Arkadaşlar biz yeni bir oyun yapıyoruz.(Crater tarzı)
Bu oyun hakkında isteklerinizi,ve isim önerilerinizi
Bu konu altında bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MsS
Arkadaşlar biz yeni bir oyun yapıyoruz.(Crater tarzı)
Bu oyun hakkında isteklerinizi,ve isim önerilerinizi
Bu konu altında bekliyorum
kadroda kimler var
Öncelikle hocam bütün Pokemonlar olsun. Indigo gibi olmasın.Şurda şu Pokemon şu levelde çıkar tarzı.Sabit tutmayın.Başka bir isteğimde yok.
dark shıny metalık ghost falan olsun butun pokeler olsun Poké_Maniac ın dedıgı gıbı pokemonlar sabıt lvl de cıkmasın cıftlestırme olsun satma alma olsun bı de senle baska kım yapıyo bu oyunu
Cratér'in aynısını yapın.
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
ayrıca feyyazda oyun yapıyor onun oyunuda güzel olacak gibi bir rekabet olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: DRYSHEAD
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
ayrıca feyyazda oyun yapıyor onun oyunuda güzel olacak gibi bir rekabet olmasın
Aslında birleşip daha güzel bir oyun yapabilirler ama...
beyler lütfen hızlı yapın çok heycanlıyım özledim pokemon oyunlarını tpp'de falan sıkıyor beni bi salamance yapamadım metagross'um yok onlar olsun yeter bana ama yooooook
php ile yapıyorsanız yardımcı olurum her yönden kodlama aktarma ftp html
ßende HTML'den anlarım bu sene yarışmalara katılcam iişallah ama javascript'ten anlamam,öğrenmeye çalışıyorum
arkadaşlar kadroda bu forumdan olmayan arkadaşlarım var
bu arada craterdeki herşey oyunda mevcut olacak
bunun dışında bir isteğiniz varsa yazın
Soruma Cevap yokmu php ilemi yapıyorsunuz yapıyosunuz kodlarını yazıyım aktarıyım tasarım vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
Soruma Cevap yokmu php ilemi yapıyorsunuz yapıyosunuz kodlarını yazıyım aktarıyım tasarım vs vs
site php ama yardıma ihtiyaç yok saol
sen bilirsin ayrıca bu projenin tamamlanacağını hiç sanmıyorum sakın admin yapmadı o yüzden öle valan dyo demeyin daha bu cevapı yazmadan öncem selam konusunda zaten diyeceğimi demiştim
@MsS S.a Öncelikle.Senin Ne Kadar Bilgin Olduğunu Bilmiyorum Ama.Bir Site Sadece PHP İle Yapılmamalı.İçinde Değişik Dillerde Bulundurmalı.Ayrıca Böyle Konuşmaların Olmaması İçin Yada Açmıyorum Bye Filan Dememek İçin Site Açıldıktan Sonra Topici AçBaşarılar..
crater gibi olsun o bizim gözümüzün açlığını doyurur :D :D
quote:
Orjinalden alıntı: CrasHh
crater gibi olsun o bizim gözümüzün açlığını doyurur :D :D