Şimdi Ara

Yenilenen PS Plus sisteminin oyun kütüphanesindeki oyunlar belli oldu: İnanılmaz oyunlar var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
11.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Extra 400 TL, Plus 240 TL olduğuna göre 160 TL fark ödenecek 1 yıl için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3.parti stüdyolar illaki zamana göre anlaşılmıştır herhalde hocam. sonsuza kadar alma durumu olmamıştır.

• Cs'ye devam

• AlgoMan kullanıcısına yanıt
    Anladım cok teşekkürler hocam gamepassteki oyunlardan ciddi farkla iyi oyunlar var benim için direk geçim yapayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Helal Lan Sony,yine kaliteni konuşturdun

• onurfredy kullanıcısına yanıt
    Aynı değil ama PS3 ve PS4'te ki mimari farklılık kadar büyük değil sanırım. Yani Microsoft, 360 oyunlarını çok daha kolay bir şekilde Xbox One da çalışabilecek hale getirebiliyor.

Edit: PS3 ve Xbox 360 benzer mimariler kullanmasına rağmen Microsoft emülasyon konusunda daha başarılı olabilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 17 Mayıs 2022; 13:25:46 >
  • Microsoft'un, Sony tarafına karşı en büyük kozu Xbox Game Pass'di bu oyun içeriği ile çok fazla abone kazandı Microsoft. Sony zaten pazar lideriyken çok sağlam bir yumruk atmışa benziyor Microsoft tarafına. Umarım PC tarafına daha fazla Sony oyunları gelir PC oyuncuları olarak bizde mutlu oluruz.

• Şöyle olacak : bu sistem Haziran ayında çıktı ve sizin de plus üyeliğinizin bitmesine 2 ay var diyelim. Siz plusı aylık 10 liraya almışsınız. Dolayısıyla kalan 2 aydan 20 liranız var demektir. Haziranda bu paketler çıktığında da diyelim ki 460 liralık plus aboneliğini almak istediniz. Sistem size 440 liradan satacak.

• Bunları buluttan, pc de oynama şansımız var mı .

• Şu an ps5 sahibi olarak gamepass hala çok daha fazla ilgimi çekiyor çünkü bu oyunların çoğunu oynadım :) Dayone exclusive olmadığı sürece bu sistemin kendi açımdan ilgi çekici bir yanını göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 16 Mayıs 2022; 21:22:43 >
  • Namco nun ace combat 7 si nerde

Kusura bakmayın kütüphane patates

• PS 1, 2 ve 3 ün çok daha fazla oyunlari çıkar umarım.Ve şu ps3 oyunları Stream olayı normale dönersede iyi olur.Çünkü ps3 ün oynanacak çok iyi oyunları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost of tsushima
    Spider-Man/Miles Morales
    Death Stranding

Sırf bu dört oyunu alacaktım. Şahane oldu gerçekten. Hepsinin ps5 versiyonları en az 1500 lira tutar sanırım.

• nmckn N kullanıcısına yanıt

Benim Aralık ayına kadar devam ediyor. Farkı ödeyecekse çok güzel

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    Fark ödeyeceksek mi demek istedin? Evet halihazırda plus üyesiysen sisteme kayıtlı mail adresine bir mail gelmiş olması lazım. Orada bahsediyor bu durumdan. Çok iyi oldu çok da güzel oldu gibi oldu. Çok güzel bir sistem gibi duruyor şu an için ve fiyat politikası da son derece agresif, rekabetçi. Türkiye konsol oyuncularını son dönem tek güldüren olay. Go Sony go!!!

• Sımdı bunlardan hangisi sureli, yani bir sonraki ay hangileri silinip değiştirilecek

• Phil Spencer PS tarafının da kahramanı oldu, adam sayesinde 35 liraya Ghost of Tsushima oynayacaklar .d

• AlgoMan kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim ps3 xbox da cell mimari ve emulasyon yapmamasi sony ya beceriksizligi yada cakalligi stream yanlis politakaydi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.