Şimdi Ara

Yenilenen PS Plus sisteminin oyun kütüphanesindeki oyunlar belli oldu: İnanılmaz oyunlar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca ghost of tsushima director cut versiyonu var bildiğim kadarıyla bu yükseltme paketi gibi bişeydi.Orjinal oyun yoksa oynıyamıcakmıyız acaba dedim. Konsolu tutma sebebim last of us la ghost of tsushima inşallah plus extra ile filan oynayabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada 100 oyun anca var. Oyunların tamamı denmiş. Nasıl 400 oyun diye reklam yapılıyor anlayamadım.

• Hemen gidip 15 bin tlye PS5 alıyorum.  

• PS ve Xbox fanı değilim ama bu oyunları ben nedense ilk herkese satın aldırma ,göz boyama olarak görüyorum piyasaya kötü oyunlarla giriş yapamazdı.İlerleyen zamanlarda kaliteyi düşerecektir bence. Sürekli böyle olursa bayağı fan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 16 Mayıs 2022; 17:53:32 >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum. Cevabını bulamadım. 400 oyundan bahsediliyordu. Ön plana çıkan oyunlar bunlar olduğu için, önce bunları mı açıkladılar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    İnşallah haberi yazan arkadaş yanlışlıkla "tamamı" ibaresini kullanmıştır. Yoksa Sony aleni yalan söylemiş olur bize.

• TEK BİR ALLAHU EKBER

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

PS ve Xbox fanı değilim ama bu oyunları ben nedense ilk herkese satın aldırma ,göz boyama olarak görüyorum piyasaya kötü oyunlarla giriş yapamazdı.İlerleyen zamanlarda kaliteyi düşerecektir bence. Sürekli böyle olursa bayağı fan kazanır.

Ticarette dediğin şey aksine göre daha normaldir ama Xbox tarafı kendi oyunlarımı çıktığı gün gamepasse ekleyeceğim dedi iki yıldır oyun çıkarmadı. Çıkarmadığı oyunla reklam yaptı. Playstation en azından aşırı sağlam oyunlarla çıkış yaptırıyor. İki konsola da sahibim. Playstation her türlü önde götürüyor yarışı. Xboxı kullanmıyorum bile. Tozlandı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell. -- 16 Mayıs 2022; 18:10:4 >
  • Özel oyunların bir çoğu zaten bende mevcut benim için gerek yok ha oyuna sahip olmayanlar için olabilir.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Bunlar yeni sistem ile birlikte 400 küsür oyunluk kütüphaneye eklenecek olan oyunların bazıları hocam.

• İşte bu olmuş artık gamepassinde bir atak yapması lazım….

• Valhalla olması şaşırttı yakında gamepassede gelir inş

• 60 TL ye güzel kütüphane.

• Yükseltme olayı nasıl olacak bilen var mı? Hali hazırda 1 yılı aşkın ps plus aboneliğim var ve en azından 1 yıllık bu oyunlara erişeceğim pakete yükseltmek istiyorum. Tam fiyat alacaklarsa aboneliğim bitene kadar beklerim.

• Uzun zaman sonra hayata dönüş yaptı Sony bu cephede, fiyatlar da gayet uygun görüküyor.PS4'ü olup da PS5 alamayanlar için çok iyi bir fırsat bana kalırsa. Artık Plus alıp çöpe at zamanı geçti.

• Hahahhaha aynen Sony bombalıyor. Ubisoft + anlaşması da geldi. Xbox, önce polisi sonra ambulansı aramış

• Castlevania: Lords of Shadow 2 | Konami, PS3

Bu oyunu tr.psnde oynamam mumkunmu ps5 de

• Bu kadar beklemezdim bu fiyatlarla bu oyunlar çok iyi gerçekten.

• mükemmel sistem mükemmel

bu klasik oyunların hiçbiri yoktu bende. zaman kısıtlılığından nasıl olsa alamayacağım diye almıyordum da.

bu yaz boyunca şenlenecek playstationlar.

tek bir sorum var, listedeki oyunlardan çıkarılma olacak mı? o çok can sıkan bir şey çünkü.

• Gamepass’a dh ailesi olarak 3 kuluvella 1 elhamdü okumanın vaktidir arkadaşlar …

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.