iPhone se2 var microsoft Edge tarayıcısının tümleşik reklam engelleme uygulaması var ve açık olduğu halde reklamları engellemiyor .Android cihazda sıkıntı yok cihazda AdGuard yüklü safari tarayıcısında genişletmelerden tüm ayarlar açık olmasına rağmen engelleme yapmıyor . Sırf bu yüzden telefonu sıfırlayıp yedeksiz kurulum yaptım değişen birşey olmadı . sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İPhone tarayıcıda reklam engelleyemiyorum .
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uygulama kurmanıza gerek yok.
genel adguard dns sunucusuna bağlan
AdGuard DNS — reklam engelleme DNS sunucusuhttps://adguard-dns.io/tr/public-dns.html
Method №2: Configure AdGuard DNS manually
Kısmından iOS seçin.
“Download configuration profile“ ile indirip profili yükleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam teşekkürler. Daha önce bir kaç kez daha görmüştüm bu yontemi. Ayarlar kısmından yükle dediğimiz zaman Profilimiz izlenebilir gibi bir uyarı veriyor. Bankacılık, kripto borsaları vb. sifreleri açısından risk oluşturur mu?
edit: bir de kurduktan sonra tekrar nasıl buluyoruz bu adguard dns ile ilgili yaptığımız kurulumu? tekrar kaldırmak istediğimiz zaman nasıl kaldırıyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 18 Haziran 2023; 16:53:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
profil forumu engelliyor YouTube reklamlarını engellemiyor misal
uygulamayı daha önce kullanıyordum engellerken neden şimdi çalışmıyor
aynı şekilde Edge tarayıcısında sorunu bulmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar kısmında;
VPN ve Aygıt Yönetimi şeklinde arama yapın;
Konfigürasyon Profili sekmesinde profil çıkıyor. Dilerseniz oradan profili sil diyebiliyorsunuz.
Bankacılık uygulamalarında vs. bir güvenlik açığı olacağını sanmıyorum. Anladığım kadarıyla daha çok tarayıcı üzerinden giriş yapılan siteleri izleyip reklam içeriklerini gizliyor. Buradaki izleme de site kaynak kodu olur en fazla. Kaynak kodundan da reklam içeren kodları gizliyordur. Uygulamalardaki veya oyunlardaki reklamları engelleyemiyor zaten.
@krkmz1666 farklı tarayıcı kullanmıyorum diğer tarayıcılarda işe yaramıyor olabilir. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 19 Haziran 2023; 10:30:23 >
-
Microsoft edge nin kendi engelleyicisi var içinde .Aslında direk engellemesi lazım .Ne hikmetse oda çalışmıyor .
-
Çok teşekkür ediyorum hocam.
-
-
Kendine geldi engellemeye başladı
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone klavye rengi değiştirme
- iphone fotoğraflar çok yer kaplıyor
- kapsam süresi doldu ne demek
- iphone 16 plus özellikleri
- iphone 16 pro max kaç dolar
- iphone 16 pro max fotoğrafları
- tuş sesi nasıl kapatılır
- bim apple
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X