Şimdi Ara

Samsung z fold2'nin csc dosyasını Tab s7+ 4G tablete yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce samsung tab s7+ 4G tablet aldım telefon özelliği var ve server kayıt yaptırdım. Cihaz vietnam olduğu için volte ve vowifi desteklemiyor daha doğrusu telefon özelliği aktif olan samsung tableterde desteklemiyor, birde numara çevirme formatı 05xx xxx xx xx değilde 05xxxxxxxxx formatında. Daha önce note fe yaşadığımız bu sorunu galaxy s7 csc dosyasını sd karttan boot menüsünden yükleyerek bu sorunu çözmüştük, şimdi aynı şeyi tab s7+ da yapmayı düşünüyorum. Aynı işlemcili olan z fold2'nin türkiye csc yükleyecem fakat rom 5 parçalı olduğu için csc dosyasını nasıl sd karttan atılabilir hale getirebilirim? Eğer volte ve vowifi aktif olursa bu tablet benim için ömürlük olur

• SamFW ile yapılabiliyor mu acaba? Qualcomm'un araçları ile olur muhtemelen de SD karttan vs. yükleme nasıl şuanki cihazlarda, bilmiyorum.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Note fe kullandığım zaman volte ve vowifi sorunu vardı, forumda bir arkadaş s7 nin türkiye csc'sini zipli bir şekilde paylaşmıştı ve onu sd karta atıp üç tuşla boot menüsüne girip sd card loading den yüklemiştik. Çünkü s7 ve note de aynı işlemciye sahipti, z fold2 ile tab s7+ aynı işlemci sadece o csc dosyasını sd kart ile yüklemek. Ben tableti aldığımda server kaydı forumlarda face de gruplarda sordum herkes olmaz dedi ama mis gibide oldu
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

İşte o zamanlarda pekçok şey telefondan oluyordu. Şimdi SamFW ve Odin vs. şeylerle gene oluyor da biraz kurcalamak lazım. Bu bilgisayarımda çalışmıyor bunlar, ondan bakıp bir şey diyemiyorum. Server imei olayı bile Samsung'un güzel bir kazığı. :)

SamFW ile yakın ülkelerden diğer CSC'ler seçilse bile uyan varsa çalışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 13 Mayıs 2023; 3:47:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.