Şimdi Ara

bir oyun vardı hatırlayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden atari salonlarında oynadığımız üstten görünümlü bir uçak oyunu vardı ismini bir türlü bulamadım,hatırlayan varsa çok sevinirim,daha önce açılmış başka başlıklar altında sordum fakat bilen çıkmadı bende konu açıp sorma gereği hissettim,kusuruma bakmayın

biraz hatırlatayım en belirgin olay sıkıştığımız anda kurtulmak için bomba atar kurtuluruz bu oyunda bomba yerine uçaktan hertarfı alevler içinde bir ejderha çıkıyordu ve etrafta ne var ne yok silip süpürüyordu 2 uçaklada oynanıyordu diğer uçakta mavi bir lazer ışını atıyordu

iki kişi oynandığı zaman iki uçak birbirine yakın uçtuğunda fazladan her tarafa yıldıza benzere bombalar atıyorlardı eskiden saatlerce oynardık bu oyunu tek jetonla baya bir mesafe katederdik çok aradım fakat bu oyunu bulamadım ismini bulabilirsem eminim herhangi ibir emulatörle bu oyunu tekrar oynayabileceğiz teşekkürler

• Adini yanlis hatirlamiyorsam 1942 / 1943 diye oyunlar vardi ataride, cok keyifliydi. Acaba bunumu diyorsun?
  • Senin dediğin oyunun adı bu ama verdiğim oyun flash oyunu olduğu için aldanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Adini yanlis hatirlamiyorsam 1942 / 1943 diye oyunlar vardi ataride, cok keyifliydi. Acaba bunumu diyorsun?

yok hocam bunlar değil bunlarda ejderha olayı yok,acaba bu oyun sadece bizim atari salonundamı vardı diye düşünüyorum bilen bir kişi yok yahu
    coşkun kardeşim senin dediğin oyun hangisi anlamadım
  •  bir oyun vardı hatırlayan varmı?
  • forumun genelini liseli ergenler oluşturdukları için bilmezler bu atarileri felan
  • NECO ksk: Valla ejderhali bir oyun hatirlayamadim hocam :) 1943 cok zevkli oyundu ama :) arkadaslarla oynuyorduk. (Kusura bakmayin mesajlar üst üste oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

NECO ksk: Valla ejderhali bir oyun hatirlayamadim hocam :) 1943 cok zevkli oyundu ama :) arkadaslarla oynuyorduk. (Kusura bakmayin mesajlar üst üste oldu)

Ne kusuru kardeşim post kasmıyorsun ki yazılana cevap veriyorsun bak benimkide arka arkaya oldu yani sıraya mı geçelim ..

1945 oyununu arcade'de 2 jetonla bitiriyordum zamanında tek jetonla bir türlü bitiremedim sonra ps1'e alınca bitirmeye başladım tek coin ile
  • Zack: Eyvallah hacim sagolasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

forumun genelini liseli ergenler oluşturdukları için bilmezler bu atarileri felan

Çocuklar diye ezme milleti Herkes o dönemi yaşayamadı tabi, o yaşayamayanlar için ayrı kayıp.

Avatarına Hastayım ( Forum'un en güzel avatarı bence , sırf bayan var diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)

O dönemi yaşayıp ne yapacaklar gencecik liselileri yaşlandırdın bir anda
    Biz yok olup gittiğimizde onlar kim bilir hangi teknolojilerle tanışacaklar

• Aero Fighters die bi uçak oyunu vardı yanlış hatırlamıyorsam. O olabilir mi hocam ?

bir oyun vardı hatırlayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 5 Mayıs 2011; 4:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

http://en.wikipedia.org/wiki/Raiden_%28arcade_game%29

Raiden dehşet bir oyundur. Müziğinin hastasıyım, beyninize kazınır bir süre sonra. Feci derecede zordur. Sonrasında bir çok güzel shot em up oyun çıkmış olsada benim bir numaramdır bu oyun.

NECO ksk, Ejderha bombalı oyunu bilmiyorum. Şu hayvani listeyi tek tek incelersen bulursun

http://www.mamedb.com/category/Shooter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 5 Mayıs 2011; 8:57:21 >

• Oyunu hatırladım ama sadece oyunu. İsmini değil.
  • oyunun başında ucak gemisinden kalkıyodu öle bişey hatırlıyorum bende.amma jeton parası verdik
  • space harrier
  • hepinize teşekkürler fakat hala oyunu bulamadım bahsettiğim oyuna en benzer oyun zack kardeşimin söylediği raiden oyunu fakat bu oyunun 1 sini mame'de defalarca oynadım çok benziyor fakat bu değil acaba raiden 2 yada raiden 3 olabilirmi diye düşünüyorum bunları oynayamadım çünkü mamede bu oyunları açamadım bozuk diyor ama bahsettiğim oyun aynı raiden tarzı tek farkı ejderha olayı,atari salonlarında vazgeçilmez iki üç oyunumdan birisiydi mortal kombat 1,twin cobra helikopter oyunu ve bu oyun ama malesef adını bilmiyorum
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 6 Mayıs 2011; 9:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

hepinize teşekkürler fakat hala oyunu bulamadım bahsettiğim oyuna en benzer oyun zack kardeşimin söylediği raiden oyunu fakat bu oyunun 1 sini mame'de defalarca oynadım çok benziyor fakat bu değil acaba raiden 2 yada raiden 3 olabilirmi diye düşünüyorum bunları oynayamadım çünkü mamede bu oyunları açamadım bozuk diyor ama bahsettiğim oyun aynı raiden tarzı tek farkı ejderha olayı,atari salonlarında vazgeçilmez iki üç oyunumdan birisiydi mortal kombat 1,twin cobra helikopter oyunu ve bu oyun ama malesef adını bilmiyorum

Raiden'da zaten ejderha kullanabiliyordun ki hayya yanına melekleri alarak onlarla birlikte ateş edebiliyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

forumun genelini liseli ergenler oluşturdukları için bilmezler bu atarileri felan

Çocuklar diye ezme milleti Herkes o dönemi yaşayamadı tabi, o yaşayamayanlar için ayrı kayıp.

ne gunlerdı tekkenın mortal kombat 1in başında 10-15 kişi sırada beklerdık şimdi kimse yüzüne bakmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.