Şimdi Ara

Yenilenen PS Plus sisteminin oyun kütüphanesindeki oyunlar belli oldu: İnanılmaz oyunlar var (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
11.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yukarda açıklanan oyunlar kalıcı olan oyunlar diye duydum bir yerde. Ne kadar doğru acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok düşünmeden almak lazım. Döviz kuru karşısında fiyatlar çok hızlı artacaktır. Yıl içerisinde ekstra birçok oyun eklenecek bu sisteme.
    Ben Plus Deluxe yada ismi her ne olacaksa onu alacam 60 TL fark hiçbir şey değil aylık 5 TL ye denk geliyor.
  • Bir ps5 sahibi olarak gamepass iyiki var diyorum çünkü rekabet böyle bizim işimize yarar...

• Ea games oyunları gelmiyor bi türlü

• Şöyle bir fark da var ; Xbox sistemden çıkacak oyunu duyuruyor ve indirimli satışa sokuyor....PSN de bu yok...Stray isimli oyunu oynayamadan kaldırdılar yetişemedim...E-mail bülteni de yok varsa yazarsanız iyi olur...Bir de anlamadığım bir konu var PS4 zamanından plus a eklediğim bazı oyunlarda kilit işareti var...PS4 ü sattım ondan mı yoksa psn den çıkardılar diye mi bilemiyorum...

Xbox da TR fiyatları biraz daha ucuz bazıları aynı...indirimler daha kısa sürüyor...Sony de ise indirim süresi daha uzun...

• Ps extrada ubisoft üyeliğide dahil. 1 senedir assasin creed oynuyorum. Hala duruyor store da.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    oyunun store sayfasına girdiğinde yazıyor şu zaman kalkacak diye

• artemisbd kullanıcısına yanıt
    ea için ayrıca ea play satıyorlar, kolay kolay geleceğini sanmıyorum

• Platstation yine yapmış yapacağını.

• güzel bişey

• fiyatlarda bir yanlışlık olabilir mi?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    17 Mayıs 2022 paylaşımı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.