Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Biz arkadaşla plus üyeliğini ortak kullanıyoruz. Cihazları bir birine eşleştirdik. O da , bende online olsun, hediye oyunlar olsun kullanabiliyoruz. Bu sistemde de aynen devam eder mi. ? |
Yenilenen PS Plus sisteminin oyun kütüphanesindeki oyunlar belli oldu: İnanılmaz oyunlar var (6. sayfa)
-
-
Çıktıktan 1 yıl sonra falan sisteme eklenir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel hareket geldi nihayet SONY'den.
Bizim gibi GAME PASS tayfasının yararına olacaktır, Microsoft karşı hamle olarak muakkak benzer bir atak yapacaktır ve seviyeyi en az PS düzeyine çıkaracaktır. Hatta üste bile çıkarabilir.
-
Bende 2025 e kadar üyeliğimi uzattıydım. Şimdi açılsın bakalım ne kadar update edeceğimizi göreceğiz. Umarım gene yıllık yıllık kabul eder.
-
Haber mi yapıyorsunuz reklam mı belli değil. Metinler reklam gibi yazılmış.
-
Nasıl oyun çıkarmadıysa Metacriticte yılın yayıncı ödülünü nasıl aldı? O kadar boş yapmışsın ki bu bilgisizliğinle zaten klasik bir ps fanboyu olduğun ortada.
-Forza Horizon 5
-Halo Infinite
-Psyhanouts 2
-wasteland 3
-Age of Empires 4
Bunlara ek olarak her ay Game pass'e eklenen yeni oyunlar. Boş yapmayın bu sistemi konuşun artılarını eksilerini nerede tüm Sony stüdyo oyunları listede Last of Us 2 var mı? Forbidden West var mı? Hani exc oyunlar ilk çıktığı gün eklenecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkadanak -- 17 Mayıs 2022; 11:41:22 >
-
Aralarında oynamadığım oyun yok ama yinede yükselticem paketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He bu arada kardeşlik grubu biraz sekreye uğrar
Oyunlar bana biraz zayıf geldi tabi tam kütüphane bu mu olur onun hakkında bir bilgi sahibi değilim.Doğru düzgün oyun sayısı gerçekten az umarım güzel oyunlar eklenir bu haliyle zaten çoğu Plus collection ve aylık verilen oyunlar şeklinde dağıtıldı veya iyice ele ayağa düşen oyunlar.
-
Baya beğendim ben. Bu fiyata bu oyunlar çok iyi, umarım fiyatı en az 1 sene sabit kalır. Türkiye'ye PS Now'un yani stream'in henüz gelmemesi can sıkıcı. Umarım o da gelir. Xbox'un xCloud Türkiye'de yok, ondan önce gelirse orada da öne geçmiş olur Sony.
-
Keşke şu sistemi pc de gamepass gibi kullanabilsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MS, Sony'yi böyle bir sisteme teşvik etti ve Sony yıllık 460 TL'ye güzel bir kütüphane oluşturdu. Şimdi Sony, MS'yi daha iyi kütüphane sunmaya teşvik ediyor.
-
İçerikler gayet iyi beklediğimden de iyi çıktı .Oyunlar çok uzun süreli kalmaz ama zaten oynayıp bitiriyoruz hikayeli oyunları .
-
Konsolda Flight Simulator, Forza Horizon 5 ve Halo Infinite dışında büyük oyun yok. PC'de de AOE 4 var. Bunun dışında çöplük denilse abartılmayacak bir halde. Reklamını yaptıkları hiçbir şeyin faydasını göremedik. Halo, Starfield, Stalker vs. her oyun ertelendikçe ertelendi. Activision'dan CoD oyunlarını bırak Diablo 2 Resurrected bile yok gördüğüm kadarıyla. Series X'ime ne indirebilirim diye bütün oyunlar listesine bakıyorum ve on onbeş tane oyun var. Çoğu da diğer cihazlara almaya değer görmediğim tarzda olmasa da üzülmeyeceğim oyunlar. 3-5 tane mediocre oyun ismi yazmakla olmuyor malesef. Onlar da olmasa neye para ödeyeceğiz? Bir de gamepasse parayı veren benken böyleleri fanboyluğunu yapıyor. Bir bitmediniz :)quote:
Orijinalden alıntı: sakkadanakNasıl oyun çıkarmadıysa Metacriticte yılın yayıncı ödülünü nasıl aldı? O kadar boş yapmışsın ki bu bilgisizliğinle zaten klasik bir ps fanboyu olduğun ortada.
-Forza Horizon 5
-Halo Infinite
-Psyhanouts 2
-wasteland 3
-Age of Empires 4
Bunlara ek olarak her ay Game pass'e eklenen yeni oyunlar. Boş yapmayın bu sistemi konuşun artılarını eksilerini nerede tüm Sony stüdyo oyunları listede Last of Us 2 var mı? Forbidden West var mı? Hani exc oyunlar ilk çıktığı gün eklenecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güzel kütüphane. Xbox veya ps fanboyluğu yapmaya gerek yok. Rekabet her zaman iyidir, bizlere yarıyor.
Rakiplerin bir diğeri olmazsa, birisi piyasada at koştursa bunları göremezdik.
Pc ve xbox game pass oyuncusuyum playstation'un yeni duyurduğu servis sağlayacısına hakim değilim gamepass mantığında mı ilerleyecek yoksa playstation plus gibi kütüphanemize ekledikten sonra sonsuza kadar bizimle mi olacak, teşekkürler.
-
aylık olarak bu kütüphaneye eklenip çıkartılacak oyunlar olacak güncellenecek gamepass gibi
-
Ben almayı düşünmüştüm ancak listeye baktığımda 2017'den beri kütüphanemde biriken oyunlar bana şu an yeter de artar gibi geliyor. Kütüphane deyince muazzam bir liste olacak sanıyordum ama ya ben sayı saymayı bilmiyorum ya da bunların kütüphane tanımı benim kitaplıktan bile küçük :) sonuç olarak yeni bir ps sahibi olacaklar için sistem yeterli, ama benim gibi kaşar kullanıcılar için çok da elzem değil. eski ps+ ile devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 17 Mayıs 2022; 15:18:35 > -
O sırada play station 5 16.000 tl evet milletçe bunu bekliyorduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir PS4 sahibi ve hali hazırda 2 yıllık plus üyeliği olan bir olarak söylüyorum;
Şu sistemi kalkıp övenler gerçekten olaya tarafsız bakamıyor bence.
1- PS4 ya da PS5 sahibi olan kişiler çoktan bu oyunların çoğunu oynadı. Aynı oyunları tekrar mı oynayacağız. Şahsen benim oynamadığım 1-2 oyun var.
2- Yeni çıkan oyunlar bu sisteme dahil olmuyor, kaç sene sonra dahil olacağı da söylenmiyor.
3- Sisteme Ubisoft oyunları eklenecek deniliyor. Son çıkan oyunların yüzüne bile bakamadık. Verdiğimiz paralara pişman olduk.
Şimdi kalkıp bu sisteme "işte şimdi her ey değişti", "Sony yine şapkadan tavşan çıkardı" falan demenin bir manası yok.
Bu sistemin avantajı kime?
Hayatında ilk defa PS5 ile PS dünaysına girecek kişilere.
Bizim gibi PS1 den beri PS oynayan kişilere bir avantajı yok. Benim gibi 20 yıldır PS oynayanlara hiç bir avantajı yok.
Sayın fanboylar siz sevinmeye devam edin. Biz veteranlar hayal kırıklığına uğramaya devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X