|
Bildirim
Sonuç olarak xbox'tan çok daha kaliteli oyunları koymuşlar. Zamanla yenilileri gelmeye devam edecek. Dünya genelinde yine PS5 ezip geçer
|
Game pass kullancısı olarak takdir ettim güzel kütüphane. Game pass bu gidişle indie çöplüğüne dönüşmez umarım.
|
Yeni playstation sahibi olacaklar için mükemmel bir sistem ve paket olmuş.
Türkiye'de PS satışlarını arttıracağı kesin. |
Rekabet her zaman kullanıcıya yarar gamepass sistemini getirmeseydi microsoft, sony hayatta bu yola girmezdi yolun sonu buna gidiyor...
(Begenmeyenlerin cogu zaman ps5 sayfasında unchartad cöp zıpla vur diyen tayfa bunları kaale almayın) |
Xbox’ın elindeki en büyük kozu Game Pass’in cazibesini yitirecek oyunlar eklenmiş, harika.
|
PC kullanıcısı olarak Xbox Game Pass kullanıyorum ama son zamanlarda gerçekten indie oyunları yıktılar kütüphaneye ve oynadığım neredeyse hiç oyun yok.
PS'in bu kütüphanesi şu anki hali ile Game Pass'ten çok daha iyi bence. Umarım Game Pass'e artık indie dışında oyunlar getirirler. |
Gamepass öyle değil böyle yapılır diyerek farkını gösterdi Sony yine.
|
Şu an ps5 sahibi olarak gamepass hala çok daha fazla ilgimi çekiyor çünkü bu oyunların çoğunu oynadım :) Dayone exclusive olmadığı sürece bu sistemin kendi açımdan ilgi çekici bir yanını göremiyorum.
|
günümüz şartlarında parasını hak eden bir sistem olmuş çıksın anında bir kaç yıllık yapıştıracağım.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 16 Mayıs 2022; 16:59:06 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 16 Mayıs 2022; 17:10:46 > |
|
|