Reklam Engelleyen Dns
Merhaba,
Turkcell den vodafone geçişimi gerçekleştirdim. Ancak vodafonda dns engellemesi varmış. Bildiğim birkaç reklam engellemesi yapan dns denedim ancak hepsi engelli. Bildiğiniz engelsiz adblocker dns varmıdır vodafone da çalışan?
Denediklerim ve çalışmayanlar şunlar:
- At a glance.
- Quad9.
- NextDNS.
- AdGuard.
- Control D.
- Mullvad.
- DeCloudUs.
- Cloudflare.
Teşekkürler.
Merhaba, kestirmeler uygulamasinda metni seslendir ile alakali bir otomasyon yaptigim zaman, siri seslendirme yaparken kesik kesik konusuyor ve bazen hic ses cikmiyor. Cihazi sifirladim, kestirmeleri silip kurdum ama yinede cozulmedi. Ayni kestirmeler ayni ayarlarda ipad de sorunsuz calisiyor
Intel 10400 ve Ram Hakkinda
Merhaba, islemci, anakart ve ram toplayacagim, aklimda 2 soru var. 10400 ve 10400f arasinda dahili gpu farki var.
- 10400 alirsam Ornegin benim ekran kartim bozuldu ve ben anakarta monitorumu baglayarak goruntu alabilecegim, ancak 10400f de bu olmayacak dogrumu anladim?
- Anakart msi b460m pro dusunuyorum, ram olarak 3200mhz alirsam bu anakartta 2900 mhz Destekliyor maksimum. Ram frekansinin dusmesi bir problem yaratirmi yoksa maksimum kac mhz destekliyorsa anakart o kadar mi almaliyim?
- Ram onerirmisiniz? 16 gb 2x8 fiyat performans.
Yedekleme Büyüklugu
Merhabalar, yedekleme boyutum 10 Gb olarak gozukuyor. Uygulamalar arasinsa ise 10 gb edecek birsey yok. Bu kadar boyut neden olabilir? Netim 0.7 mb oldugu icin haftalar suruyor yedeklme yapmasi.
Ipad fızıksel klavye dıl ayarları
Merhaba.
Ipadde fızıksel klavye baglandıgı zaman dılı nasıl turkce yada ıngılızce secebılırım. Ayarlardan ıngılızceyı en uste alıyorum ama yınede klavyem ıngılızce dızılım olmuyor.
Ksayol tusu gıbı bırsey olsa klavyede aralarında hızlıca gecıs yapabılsem.
2000TL'ye Kadar 21 Vites Katlanir Onerisi
Merhaba, soru basliktaki gibi, 2000 TL yi gecmeyecek katlanir bisiklet bakmaktayim. Istedigim ozellikleri sunlar:
*Arkasinda tasima demiri olmasi
*Camurluklari olmasi
*Katlama yerleri dayanikli olmasi
*Katlayinca iki teker birbirine sabitlenebilmeli ve 2 teker uzerinde iterek gidebilmeli
Tesekkur ederim.
Windows 10 Bosta Islemci Kullanimi
İnternet Yavaşlıyor Çözüm Modemi Kapatıp Açmak?
|
Google Drive Depolama Alanı Sorunu
Citymate Urban 350W E-Scooter
İlgi Alanları: Bilgisayar, Oyun, Teknoloji, Akılı Telefonlar
🚩 Poland/Bydgoszcz
🇵🇱 Kawa i dobrze zaczety dzien! |
🚩 Poland/Bydgoszcz Tum profillerim:https://msha.ke/kaanymnr/ |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.269
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 71.756 (Bu ay: 519)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 640 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar