|
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar
Umarım burada vodafone bayi veya genel müdürlük çalışanı vardırda bana mantıklı cevap verebilir. Benim istediğim iki tane numara var ikisi de boşta ve kullanılmıyor 0544 ve 0549 Prefixi, ama gelin görün ki hiçbir bayi kurumsal dahil bu numarayı veremiyor öyle aman aman seri numara de değil 2aa bb cc şeklinde. Bir kaç defa şahit olduğum konu var, çok sevdiğim abim dediğim sinema sanatçısı biri var adam 2002 senesinde çok rahatsız ediliyor diye son 6 rakamı aynı olan numarayı kapattırmış. 3 ay önce numarayı nasıl alabiliriz diye vodafone bayisine gittik zaten orda ilgi alaka on numara, bayi müdürü ile görüştük abi hallederiz çıkartırız dedi. Bilgileri aldı ertesi gün aradı gittik tekrar çıkarttılar, yani demek ki veriliyormuş aynı şey turkcellde de oldu ben sordum özel numara yok ama oyuncu arkadaşımla gittik adama çok iyi numara çıkardılar.. Sahibinden satılık numaralara girmiyorum bile, müşteri hizmetlerine soruyum bayi ile görüşün diyor bayiye gidiyorum biz veremiyoruz diyor anlamadım ben bu işi gerçekten...
Merhaba arkadaşlar, yıllardır malum sarı sitede gerek 2.el gerek sıfır cihaz alır satarım. Fakat öyle ilanlara denk geliyorum ki millet neyin kafasını yaşıyor diyorum. Benim kriterlerim
- Sattığı telefonun hangi işlemci olduğunu bilmeyenler
- En son android 4 ics güncellemesi almış telefon için sıkıntısız sorunsuz yazanlar, ulan cihaz facebook açarken bile ölüp ölüp diriliyor
- Kasası ekranı çizikler ile dolu telefon için temiz diyenler
- Kronik sorunlu olarak piyasaya çıkan telefon için, sorunsuz sıkıntısız yazanlar
- Ekranı değişmiş önü başka arkası başka renk olanlar
Bunları daha okumadan eliyorum..
İphone e-sim hakkında....
Uzun zamandır iphone xs veya 11 pro kullanmak istiyorudum, fakat fiziksel çift sim yüzünden kullanamıyordum. Şimdi e-sim çıkınca işler değişti ama öğrenmem gereken bazı şeyler var, her iki hatta da 4g kullanılıyor mu? Evde 3 operatörde çok kötü çektiği için wifi arama ve volte benim için elzem bi durum. Uçak moduna alıp wifi arama arama kullanıyorum, eğer her iki hatta volte ve wifi arama kullanılıyorsa bu ay sonu alacam
|
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.428
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 395.102 (Bu ay: 1.967)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar