Şimdi Ara

Reklam Engelleyen Dns

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell den vodafone geçişimi gerçekleştirdim. Ancak vodafonda dns engellemesi varmış. Bildiğim birkaç reklam engellemesi yapan dns denedim ancak hepsi engelli. Bildiğiniz engelsiz adblocker dns varmıdır vodafone da çalışan?

Denediklerim ve çalışmayanlar şunlar:

• At a glance.
    • Quad9.
    • NextDNS.
    • AdGuard.
    • Control D.
    • Mullvad.
    • DeCloudUs.
    • Cloudflare.

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Reklam Engelleyen DNS Ayarları

Vodafone aboneleri, cihazlarında reklam engelleyici DNS sunucularını kullanarak çevrimiçi reklamları engelleyebilirler. Bu DNS sunucularından biri AdGuard'dır.

Vodafone DNS Ayarlarında AdGuard Kullanımı

AdGuard DNS'i kullanmak için Vodafone DNS ayarlarını şu şekilde güncellemelisin:

• DNS 1: 176.103.130.130
    • DNS 2: 176.103.130.131

Bu ayarları yaptıktan sonra cihazların reklam engellenmiş bir şekilde internete bağlanacaktır.

Vodafone DNS Kısıtlamalarını Kaldırma

Vodafone, varsayılan DNS sunucuları aracılığıyla belirli web sitelerini ve içerikleri kısıtlayabilir. AdGuard DNS gibi reklam engelleyici DNS sunucularını kullanarak bu kısıtlamaları kaldırabilirsin.

Vodafone AdGuard DNS Sorunları

Vodafone AdGuard DNS kullanırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Örneğin, DNS sunucularına erişimde sorun yaşanabilir veya bazı web siteleri düzgün şekilde yüklenmeyebilir. Bu sorunları gidermek için farklı bir reklam engelleyici DNS sunucusu kullanmayı deneyebilirsin.

Reklam Engelleyici DNS Sunucuları

AdGuard????, cihazlarında kullanabileceğin çeşitli reklam engelleyici DNS sunucuları mevcuttur. En popüler seçeneklerden bazıları şunlardır:

• AdGuard DNS
    • OpenDNS
    • Cloudflare DNS

Cihazında en iyi şekilde çalışan reklam engelleyici DNS sunucusunu bulmak için farklı sunucuları denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vodafone'da DOH (Dns over Https) ile reklam engelleyici dns kullanabilirsiniz

onerdigim dns :

dnsforge.de
    dnsforge.de DNS Resolver
    https://dnsforge.de

Cihaziniz iphone ise Doh kurulumu yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Denedim çalışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone dns kullanmayı maalesef engelliyor. İstediğiniz kadar dns deneyin çalışmayacaktır.Piyasada ki bütün dns adreslerini denemiş biri olarak şikayet kaydı btk herşeyi denedim ama yok dbs kullandırmıyorlar. Zaten memnun değildim taşıdım hattı mı. Seçenekleriniz blokoda nextdns program adguard program vpn tarzında çalışıyorlar ve arka planda şarja etkileri oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.