Arkadaşlar videoda görüldüğü gibi anlık ms yükseliyor ve düşüyor cs2de, sizce internet sorunu mu yoksa başka bir durum olabilir mi? |
CS2 anlık ms yükselmesi yardım lütfen

-
-
Aynı sorunu cs2 çıktığından beri yaşıyorum. Pubg ortalama ping 30- 40 arasında ama cs oynarken bir anda 200 300 oluyor ve ortalama her raund yaşanıyor bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 9 Temmuz 2024; 12:21:58 > -
yani laptopu yeni aldım sistem iyi ısınma problemi yok, ekran kartı rtx4050 işlemci r5 7535hs ram 8+16, ama telefon interneti ile bağlandığım zaman ms yükselmiyor bir kaç kere daha deneyeceğim bakalım net kanıya varırız :(
-
cs2 çıktığından beri yaşıyorum ben de
-
bu oynayanlar nasıl oynuyor vallahi merak içindeyim, birisi demiş temiz format attım düzeldi birisi diyor modem yeniledim düzeldi.
vallahi pek anlamadım :)
-
up up up soruna çözüm bulan veya tavsiyesi olan var mı?
-
sorun güncel arkadaşlar
-
sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayanlar pingplotterda sürekli packet loss alanlar yazsın çözümü anlatacağım
-
cidden bende sıkıldım . 60 ms lerde oynarken birden 120 hatta 1000ms görüyorum. ve öldüğümde 60ms ye geri düşüyor.lütfen yardım edin bu konuda teşekkürler.
-
Çözüm nedir hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Durumu çözebildiniz mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ms ping bile değil, frametime.
-
Hocam sorunu nasıl çözümlediniz paylaşabilir misiniz?
-
Hocam sorunu nasıl çözdünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu çözdünüzmü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X