@MsS S.a Öncelikle.Senin Ne Kadar Bilgin Olduğunu Bilmiyorum Ama.Bir Site Sadece PHP İle Yapılmamalı.İçinde Değişik Dillerde Bulundurmalı.Ayrıca Böyle Konuşmaların Olmaması İçin Yada Açmıyorum Bye Filan Dememek İçin Site Açıldıktan Sonra Topici AçBaşarılar..
Kodlama konusunda bilgim yok ama bence de kilitlersen bu konuyu herkesin hayrına olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orjinalden alıntı: CoderWriter
@MsS S.a Öncelikle.Senin Ne Kadar Bilgin Olduğunu Bilmiyorum Ama.Bir Site Sadece PHP İle Yapılmamalı.İçinde Değişik Dillerde Bulundurmalı.Ayrıca Böyle Konuşmaların Olmaması İçin Yada Açmıyorum Bye Filan Dememek İçin Site Açıldıktan Sonra Topici AçBaşarılar..
Kodlama konusunda bilgim yok ama bence de kilitlersen bu konuyu herkesin hayrına olur.
Öneri istemiş arkadaş. Bence konunun kilitlenmesi için sebep yok.
Başarılar oyun yapımında. Güzel olursa oynarız tabi
quote:
Orjinalden alıntı: OzaN
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orjinalden alıntı: CoderWriter
Öneri istemiş arkadaş. Bence konunun kilitlenmesi için sebep yok.
Başarılar oyun yapımında. Güzel olursa oynarız tabi
Haklısın galiba.
İsim olarak PokéLand koyabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: dark*spiderman
dark shıny metalık ghost falan olsun butun pokeler olsun Poké_Maniac ın dedıgı gıbı pokemonlar sabıt lvl de cıkmasın cıftlestırme olsun satma alma olsun bı de senle baska kım yapıyo bu oyunu
İyi fikir bak bu
quote:
Orjinalden alıntı: Blue Dragon
quote:
dark shıny metalık ghost falan olsun butun pokeler olsun Poké_Maniac ın dedıgı gıbı pokemonlar sabıt lvl de cıkmasın cıftlestırme olsun satma alma olsun bı de senle baska kım yapıyo bu oyunu
İyi fikir bak bu
Görmemiştim bunu. Eşeyli üreme oluyorsa yeni tür pokémonlar da çıkabilir hatta.
Hocam tek hücreli Pokemonlarda yapta Mitozla bölünsünler.Aynı Pokemonu isteyenler yaşadı.
Biyoloji dersi topicine dönmüş burası.Hiç de sevmem zaten fen dersini(Fizik,Kimya,Biyoloji)...
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
Biyoloji dersi topicine dönmüş burası.Hiç de sevmem zaten fen dersini(Fizik,Kimya,Biyoloji)...
aynen özellikle kimyadan nefret ederim
quote:
quote:
İyi fikir bak bu
sende ozellıkle onumu buldun
bence metallic valan hepsi ayrıca 3 tane fake pokede seçilsin onlarda eklensin aytıca pokmon craterin aynısı olsun
tüm oyuncular görünsü,çiftleştirme olmasın,ayrı olarak ingilizcesini de yapın ki oyun tüm dünya tarafından oynanabilsin
bence cıftlestırme olsun fakemonlar oyle cıksın mesela blastoise ile charızardı cıftlestırınce kanatlı pompalı ponpanın bı tarafından ates dıgerınden su cıksın bence oyle cok daha guzel olur
Ben kendi oyunumda şunu yapmayı düşünüyorum:
Çeşitli itemlerle pokemonu çeşitli "mod"lara dönüştürebileceksiniz(Digimondaki gibi-oynayan bilir-) Örneğin:Blastoise Fly Mode gibi
İsterseniz ypabilirim
bide bazı taşlarla pokemon darka shinye falan dönüştürülebilsin.
quote:
Orjinalden alıntı: MsS
arkadaşlar kadroda bu forumdan olmayan arkadaşlarım var
bu arada craterdeki herşey oyunda mevcut olacak
bunun dışında bir isteğiniz varsa yazın
Serhat projen çok güzel.Umarım başarılı olursun.Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-
Ben kendi oyunumda şunu yapmayı düşünüyorum:
Çeşitli itemlerle pokemonu çeşitli "mod"lara dönüştürebileceksiniz(Digimondaki gibi-oynayan bilir-) Örneğin:Blastoise Fly Mode gibi
İsterseniz ypabilirim
Öyle yapma.Orjinallik bozulur.
bencede feyyaz uçan digglet :D vücudunun diğer kısmı nerde olcak :D
quote:
quote:
quote: