Şimdi Ara

Yeni Bir Oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoderWriter

@MsS S.a Öncelikle.Senin Ne Kadar Bilgin Olduğunu Bilmiyorum Ama.Bir Site Sadece PHP İle Yapılmamalı.İçinde Değişik Dillerde Bulundurmalı.Ayrıca Böyle Konuşmaların Olmaması İçin Yada Açmıyorum Bye Filan Dememek İçin Site Açıldıktan Sonra Topici AçBaşarılar..

Kodlama konusunda bilgim yok ama bence de kilitlersen bu konuyu herkesin hayrına olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

@MsS S.a Öncelikle.Senin Ne Kadar Bilgin Olduğunu Bilmiyorum Ama.Bir Site Sadece PHP İle Yapılmamalı.İçinde Değişik Dillerde Bulundurmalı.Ayrıca Böyle Konuşmaların Olmaması İçin Yada Açmıyorum Bye Filan Dememek İçin Site Açıldıktan Sonra Topici AçBaşarılar..

Kodlama konusunda bilgim yok ama bence de kilitlersen bu konuyu herkesin hayrına olur.

Öneri istemiş arkadaş. Bence konunun kilitlenmesi için sebep yok.

Başarılar oyun yapımında. Güzel olursa oynarız tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Öneri istemiş arkadaş. Bence konunun kilitlenmesi için sebep yok.

Başarılar oyun yapımında. Güzel olursa oynarız tabi

Haklısın galiba.

İsim olarak PokéLand koyabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: dark*spiderman

dark shıny metalık ghost falan olsun butun pokeler olsun Poké_Maniac ın dedıgı gıbı pokemonlar sabıt lvl de cıkmasın cıftlestırme olsun satma alma olsun
    bı de senle baska kım yapıyo bu oyunu

İyi fikir bak bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

quote:

dark shıny metalık ghost falan olsun butun pokeler olsun Poké_Maniac ın dedıgı gıbı pokemonlar sabıt lvl de cıkmasın cıftlestırme olsun satma alma olsun

İyi fikir bak bu

Görmemiştim bunu. Eşeyli üreme oluyorsa yeni tür pokémonlar da çıkabilir hatta.

• Hocam tek hücreli Pokemonlarda yapta Mitozla bölünsünler.Aynı Pokemonu isteyenler yaşadı.
  • Biyoloji dersi topicine dönmüş burası.Hiç de sevmem zaten fen dersini(Fizik,Kimya,Biyoloji)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Biyoloji dersi topicine dönmüş burası.Hiç de sevmem zaten fen dersini(Fizik,Kimya,Biyoloji)...

aynen özellikle kimyadan nefret ederim

• quote:

quote:

İyi fikir bak bu

sende ozellıkle onumu buldun

• bence metallic valan hepsi ayrıca 3 tane fake pokede seçilsin onlarda eklensin aytıca pokmon craterin aynısı olsun
  • tüm oyuncular görünsü,çiftleştirme olmasın,ayrı olarak ingilizcesini de yapın ki oyun tüm dünya tarafından oynanabilsin
  • bence cıftlestırme olsun fakemonlar oyle cıksın mesela blastoise ile charızardı cıftlestırınce kanatlı pompalı ponpanın bı tarafından ates dıgerınden su cıksın bence oyle cok daha guzel olur
  • Ben kendi oyunumda şunu yapmayı düşünüyorum:

Çeşitli itemlerle pokemonu çeşitli "mod"lara dönüştürebileceksiniz(Digimondaki gibi-oynayan bilir-)
    Örneğin:Blastoise Fly Mode gibi

İsterseniz ypabilirim
  • bide bazı taşlarla pokemon darka shinye falan dönüştürülebilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MsS

arkadaşlar kadroda bu forumdan olmayan arkadaşlarım var

bu arada craterdeki herşey oyunda mevcut olacak

bunun dışında bir isteğiniz varsa yazın

Serhat projen çok güzel.Umarım başarılı olursun.Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Ben kendi oyunumda şunu yapmayı düşünüyorum:

Çeşitli itemlerle pokemonu çeşitli "mod"lara dönüştürebileceksiniz(Digimondaki gibi-oynayan bilir-)
    Örneğin:Blastoise Fly Mode gibi

İsterseniz ypabilirim

Öyle yapma.Orjinallik bozulur.
  • bencede feyyaz uçan digglet :D vücudunun diğer kısmı nerde olcak :D
  • quote:

quote:

quote:

İyi fikir bak bu

sende ozellıkle onumu buldun

mutosyan geçirmiş pokemonlar olcak mı iki kuyruklu Aerodactyl , albino Umreon fln
    (
     Yeni Bir Oyun
    ),(
     Yeni Bir Oyun
    )

• :D :D :D akdeniz anemisi charizard
  • Down Sendromu geçirmiş Squirtle.Adam Water Gun diyor bundan ateş çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.