Yaklaşık 6-7 yaşlarında oynadığım fakat oyunu çok net hatırlamama rağmen ismini bir türlü bulamadım bir oyun.
Oyunun grafikleri güzeldi diye hatırlıyorum (Tabii o zaman güzel gelmişte olabilir) Oyun 3D'ydi. Oyunda odun sopası tutan, Kalkan tutan birde yanlış hatırlamıyorsam yükseğe zıplayan farklı karakterler vardı. (Bunlar insan mı başka bir şey mi ondan emin değilim) Kalkan tutan ile bölümleri seçiyorduk bölüm seçme ekranı normal oynanış gibiydi ve bölümler yan yana dizili olurdu. (bundan tam emin değilim)
Karakterleri yönlendirme ayrı ayrıydı. Yani kalkanlıyı kullanırken sopalıya geçiş yapıyorduk kalkanlı sabit nerdeyse orada bekliyordu. Amaç ise bütün hepsini aynı yere getirmekti. Kalkanlı korumaya, odun sopalı olan öldürmeye yarıyordu. Platform öğeleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ejderhalı veya Dinazorlu bir bölümü olduğunu hatırlıyorum o bölümü geçememiştim. En son hatırladığımda o. Uzun bir süre araştırdım ama bulamadım bir türlü. :(
Trine dicem ama o da çok eski bi oyun değil
quote:
Orijinalden alıntı: Vrataski
Trine dicem ama o da çok eski bi oyun değil
Trine değil.
quote:
Arkadaşlar oyunda 3 karakter olduğunu hatırlıyorum. Oyun 3D'ydi. Biri elinde silah tutuyordu diğeri kalkan bir diğeri de zıplıyordu.
Şöyle bir oyun buldum.
Buna çok benziyor konsept olarak fakat dediğim oyun 3D'ydi bu oyun 2D. 3 Karakteri de aynı yere getirmeye çalışıyorduk. Platform öğeleri vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 3 Mart 2018; 1:18:30 >