Şimdi Ara

Yeni Nesil Hile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Headshot yemenizi engelleyen hile çıkmış.Hile benim takımımda idi kendisini vurmamı istedi 3 defa hs attım ama mermi içinden geçti gitti.Her zaman çalışmadığını söyledi ama yakında herhalde onu da çözerler.Birde bu hileyi kullananlar adım atmıyor kayıyorlar.İşin garibi bu hileye dust2de denk gelmedim.Valvede oyuna anca saçma sapan ses güncellemesi yapsın

Bu arada izlemek isteyenler tick 38000.Hile ctde nicki majestic

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QGtOE-nXGEk-DBWai-iE7ZW-aQ4qB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourne90 -- 13 Kasım 2017; 5:19:47 >

• serverı hackleyip mp_c4timer ı değiştirebiliyolardı zamanında, e onu yapan bunu da yapar. 1.6daki gibi speedhack falan da bekliyorum round başladığı anda herkesin bıçak hs yemesi falan da olur ilerde.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    -Geçen benim karşımada denk geldi adam kayıyo bildiğin 4-5 bin saati var adamın kafayı yedim görünce ölmüyodu namussuz.

-ayrica o vardı speedhack değilde ışınlanma hack gibi bişey :D adam direk bizim base de bulunuyodu direk hepimizi vuruyodu

spin hack gördükten sonra daha herşeyi beklerim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunsulan

-Geçen benim karşımada denk geldi adam kayıyo bildiğin 4-5 bin saati var adamın kafayı yedim görünce ölmüyodu namussuz.

-ayrica o vardı speedhack değilde ışınlanma hack gibi bişey :D adam direk bizim base de bulunuyodu direk hepimizi vuruyodu

spin hack gördükten sonra daha herşeyi beklerim ben

rakip basede doğma diyince aklıma ilk bu vidyo geliyor efsane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Nesil OpenGL geliyor.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.