Başlıkta da belirtiğim misali
Udemy Çevrimdışı/Offline Dersleri İndermede Yavaşlık ya da İndirmeme Probleminin Çözümü
Bir ders satın aldım ve kaç gündür indirmedi. Bende düz mantık yürüterek şunları yaptım lap lap lap diye geri kalan dersler indi
Kullanılmıyorsa uygulama etkinliğini duraklat, kapattım
Pil tasarufunu kısıtlama yok yaptım
ama
İlk değilde, pil tasarufunu kapatınca düzeldi heralde çünkü ilkteki ayar kendiliğinden açılıyor
Nette bir çözümünü bulamadım yazmak sitedim
Google Play Ödeme Yöntemi Kapatılan Ödeme Yöntemi Açma
Selam
Başlıkta da belirtiğim misali
Google Play Ödeme Yöntemi Kapatılan Ödeme Yöntemi Açmayı anlatacağım
Google Play da bir kaç ürün aldım Düzgün çalışmadı İade ettim Aynı gün çok sayıda iade ettiğim için anormal bir durum olarak algıladılar ve ödeme yöntemimi kapadılar
Papara'nın sabit dijital kartını onayladım(1 tl.'lik mi ne çekim yapıyolar kod gönderiyorlar)
Google Play ödeme yöntemimde Papara'nın tek kullanımlık Hayalet kartları vardı Müşteri hizmetlerine bunlara ulaşmam mümkün olmadığını dedim(sizin illa hayalet kart olması gerekmiyor daha önce kullandığınız ama şuan kapattığınız bir kart da olabilir yani sanal ya da dijital kartı kullanıyorsunuzdur ama kapatmışsınızdır) açmadılar Israr etmeme rağmen
Bankanızdan hesap ekstresi isteyin, onları yükleyin dedi
Papara'dan istedim pdf ve jpeg kabul ediyordu Bana gönderilen hesap ekstresi ''xlsx'' foramtındaydı pdf'e çevirdim
Hesap ekstre'si ve kimlik resmimi istiyordu Kimlik resmimi tarattırdım Paint'te birleştirdim yolladım her kart için tek tek işlemi yaptım
Aynı gün ödeme yöntemimi açtılar
Biraz uzatmış olabilirim ama detaylı yazdım, bir problem yaşamayın diye yazdım
Umarım problem yaşayanlara çözüm olur
Chatgpt Hata Çözümü Oops, an error occurred!
Selam bir kaç gundur bilgisayardan ve tarayıcıdan Chatgpt bu hatayı verıyordu Oops, an error occurred!
Ben bir hata var zannettı mduzelır dıye bekledı mduzelmedı
Mobilde bir hata yoktu
Netten araştırınca Chatgpt'nın forumunda paylasım yapmıslar cozumu bu
Birisinin işine yarar diye yazıyorum
Çözümü paylaşan kullanıcı:benimsandviçim03
GenericGeneral'a selamlar.
Bu efsane bunu düzeltmek için bir hile buldu
Kodu Çalıştırma Adımları:
- ChatGPT'yi yükleyin.
- Geliştirici Araçlarını açmak için F12 tuşuna basın .
- Konsol sekmesine gidin.
- Aşağıdaki kodu enjekte edin:
if (!Array.prototype.toSorted) { Array.prototype.toSorted = function(compareFn) { compareFn = compareFn || ((a, b) => String(a).localeCompare(b)); const arrayCopy = [...this]; return arrayCopy.sort(compareFn); }; }Kod
Yığını:
Google Play Planı Onaylayın Problemin Çözümü
Başlıkta da belirttim
İnternette bulamadım ne ingilizce ne türkçe kaynak yok Bende kendi bulduğum çözümü yazıyorum
Ayrıca belki bazılarında sadece uygulamayı kaldırınca ya da tüm verileri silip+uygulamayı kaldır+kur düzelmiştir ama bende öyle olmadı Cihazı yeniden başlattım düzeldi
Çözüm: Ayarlar+satın alınan uygulama(örnek photoleap uygulaması)+depolama+tüm verileri sil(önbellek değil)+programı kaldır(kurma tekrardan)+cihazı yeniden başlat+programı kur ve çalıştır düzeldi bende
Yararlı bulduğum için yazıyorum Türkçe kaynak bulamadım
Kısaca:Chrome Tarayıcısının birden çok sekmeyi yanlışlıkla kapatmamanın çözümü
Verdiğim siteye git ekrana bir kere tıkla(ben bir kaç kere tıklıyorum) sonra o sekmeyi kapama Sekmeler kapanmıyor
https://maki-chan.de/preventclose.htm
Uzunca:Mozilla tarayıcısı kullanıyordum sonra Chrome tarayıcısına geçtim ama Mozilla da olan tek pencerede birden çok sekme açık olunca kapatmadan uyarı veriyor ya Chrome de yoktu Bir kaç eklenti buldum olmadı(kullananız varsa yazsın lütfen) sonra Google Topluluğu mu oluyor şu link: https://support.google.com/chrome/thread/1870333/can-i-make-chrome-ask-before-closing-all-tabs?hl=en
buldum burada biraz değişik bir çözüm bulmuşlar
Ne yapmış anlamadım(o kadar yazılım bilgim yok) o sekmeyi açık tutunca çok açtığınız penceredeki sekmelerin hepsi kapanmıyor Belki birinin işine yarar diye yazıyorum
Not: Sayfada bir yerlere tıklamak gerkiyormuş ben bir kaç kere tıklıyorum ya da mavi olarak ''buraya tıklayabilirsiniz'' yazıyor oraya tıklayınca kapanmıyor test ettim
Sayfanın açıklamasını da yazayım ingilizce ve türkçe Google Translater'la çevireceğim
Biri Googla da aramalarda bu yorumu yakalamayı yaparsa güzel olur İnsnalara yararlı olur
Site bu:
Just leave this tab open and your browser won't be closed automatically
NOTE: Due to a change in the API of Chrome, you will need to click anywhere on this page once to make this script work. You can click here if you want to.
Bu sekmeyi açık bırakmanız yeterli, tarayıcınız otomatik olarak kapanmayacaktır
NOT: Chrome API'sindeki bir değişiklik nedeniyle, bu betiğin çalışması için bu sayfada herhangi bir yere bir kez tıklamanız gerekecektir. İsterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Hayırlı Günler
Asus DRW-24B5ST DVD Yazıcı Yardım
|
Wordpess de Tema Değiştirme Yardım
|
Media Player Classic - Home Cinema Hakkında
|
Ati HD 6900 İçin Hazır Su Soğutma Sistemi Var Mıdır ?
|
Panaromik 360 Çekim Hakkında Yardım
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 630
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 5.448 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar