|
Bildirim
Ublock origin günlük güncelliyor youtube filtresini hiç sorun yaşamadım. Telefonda Revanced Extended, android tv'de Smarttube kurdum kafa rahat
|
önce free ye alışırıyorlar, size zaman tanıyorlar...üye topluyorlar potansiyel gördükleri uygulamaları satın alıyorlar youtube gibi,
devasal bir büyüme ve popülerlik sonrası sonra premium takısı ile sizi soymaya başlıyorlar. google ın yönetimi hintli yöneticiler söz sahibi olduktasn sonra,tüm ücretsiz iyi servisler kapatıldı,reklam coplüğüne döndü yada paralı oldu. |
uBlock Origin ayarlarını aç. "Filtre listeleri" yazan yere gel. "Tüm önbellekleri temizle" butonuna tıkla. "Şimdi güncelle" butonuna tıkla. Güncellemesini bekle. Güncelleme bitince burayı kapatabilirsin. YouTube sayfasına git. Sayfayı yenile. Reklam uyarısı çıkıyor mu şimdi kontrol et. |
Ama kapatsan da verilerini işlemeye devam ediyor. Google bu konuda vukaatlı zaten ceza da yedi.
|
O yana da bu yana da blokla
Ne kadar da bloklarsan blokla Gireceğiz sonunda Sen nasıl benim verilerimi, lisansına kadar parasını verdiğim cihazlardan toplayıp reklam veya başka işler için satıyorsan Ben de işime geldiğinde para veririm, işime gelmeyince bloklayıp girerim Çok hak hukuk derdiniz varsa şimdiye kadar topladığınız verilerden kazandığınız paraların %65'ini veri sahiplerine ödeyin ve ödemeye devam edin Hem biyometrik veri çağına girdik sadece onlyfans vslerdeki et pazarının biyometrisine mi kullanım başı para ödenecek Tüm verilerin parasını ödeyin madem. Ticaret bu paşam. Keser gibi "hep bana hep bana" diyerek ticaret dönmez. Beğenirseniz |
Peki kişisel verilerimizi pazarlayınca bize ödeme yapması gerekmiyor mu
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 1 Kasım 2023; 10:28:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Kasım 2023; 10:44:50 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
youtube reklam engeliyicini kapatamaz. her zaman bir cozum bulunur. nitekim bulunuyorda. 1 gun bile cekmiyor |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |