< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yenilenen PS Plus sisteminin oyun kütüphanesindeki oyunlar belli oldu: İnanılmaz oyunlar var (5. sayfa)
-
-
Olabilir hocam. İstedikleri gibi emüle edememişlerdir. Çakallık olacağını sanmam çünkü stream için server maliyetine katlanmak zorunda kalıyorlar. Onların da işine gelmez.
Neyse sonuçta bu yeni abonelik sistemi çok başarılı gözüküyor içeriği ile ben ona seviniyorum. PS3 ve öncesi oyunlar çok eski olduğu için benim ilgimi hiç çekmiyor zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel göz boyama şekli herkes alsın bakiim bi 1/2 yıllık üyelik sonrası zaten malum indie oyun çöplüğü
-
400 oyun denmiş ama açıklanan listenin tamamından bu kadar oyun göremedim. Herhalde sadece bazıları açıklanmış. Tam bir liste olsa güzel olurdu.
Listeden bazılarını ya PS Plus vermişti ya da maalesef benim indirim görüp satın aldıklarımdan oldu. 2-3 ay önce sağlam indirim gören AC Valhalla'nın Ultimate sürümünü almıştım. Şimdi Plus ile verildiğini görünce bir uyuz olmadım değil. (Zaten her zaman genişleme paketini sezon kartı içinde veren Ubi bu sefer ekstradan satmaya kalkınca ekstradan uyuz olmuştum.) 3-4 sene önce almış olduğum oyunlara acımam da yeni aldığım bir oyun olunca koyuyor. Merak ettiğim oyunların tüm ek paketleriyle birlikte mi oynamana izin verdiği yoksa sadece ana oyunu mu verdiği. Umarım böyle salakça bir ayrım yapmıyorlardır. İnsan bir kıllanıyor.
Açıklanan oyunlara gelirsek aralarında çok fazla indirim gördüğünden alsam mı, alsam oynar mıyım dediğim üç-beş oyun gördüm. İyi ki de almamışım diyorum. Soul Calibur bunlardan biri. MK11 oynamam ama verilmesi güzel olmuş. Spider-Man Miles Morales güzel ki zaten daha önceden duyurulmuştu. Death Stranding Director's Cut güzel. Oynamak için para vermezdim ama böyle verilmesi iyi oldu. Oynarım. Ghost of Tsushima da sağlam indirim olsa belki alırım dediğim bir oyundu bu da iyi oldu. Aralarında bilmediğim ama belki oynasam sevebileceğim oyunlar da vardır illaki.
PS3'te 3 adet Ratchet oyunu varmış. PS Now keşke olsaydı da şunların tadına bakabilseydik. Ya şu PS2 ve PS1 oyunlarından Crash Bash ve Urban Reign verseler keşke. Evde parti oyunu güzel oluyor. 4 kişi kapışması zevkli. Böyle oyunlar güzel kontrolcü sattırır. Sony kafasını bir çalıştırsa keşke.
PS2, Ratchet oyunu kaynıyor. Hiçbirini de oynayamamıştım. Alayını verseler güzel olurdu. Umarım orijinal çözünürlükte değil de daha yüksek çönüzürlükte, daha temiz bir görüntüyle emülasyon olayına girmişlerdir. Zira örneğin 4K 65" ekranda tırtıklar, düşük çözünürlük insanı inanılmaz rahatsız edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Mayıs 2022; 23:15:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gamepass gibi 1 yıldan fazla üyelik almaya izin veriyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi şu muhabbeti yapmayın artık ya. Sony exclusive oyunlarının başarısı olmasaydı gamepass gibi bir sistem gelmeyecekti. O zaman önce Sony'ye teşekkür edelim. Kimse kahramanlık olsun diye, oyuncu dostu diye bu sistemleri getirmiyor. Rekabette geri kalmamak için zorunlu olarak yapılıyor bu da biz oyunculara yarıyor.
Ben olsam PS klasiklerini bozmayıp her seferinde üzerine ekleme yapardım. Yoksa anlamı yok. Çünkü bazı oyunlar oyna bitir şeklinde değil, defalarca kendini oynatacak şekilde uzun ömürlü oluyor. Ayrıca benim klasik oyunu oynamam için ya eski konsol ve oyunlarını bulmam lazım ya emülatörle işimi halletmeye çalışmam lazım ki bunu hiç istemiyorum ya da böyle Plus ile verip beni rahata kavuşturmam lazım. Ve yine umuyorum ki çok eski 1. parti oyunları kalıcı olur. Neticede zaten eski oyunlar, satıldığı kadar satılmış, verileceği kadar verilmiştir.
Yeni konsol alacakların işine yarar sadece, gamepas yine cazip çünkü özel oyunlar çıktığı gün kütüphaneye ekleniyor, plus da böyle bir şey olmayacak.
-
Rekabet güzel şey. Burada en büyük teşekkür ps'yi dize getiren xbox'a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 17 Mayıs 2022; 0:12:9 > -
mevcut ps kullanıcılarına hitap etmiyor. Oyunlar değişkenlik gösterecektir elbette ama üç aşağı beş yukarı sistemin nasıl akacağını eklenen şuanki oyunlardan anlamış olduk.
Ben umutluydum hayalkırıklığı oldu. Yeni Ps5 alanların kaçırmaması gereken bir sistem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass çöplük gibi gelmeye başladı bunu gördükten sonra. Bari çok geçmeden Cod'ları falan eklesinler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad ps3 stream olayı nedir, TR de neden oynayamıyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stream olayı ps nowda vardı ve o da Türkiye'de yoktu. O yüzden stream olayı Türkiye'de ilk etapta olmayacak sanırım belki ileride gelir.
Kesinlikle mükemmel olmuş işte bu rekabetin kaybolması beni korkuturdu. Sonyden muhteşem hamle geldi şimdi Xbox kesenin ağzını açmak ve gamepass e indie çöplüğü yapmak yerine adam akıllı oyunlar getirmek zorunda. Rekabet bize yarıyor PlayStation sahibi olmasam bile Xbox sahibi olarak mutluyum çünkü Xbox ne kadar darbe yerse o kadar işime yarar helal sana PS öpüyorum gözlerinden win win win oyunculara hayırlı olsun
Genel olarak oyunları arkadan takip ederim ve kafama estiği zaman oynarım. O yüzden kütüphane servisleri benim çok işime geliyor. Oyunlar sonsuza kadar kalmasa da yeterince süre kütüphanede kalıyor. Gamepass servisini de çok seviyordum. Bittikçe 3 yıl uzatarak kullanıyorum. PS5 için de almayı düşündüğüm oyunları yeni servise dahil olarak geliyor. Onu da ilk çıkışta kaç sene almaya izin verirse o kadar alacağım. Zaten 2 oyun parasına 3 yıllık deluxe üyelik alınır. Elbette Sony yeni GoW vs. oyunları ilk gün bu servise dahil etmeyecektir ama mevcut çıkış listesi bile 3 yıllık maliyetini rahat rahat karşılıyor. Kesinlikle rekabet bize yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Mayıs 2022; 8:20:44 > -
Rekabet her zaman iyidir gamepass olmasa PS Sony böyle bişi çıkaracağı yoktu Microsoft da bişi yapsın biz oyunculara yarasın böyle düşünmek lazım fanlığın bı anlamı yok
Blur yok mu ben mi göremedim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun kütüphanesi güzel, sanırım son hali değil. Çünkü 400 oyun denmişti ve açıklanan oyun sayısı az, yeni oyunlar eklenecektir. Bu haliyle bile güzel duruyor.
Ancak retro oyunlar neden bu kadar az? Playstation 1den çok daha fazla oyun beklerdim. PS Classics faciasında bile daha fazla oyun vardı.
-
Buralara gamepass sayesinde geldik .Teşekkürler gamepass .Rahmetli Sabancı'nın güzel bir lafı vardı "Ben Mitsubishi Marathon 'u getirmeseydim Türk halkı 302'lere binmeye devam ederdi" .Marathon rekabete girince Mercedes ard arda 303,304,403 ve 404 ü patlatmıştı.
-
PS Plus Deluxe almayı düşünüyorum sizce değer mi, değmez diyorsanız Extra alacağım. Arada çok bir fiyat farkı yok ama hangisini seçsem karar veremedim. Yeni çıkan GOW oyunu da buraya dahil olur mu acaba
PS4 kullanıcısıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X