Şimdi Ara

[ROOTSUZ]REKLAM ENGELLEME ÇÖZÜMÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: peugeot206WRC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Uzun bi süre rootlu android kullandım. Daha sonra yeni telefon alınca sagdan soldan video reklamların fışkırdıgını gördüm. Bunun için root varsa adaway çözüm fakat root yoksa sıkıntı büyük. Benim kısmen keşfettiğim yolu sizlerle paylaşmak istedim belki birileriniz faydalanır.

Çözüm adguard reklM engelleyici dns ile

İlk önce android cihazınıza modemden sabit ip verin. Daha sonra wifi aglarını telefonunuzdan açın agınıza uzun basın değiştire tıklayın ip ayarlarından dhcp yi statik yapın. Sonra oraya modemden cihazınıza verdiginiz ip yi girin

Diğer ayarlarla oynamayın

Dns1 176.103.130.130
    Dns2 176.103.130.131
    Girin
    Wifiyi kapatıp açın.artık youtube reklamların hariç diğer reklamlar engellenecek.yalnız bu yol sadece kendi wifi nizde geçerli. Mobil veride ise porgramlarla yapabilirsinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 23 Şubat 2018; 0:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adguard dns i de başarılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemden sabit ip nasıl veriyoruz ?
  • Modem yerel ip sabitleme diye aratırsanız bulursunuz. Kısaca anlatayım. Modem arayüzüne girin. Orda baglı cihazlardan cihazınızı bulup üstüne tıklayın zaten secenek olarak çıkacaktır

• SEN ADAMSIN sayende telefona root atıp garantiyi uçurma sebebim bir nebze azaldı

• bu ip sabitleme işi hız yavaşlamasına veya kablosuz ağın az çekmesine sebep oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bu ip sabitleme işi hız yavaşlamasına veya kablosuz ağın az çekmesine sebep oluyor mu

bende böylw bişeye sebep olmadı. dnsyı kurmadan hız testinyapın. bide kurduktan sonra hız testini yapın. fark varmı anlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler paylaşım için denedim ve işe yarıyor.İnternet hızında biraz yavaşlama var yok değil buda dnsden kaynaklı zaten.Belki ileride düzeltirler.
  • adamlar aylık 1 liradan satışa koymuş sitede bende şaşırdım tabi alayımdedim satın al deyip ödeme kısmına geçince 15 lira oldu fiyat. 1 aya 15 lira çok pahalı fulu 84 lira...

deneme sürümü sunuyor. sadece tarayıca engelliyor. uygulamalarda deneyip bakmadıktan sonra neden satın alayım ki 84 liraya 1 lira olsa alacaktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.