|
Bildirim
Premium aliyoruz bu sefer video icerisinde icerik ureticinin sponsor tanitimini izliyoruz. Video icine reklam alinmasi konusunda bence engel gelmeli. Adamlar hem premiumdan izletilen reklamlardan hemde video icerisindeki sponsordan para aliyor. Bizde keriz gibi premium aldigimizla kaliyoruz.
|
YouTube premium parasını en çok hak eden dijital servis.
|
Premium da yayıncının sponsor reklamınıda engelleme özelliği olması lazım. |
Köle olmak isteyenler için çok hak ediyor haklısın. Yarın Google'a girmek için de para isterler ona da veririsiniz üstüne İnternete girmek de paralı derler ona da verirsiniz hepsini verirsiniz.
|
Revanced forever
|
1 tane reklam gösterseler sorun degil 50 tane reklam koymak nedir 1 videoya
|
Reklam yüzünden tvye tövbe ettim, şimdi youtube 1,5 saatlik videoya 30 saniyelik, 5 saniyelik, 10 saniyelik köşe bucak döşüyor. |
Yoo, kullanılıyor. Reklam engelleyici olarak uBlock Origin kullanın. Youtube reklam konusunda sorun çıkarırsa uygulamanın ayarlarına girin, ''tüm önbelliği temizle- şimdi güncelleme'' yaparak tarayıcıyı yeniden başlatın sorun çözülür.
|
Tamam dostum, gidip 3-5 üyelik daha satın al da yardım et zavallı, fukara babası alphabet'e. Yazık neler çekiyor.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Reklam yüzünden tvye tövbe ettim, şimdi youtube 1,5 saatlik videoya 30 saniyelik, 5 saniyelik, 10 saniyelik köşe bucak döşüyor. |
|
Öyle miymiş? Firefox ve ublock ile hiç reklam ya da uyarı farketmedim çünkü. Hala sorunsuz. Sade bazı kaliteleri premiuma özel yapmışlar. |
|
|
Premium da yayıncının sponsor reklamınıda engelleme özelliği olması lazım. |