Şimdi Ara

YouTube reklam engelleyicileri bloklamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube reklam engelleyicileri bloklamaya başladı
    Kazancının büyük bölümünü reklam gelirlerinden elde eden YouTube için haliyle gelir akışını bozan her türlü müdahale en ağır şekilde karşılık görüyor. Platform reklam engelleyicilere karşı savaş açtı.

YouTube reklam engelleyici istemiyor

Haziran ayında belirli bir kullanıcı kitlesi ile başlayan reklam engelleyici testleri sona erdi ve global çapta kullanıma sunuldu. Tarayıcısında reklam engelleyici kullananlar bundan sonra YouTube videolarına erişemeyecek.

Ayrıca Bkz.YouTube yakında yeşil perde efekti sunacak

YouTube tarayıcıda reklam engelleyici algıladığında kullanıcıya bir bilgilendirme ekranı gösterecek ve reklam engelleyicileri pasif hale getirmesini ya da reklam istemiyorsa YouTube Premium kullanmasını tavsiye edecek.

YouTube büyük bir içerik üretici ekosistemini beslediği için reklam engelleyicileri kesinlikle kurallara aykırı buluyor. Zira reklamsız izlenen videolar nedeniyle içerik üreticilerin gelirleri de azalmış oluyor. Reklam engelleyici politikasının gelirlere nasıl etki edeceği merak konusu.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/youtubes_blocking_of_ad_blockers_isnt_a_small_experiment_anymore-news-60430.php

• önce free ye alışırıyorlar, size zaman tanıyorlar...üye topluyorlar potansiyel gördükleri uygulamaları satın alıyorlar youtube gibi,

devasal bir büyüme ve popülerlik sonrası sonra premium takısı ile sizi soymaya başlıyorlar.

google ın yönetimi hintli yöneticiler söz sahibi olduktasn sonra,tüm ücretsiz iyi servisler kapatıldı,reklam coplüğüne döndü yada paralı oldu.
    O yana da bu yana da blokla

Ne kadar da bloklarsan blokla

Gireceğiz sonunda

Sen nasıl benim verilerimi, lisansına kadar parasını verdiğim cihazlardan toplayıp reklam veya başka işler için satıyorsan

Ben de işime geldiğinde para veririm, işime gelmeyince bloklayıp girerim

Çok hak hukuk derdiniz varsa şimdiye kadar topladığınız verilerden kazandığınız paraların %65'ini veri sahiplerine ödeyin ve ödemeye devam edin

Hem biyometrik veri çağına girdik sadece onlyfans vslerdeki et pazarının biyometrisine mi kullanım başı para ödenecek
    Tüm verilerin parasını ödeyin madem.

Ticaret bu paşam. Keser gibi "hep bana hep bana" diyerek ticaret dönmez. Beğenirseniz
  • Ya eskiden ünleme basıp bu reklam benimle ilgili değil deyip geçiyordum onu da kapatmışlar baska siteye atıyor işi uzatıyor 🐵

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'ın sunduğu hizmetin maddi bir karşılığı olmalı zaten. Cebimden para çıkmasın diyorsanız reklam izlersiniz, reklam izlemeyi kabul etmiyorsanız üyelik ücreti ödersiniz -ki üyelik ücreti de sunduklarını düşününce ucuz zaten.

• Arada bazen videoları izliyorum yani öyle çok izlemiyorum arada çıkan reklamlarda çokta önemli değil hayatta paralı üyeliğe geçmem.

• freetube kullanın bilgisayarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce free ye alışırıyorlar, size zaman tanıyorlar...üye topluyorlar potansiyel gördükleri uygulamaları satın alıyorlar youtube gibi,

devasal bir büyüme ve popülerlik sonrası sonra premium takısı ile sizi soymaya başlıyorlar.

google ın yönetimi hintli yöneticiler söz sahibi olduktasn sonra,tüm ücretsiz iyi servisler kapatıldı,reklam coplüğüne döndü yada paralı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 1 Kasım 2023; 10:28:15 >
  • O yana da bu yana da blokla

Ne kadar da bloklarsan blokla

Gireceğiz sonunda

Sen nasıl benim verilerimi, lisansına kadar parasını verdiğim cihazlardan toplayıp reklam veya başka işler için satıyorsan

Ben de işime geldiğinde para veririm, işime gelmeyince bloklayıp girerim

Çok hak hukuk derdiniz varsa şimdiye kadar topladığınız verilerden kazandığınız paraların %65'ini veri sahiplerine ödeyin ve ödemeye devam edin

Hem biyometrik veri çağına girdik sadece onlyfans vslerdeki et pazarının biyometrisine mi kullanım başı para ödenecek
    Tüm verilerin parasını ödeyin madem.

Ticaret bu paşam. Keser gibi "hep bana hep bana" diyerek ticaret dönmez. Beğenirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Kasım 2023; 10:44:50 >
  • Ublock origin günlük güncelliyor youtube filtresini hiç sorun yaşamadım. Telefonda Revanced Extended, android tv'de Smarttube kurdum kafa rahat

• zam gelmeden çakın yıllığı

• Eyy youtube sen kimsin ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, dünya varmış be :D

• Revanced buna güldü ??????

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Peki kişisel verilerimizi pazarlayınca bize ödeme yapması gerekmiyor mu

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Üye olurken kendin kabul ediyorsun hocam. Üyeliksiz anonim olarak da kullanabiliyorsun sonuçta.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Ama kapatsan da verilerini işlemeye devam ediyor. Google bu konuda vukaatlı zaten ceza da yedi.

• youtube reklam engeliyicini kapatamaz. her zaman bir cozum bulunur. nitekim bulunuyorda. 1 gun bile cekmiyor

• Haberi okurken gayet güzel çatttır çattır youtube da beleş reklamsız eklentilerle açık olan playlist im ile çayımı yudumluyorum.Anca TV lerde boş beleş kastırırlar.PC de yemez bu işler!

• Adguard buna güldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.