Şimdi Ara

samsung galaxy s3 mini telefonuma yanly? rom yükledim! CÖZÜLDÜ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslyktada belirttigim gibi telefon mahvoldu.. hepiniz pokemon go dan haberdarsınızdır .
    ben o oyunu asiri derecede oynamak istiyordum ama samsung galaxy s3 mini kullanyyordum ben ve samsung 4.3.2 den sonra güncelleme getirmeyecegini açyklamisti bu telefona pokemon go da sansima 4.4 android sürümü üstü gereksinim istedi bende rom isine bulastim cyanogenmod 11 adly romu indirdim . odinle atarken failed dedi ve telefonum su hatayi verdi '' Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again ''
    forumdan ugrasa ugrasa All samsung recovery.tar adinda bir sey ögrendim ve odinle telefona yükledim bu sefer yazi mazi yazmadi ama samsung yazisinda telefon kaliyor recovery mod a da giremiyom samsung yazisi geçmedigi için tek yapabildigim download moda girebilmek telefonu atayimmi çöpe yoksa kurtarilabilirmi

arkadarlar lütfen yardymı olun kötü durumdayım romu yükleten zekamy ..........
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsanda -- 9 Temmuz 2016; 13:29:10 >

• cm11 odinden kurulmaZ.recovery den kurmaniz gerekirdi.

dowland moda giriyor diyorsunuz. sammobile dan tel modelinizin son cikan romunu indirin odinden kurun.

daha sonra adam gibi anlatim yapan bi siteden custom rom kurarsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini (i8190) ye odinden cm rom kurulabiliyor novafusion ekipi sayesinde. Telefon download moduna giriyorsa twrp yükle önce sonra odin icin olan doğru romu yükle, odin ile yüklenen veya twrp üzerinden yüklenen romlar farklıdır. Uğraşamam dersen sammobileden orjinal rom indir zipi ac odin üzerinden yükle telefon düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekara T kullanıcısına yanıt
    Telefonumun modeli GT-18200Q buna rom bulamiyorum
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi telefonun modeli GT-18200Q bu model e rom yok sammobilede
  • afsanda A kullanıcısına yanıt
    Nasil yok :)

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I8200Q/

8200 icin cm11 cikmadi bende kullanmistim bir ara. xda da ayri bi basligi var oradan romlari takip edebilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/s-iii-mini-ve-i8200-n-t2826565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 9 Temmuz 2016; 11:49:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    eyw telefon açıldı bir sorum var bu telefona 4.4 kitkat yada daha üstü rom biliyormusun ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsanda

eyw telefon açıldı bir sorum var bu telefona 4.4 kitkat yada daha üstü rom biliyormusun ??

Yok malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.