Superonline Steam İndirme Hızı
Steamde internet hızının tamamını kullanamıyorum. Steam indirme bölgesi değiştirme vs denedim ama sonuç farketmiyor. Ne yapabilirim ?
5800X3D YÜKSEK SICAKLIK
ML240L model soğutma ile kullanıyorum. Boşta 45-55 arası oyun filan açıldığında kısa sürede 80 dereceyi görüyor. Montajı ve termal macunu kontrol ettim bir sıkıntı göremedim. Pbo ayarlarından all cores -30 yaptım ama sonuç nafile yanıyor işlemci. Nasıl çözerim yüksek sıcaklık sıkıntısını ?
11400f ile 3070 darboğaz olur mu ?
|
Rtx 2060 Warzone Düşük Fps
Rx590dan 2060a geçiş yaptım 590 ile akıcı şekilde oynarken 2060 ile sıkıntılar yaşıyorum.Ddu ile temiz şekilde driver kurulumu da yaptım,oyunu tekrardan indirdim sonuç değişmedi.Dlls ile eski ekran kartının Fps değerlerine ulaşamıyorum bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim.
Başka oyunlarda ekran kartının herhangi bir sıkıntısı yok.
rx590 fan sorunu
Oyunlarda gerek otomatik mod gerekse de amd radeondan kendim profil ayarlasam da fan %20den daha fazla hızda çalışmıyor Ekran kartı 80 dereceyi geçse bile fanlar düşük devir dönüyor. Ama kendim speedfan veya afterburner gibi uygulamalar ile fan devrini ayarladığımda ayarlanan devirde çalışıyor. Driver versiyonundan kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi ?
Steelseries Audio Visualizer Sorunu
|
İşlemci veya anakart sorunu
|
Skin Nakite Çevirme
|
Yeni Nesil Hile
|
Ram Slotları
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 725
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.235 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 139 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar