Şimdi Ara

Bir oyun vardı adını unuttum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlarım. 5-6 yıl önce bir oyun oynamıştım anime mmorpg tarzındaydı oyun, oyunda pet özelliği vardı aynı anda 2 yada 3 tane pet çıkarabiliyorduk ve çkardığımız petler bizimle birlikte seviye atlıyolardı. Hatta seviye atladıkça renkeri boyutları yetenekleri felanda değişiyordu buna ek olarak oyunun kendi makrosu vardı oyunda online kaldığın süre boyunca sana oyun tarafından bir miktar puan geliyordu bu puanlarlada oyunun makrosunu kullanabiliyorduk. Oto pot oto rpr slot kesme felan ve oyun açık dünyada oynanabiliyordu. Bu oyunun adı lazım tekrar heveslendim tekrar oynamak istiyorum bilen varsa ve yazabilirse çok sevinirim.

Edit : Bulundu - Chrono Tales

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likelihood -- 1 Nisan 2015; 16:30:23 >

• Takipteyim merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebookta arkadaşımla sohbet penceremiz var ona söylemiştim oyunuda 55bin satır konuşma yapmışız ordan bulmak ölüm. Bu arada oyun 3d idi

Edit: İnat ettim buldum konuşma penceresinden taa 2012 de çıktı :D Chrono Tales

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likelihood -- 1 Nisan 2015; 15:51:30 >
  • Likelihood kullanıcısına yanıt
    http://grandfantasia.aeriagames.com/
    sanırım bu oyundan bahsediyorsun ....Pet ve macro sistemi olup anime tarzı:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.