakışanı yaptırıyorum, marifet berberde, adamın gözü açık ise saçtan anlıyor ise yapıyor, sırf 50 lira fazla verdim diye lüks kuaför derdimi çözer diye bi olay yok, berberde bitiyor iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada nadirende olsa işinin ehli berber çıkacaktır ama çoğu berber özellikle sokak aralarındakiler direk makine vurur uğraşmamak için. Şu şekli ver, kısa kes dersin saçı bombok eder. Sonrasında ya maymuna dönersin yada köylü tip ile gezersin. Maceraya gerek yok...
  • hocam bence senin psikolojin bozuk saçın değil
  • Takıldığınız şeylere bak ben sizin yerinize halinize yanıyor ağlıyorum hacılar Nedir bu kanıtlama çabası

• quote:

Orijinalden alıntı: İstiklalElbetBizimdir

Takıldığınız şeylere bak ben sizin yerinize halinize yanıyor ağlıyorum hacılar Nedir bu kanıtlama çabası

tip düzgün olmayınca özgüven olmuyor hocam. bir çok şeyden geri kalıyorsun
  • Youtube da izledim iyiydi saçın dokunma bence!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.