Selam Başlıkta da belirtiğim misali Google Play Ödeme Yöntemi Kapatılan Ödeme Yöntemi Açmayı anlatacağım Google Play da bir kaç ürün aldım Düzgün çalışmadı İade ettim Aynı gün çok sayıda iade ettiğim için anormal bir durum olarak algıladılar ve ödeme yöntemimi kapadılar Papara'nın sabit dijital kartını onayladım(1 tl.'lik mi ne çekim yapıyolar kod gönderiyorlar) Google Play ödeme yöntemimde Papara'nın tek kullanımlık Hayalet kartları vardı Müşteri hizmetlerine bunlara ulaşmam mümkün olmadığını dedim(sizin illa hayalet kart olması gerekmiyor daha önce kullandığınız ama şuan kapattığınız bir kart da olabilir yani sanal ya da dijital kartı kullanıyorsunuzdur ama kapatmışsınızdır) açmadılar Israr etmeme rağmen Bankanızdan hesap ekstresi isteyin, onları yükleyin dedi Papara'dan istedim pdf ve jpeg kabul ediyordu Bana gönderilen hesap ekstresi ''xlsx'' foramtındaydı pdf'e çevirdim Hesap ekstre'si ve kimlik resmimi istiyordu Kimlik resmimi tarattırdım Paint'te birleştirdim yolladım her kart için tek tek işlemi yaptım Aynı gün ödeme yöntemimi açtılar Biraz uzatmış olabilirim ama detaylı yazdım, bir problem yaşamayın diye yazdım Umarım problem yaşayanlara çözüm olur |
Bildirim